A-KASSE! JUST AROUND THE CORNER..

HOW TO: IKKE AT BLIVE (ALT FOR) TYK UNDER DIN GRAVIDITET.

Jeg var fed til sidst. Oppustet, fede ankler og prustede som en pensionist på toppen af en lang trappe – blot ved at åbne køleskabet.

Jeg undskyldte mig selv med, at jeg var højgravid og sprængklar i hele december. Klejner VAR min RET – det samme var nutella og pandekager. Jeg dyrkede intet meget lidt motion, fordi mit bækken gjorde ondt og min højre røvballe var som en betændt byld, der kærligt skulle masserers af en fysio hver uge. Lad os bare sige, at hun og jeg udforskede nogle områder INGEN nogensinde har været før.

Grunden til jeg havde ondt, var mit arbejde. 8-9 timers stående arbejde – og en halv times pause et sted i mellem.

Jeg var også tynget af vægten. For jeg tog hurtigt på. Ikke så meget de første 5 måneder, men de sidste 4 kom der godt 18 kg på.

Jeg spiste ALT jeg ville. Og det var rigtig skønt mens det stod på. Man var jo gravid, og så måtte man godt. Og gerne meget af det.

Næste gang bliver helt anderledes. Jeg har ikke det samme job, og kommer heller ikke til det. Og maden kommer til at få en helt anden rolle denne gang. For det er så hårdt arbejde at gå op i ens vægt og en efter-fødselskrop, og samtidig hele og passe sit barn.

Derfor skal de gode og sunde rutiner ind i billedet, allerede under min graviditet.

Jeg havde ikke problemer med at tabe vægten igen, men jeg levede altså heller ikke sundt de første par måneder. Jeg sultede. For jeg kunne ikke overskue at lave sund og nærende mad, for Alfred sov ikke ret meget og jeg var bare træt.

Jeg tænker dog, at hvis jeg allerede havde haft nogle gode rutiner i forhold til maden, så havde jeg nok haft nemmere ved at spise god og nærende mad, og det havde også været fair nok at smide kiloene langsommere. Det tror jeg min krop havde været glad for!

Jeg har nu læst bogen ‘Verdens sundeste mor og barn’ igennem – og det står klart, at jeg vil gøre en hel del anderledes en anden gang.

 

Jeg har fået lov at forære et eksemplar væk til en af jer – så hvis i kunne tænke jer at vinde, så kan i deltage på følgende måde:

Følg Lortemor.com på Bloglovin og tryk ‘like’ til indlægget derinde. That is it!

I behøver ikke engang smide en kommentar herinde, men hvis i gør, så skriv lige om jeres graviditets-cravings! Det er altid skægt at høre om!!

Bogen er i øvrigt en glimrende julegave-idé til kommende gravide, nuværende gravide eller til jer der ved, at i gerne vil have flere børn.

Jeg trækker en vinder allerede på søndag.

bitz-main

 

 

Skriv en kommentar

 • Tak for dit ærlige indlæg.
  Jeg var i min første graviditet god til at spise sundt og passe på vægten, fordi jeg gik hjemme og havde tiden til det. Men da jeg fødte Gik det helt galt. Jeg kunne slet ikke styre alle de barselsbesøg og tilhørende kage, og jeg to mange kilo på. De sidder her stadig, nu hvor jeg er gravid igen, og jeg har ingen mådehold. Jeg synes det er svært at lave sund mad, når det eneste Oliver vil spise er pasta – helst i flødesauce og så lasagne. De bliver ikke til de kulinariske retter, som jeg kunne håbe på, og energien er ikke til det. Jeg har brug for HJÆLP. NU!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde bogen, fordi jeg allerede nu kæmper lidt med vægten og samtidig rigtig gerne vil være gravid, men ikke blive (meget) større. Så vil bare gerne lære det hele inden 😉

  Og ellers vil jeg bare sige, at jeg elsker din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min datter er lavet på Mars is – og ikke bare en lille bar, nej, en hel pakke med seks – om dagen. Ikke noget at sige til, at jeg ramte det hårde hjørne, der hed 0,1 ton på vægten. Det sjove er, at folk har en hel anden indstilling til, hvad man bør og ikke bør, når man er gravid. Der var mange, der sagde til mig “Du må godt – du er jo gravid”, når der var kage eller desserter i farvandet. Heldigvis er de der preggo kilo ved at være væk nu. Jeg vil rigtig gerne have fat i den bog der til næste gang 😉 Tak for en dejlig blog, forresten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Vest

  Jeg har altid haft det lidt svært med vægten, kan til tider være ret så fanatisk, men havde lovet mig selv at når jeg blev gravid, så skulle den have hele armen på madfronten! Og det fik den – hele 30 kg. blev tilegnet. Jeg kunne på ingen måde styre det, kunne kun ligge derhjemme som en strandet hval desperat ventende på at min kæreste blev færdig med de to hakkebøffer med løg (ingen kartofler eller grønt) jeg skulle spise NU. Underligt med de der cravings: jeg spiser stort set kun kylling og fisk, men kunne ikke modstå alt med hakket oksekød – græsk bøf, hakkebøf, burger, lasagne – fuldstændig ligemeget i hvilken form, jeg skulle bare have det. Til gengæld kunne jeg ikke tåle synet af noget der var rødt… har sågar stået bag Urtekrams hylder og kastet diskret op på grund af deres lyserøde sandwichspread. Kan den dag idag (tre år efter) stadig blive helt svedt over synet af den.
  Ligeså uimodståeligt og fedt som det var at give slip, ligeså frustrerende var det også bagefter, da man stod der og kiggede på sin mave der lignede en punkteret koldhævet bolledej, og gjorde den længe efter. Det tog laaaaannnggg tid at komme af med alle de mange ekstra kilo og lektien til næste gang er helt sikkert, at forsøge at styre mine cravings og finde viljestyrke der kan stoppe mig hver gang endnu en romkugle eller hakkebøf lokker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har lige fået en lille datter for 3 måneder siden og kunne godt bruge denne bog 🙂

  Hele min graviditet var meget præget af kvalme og opkast, så det meste af hvad jeg indtog røg op igen. Det eneste jeg kunne holde indenbors, og hold nu fast!!! var: Crispy Chicken Burgers fra Burger King, LOL, ad med ad på, men åh hvor var det rart når min mand tog vejen forbi og hentede mig et par stykker en gang i mellem – og når alt andet ryger op så må man gerne Burger King 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg kunne leve af 7-elevens chokocroissanter. I starten af min graviditet, havde jeg voldsom kvalme og kunne ikke åbne køleskabet uden at skulle kaste op (nogle gange overvandt jeg det andre gange måtte jeg en tur på badeværelset – til sidst lærte jeg at håndtere det ved at holde vejret, når jeg skulle have noget, og så huske, hvor jeg havde stillet maden, så jeg hurtigt kunne få det ud derfra – og når min kæreste var hjemme fik han tjansen). På det tidspunkt var det eneste jeg kunne spise, som stillede sulten uden at give mig kvalme, chokocroissanter – og kun dem fra 7-eleven – og rå gulerødder. Senere fik jeg også en craving for skumfiduser…

  Jeg havde lige tabt mig 8 kg, før jeg blev gravid, fordi jeg har PCO og havde lagt min kost om netop for at blive gravid. Jeg tog omkring 24 kg på, og de 16 af dem sidder fast endnu her 13 måneder efter jeg fødte… Det bliver en lang og hård kamp, når jeg tager mig sammen til at tage den op!

  Uanset hvad vil jeg gerne vinde bogen, så jeg ikke behøver at tage endnu flere kg på næste gang jeg skal være gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Uh den bog vil være lige noget for mig. Jeg er gravid og sidder pt med en stor lækker kanel(dræber?!)snegl foran mig. Ku vist godt bruge lidt ændringer i mine spisevaner..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg blev også ALT for tyk i min graviditet! Til sidst var jeg så tyk og opsvulmet, at det eneste jeg kunne var at spise – rigtig sølle og en OND cirkel!! Næste gang vil jeg også prøve at begrænse mig lidt og der kunne bogen være en super hjælp, lyder det til!! Min absolutte craving var kiwier og is! Masser af is, både sodavandsis og flødeis (jeg var højgravid i juli)!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  jeg har en søn på knap 11 måneder (ligesom Alfred). Da jeg var gravid cravede jeg i første trimester
  pizza med MASSER af smeltet ost! Lidt af en udfordring med pizza eftersom jeg er glutenallergikker, men jeg blev ret ferm til at lave en lækker bund af boghvede- og rismel og altid have pizzadej i køleskabet klar til at blive rullet ud! Efter min pizzaperiode gik jeg ind i en rib eye-periode – jeg spiste gerne rib eye til morgenmad og hvornår jeg ellers kunne komme til det, jo større fedtkant jo bedre. Kunne blive helt panikken hvis ikke der var en pakke lækre fedtmamorerede bøffer i køleskabet! Og derudover spiste jeg vist nærmest et kilo øko-gulerødder om dagen gennem hele graviditeten – et under at min søn ikke var orange da han kom ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Håber så meget jeg vinder!
  Har lige fundet ud af at jeg er gravid og vil gerne have gode vaner fra dag 1!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde bogen. Vi kan ikke blive naturligt gravide, og vi er nu igang med andet forsøg med reagensglas. Allerede nu opfører min krop sig underligt, vægten svinge, sætter sig nye steder og udover det så er humøret som en rutsjebane. Heidi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susie R

  Jeg er ikke gravid, men det er min søde veninde Luise, der i øvrigt læser ernæring og sundhed. Så det er en oplagt julegave til hende, hvis jeg skulle være heldig og vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hejsa!
  Jeg har liked og følger dig på Bloglovin men vil lige smide en kommentar alligevel. Jeg håber nemlig på at vinde bogen, da jeg er gravid i 17. uge med vores andet barn. Vores søn er 16 mdr gammel så vi får dem ret tæt. Og i min første graviditet var jeg stor som en effin’ hval! Ved +25 kilo stoppede jeg med at tælle. Yikes! Det er skrækscenariet at blive så stor igen, selvom jeg fik has på kiloene efterfølgende, så er det hårdt arbejde og denne gang, vil jeg prioritere søvn fremfor motion og madlavning. Det er en dyrkøbt erfaring fra barslen med min søn, hvor jeg sov alt for lidt og følte mig som den mest underskudsagtige mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caho

  Ja, hej dårlige samvittighed! Jeg sidder med en af de store pakker Merci i skødet, og tyrer chokolade ned i rekord-fart mens jeg læser dit indlæg…. Chokoladen er en gave fra mit arbejde, fordi jeg går på barsel i dag. Og min krop er blevet et chokoladeMONSTER den seneste måned! Jeg er nogenlunde tilfreds med de +10 kilo, der har sat sig nogenlunde forsvareligt pt. – men jeg havde +10 kg for meget i forvejen. Og der er 6 uger endnu… På barsel… Foran tv-et… I december… Hvor Netto kaster snebolde og juleskum i nakken på mig ved ethvert besøg. Åh, det kommer til at gå galt. Jeg SKAL simpelthen eje den bog! Jo hurtigere jo bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg er højgravid pt (termin om to uger) så pt er jeg tung, træt og utålmodig. Jeg har dog ikke taget helt vildt på selvom jeg ikke har været nærig med mine kageindkøb. Forstår det ikke helt, men klager bestemt ikke. Jeg havde meget fine intentioner i starten af graviditeten om en sund og nærende kost, men fire måneder med konstant kvalme og opkast har gjorde hurtigt en ende på den tanke og ud af det sprang min last nr 1: hvedebrød! Mmm boller, brød – you name it – bare det er lavet på RENT UFORFALSKET HVEDEMEL. Sådan noget der overhovedet ikke fylder, og som man inden man får set sig om har fået kværnet et helt toastbrød lavet af. Elsker det! Min kæreste er så sød og bager altid boller til mig, når jeg gerne vil have det. Kan dog ikke få mig selv til at sige til ham, at jeg sådan ville ønske de ikke var på fuldkornshvede, men ganske almindeligt (og ondt vist nok) hvedemel.

  Så sådan en bog vil nok være god til at hjælpe mig af med min hvede-addiction. (Har faktisk lige hentet fire romerboller i kvickly. Lavet på luft og hvedemel. HImmelsk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg går hjemme på barsel med en lille bebs på 4 måneder og kunne godt tænke mig lidt inspiration. Jeg tog 33 kg på under første graviditet og tænkte, at det aldrig skulle ske igen! Men det gjordet det – og endda med et kilo mere, så vægten sagde +34 kg!! Der er heldigvis røget mange kilo af, men mangler lige (viljen) til de sidste. Fedt hvis jeg vinder bogen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Jeg nåede de 15 kg. I min graviditet, men den sluttede også i uge 33… Jeg havde kvalme stort set hele vejen igennem og kunne kun holde den væk ved aldrig at nå at blive sulten! Jeg spiste så meget A38 at det var helt uhyggeligt, stod op om natten og spiste det.
  Hvis jeg får lige så meget kvalme næste gang er der ikke noget at gøre, men ellers ville det daværende fedt med gode vaner hele vejen igennem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Kakaomælk, kage( gerne winerbrød) hønsesalat og hjemmelavet rejesalat..!
  Og jeg er TYK..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Folk spurgte hele tiden hvad jeg cravede og blev ved med at sige at jeg ikke syntes jeg havde lyst til noget bestemt. Mener… Har altid haft en god appetit ikke. Lige bortset fra de første tre måneder hvor jeg havde det virkelig ringe og levede af knækbrød, æbler og danskvand. For almindelig vand… Åh ad, det var lige til at kaste op af. Men cravings… Så var der en uge hvor jeg opdagede at jeg havde spist tre pakker Pringles! Så… Og senere tror jeg nok at jeg levede af omelet i ret lang tid, selvom jeg ikke rigtig kan lide æg.
  Men ved du hvad, jeg tror altså snarere man bliver tyk af at være på barsel. Spiser i hvert fald vildt meget chokolade for tiden og det er ikke den gode mørke 85%, vi snakker Milkyway!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg så ud som dig i min sidste graviditet! Også noget med bækkenløsning, og med at jeg virkelig følte at jeg havde RET til at spise for to. Det tog mig 8 mdr og et barn der var konstant syg i 4 mdr at tabe graviditetsvægten. Nu er jeg gravid igen, og kan allerede se at jeg tager mindre på. Har simpelthen ikke tid til at sidde stille og spise, når jeg også skal passe en dreng på 17 mdr samtidig. Men bogen ville virkelig være et skønt input!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvidt brød med nutella! Jeg elsker det og har altid gjort, men min fornuft er gået fløjten de sidste par uger, så det kan godt gå hen og blive en fed graviditet, hvis jeg ikke lige tager mig i nakken.
  Krydser fingre for at vinde bogen. Det kan være den kan give mig lidt dårlig samvittighed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lakrids med chokolade! Dét er bare ikke den gode craving når man er gravid skal jeg hilse at sige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kærnemælk og kiwi… Og toast kl.24 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie wb

  Åh hvor er det et sandt indlæg. Jeg er gravid i uge 22 og har haft de underligste cravinger: frosne agurker og ristede pølser. Ligegyldigt hvordan de var tilberedt. Spørg lige min kæreste om han var træt at af spise svensk pølseret for 6. uge i træk haha! Tror måske han ville være den af os, der ville blive mest glad for bogen! 🙂 det ville være skønt at vinde bogen (som jeg også lurede på til bogforum, men desværre ikke lige havde penge til) og måske udvide sin egen og babys horisont med andet end ristede pølser og frosne agurker (og chokolade i store mængder of course!)
  Tak for en sjov blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine SN

  Vi er gået i gang med projekt baby herhjemme, og det lyder da som en oplagt bog at få læst og måske på den måde, få smidt nogle af de dårlige vaner i skraldespanden fra starten 🙂 Tak for en virkelig fin, sjov og ærlig blog. Jeg er forholdsvis ny herinde men allerede meget fast tilhænger ! God december til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Henriksen

  Jeg er en stor pige og var derfor meget bevidst omkring hvad jeg spiste. Jeg lagde min livsstil om. Ikke så meget sodavand og meget mindre søde sager. En masse grønt og groft (som man burde) jeg tog ikke på i lang tid. (Baby havde det fantastisk) det var først til sidst jeg tog på pga svangerskabsforgiftning. Hvilket var væske. Det var bare så vigtig at min baby var rask og sund når hun kom ud. Og magtede ikke alle de dumme sygdomme som følger med når man er overvægtig i gravidiliteten. Tilgængel er der desværre hoppet et par kg på her i barslen. Så må til at tage mig sammen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Sjovt, vi snakkede lige i dag om at N er bygget på magnum mandel, tigerrejer og papaya (var gravid i Mozambique). Mine amme-cravings var dog en del værre end mine graviditets-cravings: chokolade-croissanter i absurde mængder og appelsiner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt ny herinde – henvist af søde Maj fra Mig og Maj.

  Jeg er 15 uger henne i min (uplanlagte) graviditet og jeg vil virkelig nødig tage de 8 kg på igen, som jeg har tabt – jeg vejer nemlig i forvejen alt for meget, så bogen ville være skøn at vinde :). Heldigvis har min vildeste gravditetscraving indtil videre bare været fisk. Ligegyldig hvilken slags, bare der er masser af den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Under begge graviditeter har jeg spist som jeg plejede, mere eller mindre. Dog skar jeg ned på cola’en med 1’eren – men begyndte til gengæld begyndte jeg at spise torsdagskage. Min hele store craving var appelsiner, og jeg HADER at skrælle appelsiner, så J kom på overarbejde 🙂 Barn nr. 2 er lavet på cola og chokolade – og igen appelsiner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Det lyder som en god og inspirerende bog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Spiser mælkesnitter og drikker drikkeyogurt, men det er for at tage toppen af halsbranden… Så er det vel ikke en craving

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Træstammer, scones og mayonnaise!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Årh what’s not!
  Kager, chokolade, Hvidt brød i absurde mængder. All the bad stuff. Havde nøjagtig samme oplevelse som dig første gang og nøjagtig samme intentioner om kosten under anden graviditet. Her fem måneder henne i forløbet kan jeg konstatere at de gode intentioner gang på gang viger for et rasende blodsukker.
  Suk.
  Trænger så meget til den bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Lakrids-is!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er gravid i 8. måned nu, og det har været alt andet end jeg havde forestillet mig, sådan rent sundhedswise. Troede jeg skulle blive den smækre gravide der spiste sunde ting og gik op i hvad der kom indenbords. Not! Startede med verdens største sultfølelse konstant, så kørte alt i nærheden ned. Desværre var det som om jeg bare fortsatte ad det spor, selv om sultfølelsen efterhånden har normaliseret sig.
  Så 10 kg indtil videre er det blevet til, og frygter hvordan det skal ende.
  Synes ikke jeg som sådan har cravings. Det er nærmest bare alt omkring mig – og sjovt nok er det utrolig meget chokolade 😉 Og cafe latte. Puha, det bliver min død; både på vægten og på bankkontoen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg kastede op alle 9 måneder – og det jeg kunne holde i mig var hovedsageligt bløde ting som: chokoladekage (færdig fra supermarkedet/tanken), kartoffelmos og risengrød… og så levede jeg ellers af Cola og tyrkisk peber (for at tage smagen fra opkast)
  Jeg startede med at tabe mig 10 kg og tog så “heldigvis” 15 kg på i slutningen af graviditeten, så da jeg fødte var jeg 5 kg over min startvægt..

  Til gengæld har jeg nærmest taget på siden, min hormoner osv har ændret sig, så hvor jeg før lå helt stabilt på vægten uanset hvad jeg spiste og lavede så tager jeg nu på, hvis jeg ikke er meget forsigtig 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey…

  ha ha ha… “lortemor”.. åh det lyder som en titel jeg selv kunne finde på at kalde min blog for F… hvor er der en del gange man bare tænker “sikke en lorte mor jeg åbenbart er”. Du ved det lige så godt som jeg, at det kan være i alle aspekter og det er bare røv at tænke sådan, men det gør man nu engang.

  Når det er sagt, så kunne jeg også godt tænke mig at vinde den fine bog. Er i 7 uge (så ja mega tidligt) men gjorde ligesom dig ved sidste graviditet : æd alt og tænk træn det væk når barn er født.
  KÆMPE minus i den beregning var så lige at jeg gik op 2-3 kg (jeg havde i forvejen 5 ekstra at gøre godt med på overtrækskontoen) og jeg aborterede i uge 12 🙁
  Suk .. ikke nok med at det var hårdt at abortere så var det endnu mere opslidende at sidde tilbage med en klumpet krop som lignede en gravid en, men som på ingen måde længere var det.
  Det har taget mig godt 1 år med træning og lidt omlægning af kosten at få smidt dem. Hvorefter jeg faktisk her 1 år efter så finder ud af at jeg er gravid igen.
  jeg har denne gang IKKE gjort den fejl bare at æde løs. jeg har spist normalt og som jeg plejer.

  Før havde jeg ikke rigtig brød, ris, pasta og kartofler inde i min kost, men der er enkelte måltider hvor jeg nu spiser en skive brød. Jeg er pt kun gået op 1 kg (lidt mindre faktisk) men jeg har også været så “pokkers heldig” at den kære kvalme har meldt sin ankomst her de sidste 3 dage. Hurra for det …NOT !!
  Jeg elsker mad, så det at der er en lille snerrende kvalme hele tiden, er ikke ligefrem super. Jeg spiser jo naturligvis mine måltider, men der snackes ikke ind i mellem. Jeg har slet slet ikke lysten til det 🙁

  Så pt har jeg ikke haft nogle specielle cravings, men i min 1 graviditet som resulterede i en skøn knægt havde jeg et behov for fisk i starten & chokolade gennem hele graviditeten.
  Nr 2 (som gik i vasken) havde jeg ik noget specielt men jeg spiste jo også alt hvad jeg kom i nærheden af… Jeg følte jeg var sulten hele tiden…

  Nå nok om det. Denne gang har jeg ik haft nogle skæge cravings – endnu… som sagt så har jeg lidt af kvalme de sidste 3-4 dage så har ik den store lyst til noget som helst… 🙁

  Dog fik jeg pludselig behov for en BigMac igår og synes den smagte skønt .. men har så ik behov for en i nærmeste fremtid. Til gengæld var kæresten lige så sød at smide kommentaren “pas nu på skat. Det er en farlig vej at gå ned ad. Er du først gået den vej så lukker du jo alt ind og ender med at blive giga stor”…
  Øhhhh what ?? Sagde du seriøst lige det? Sikke en klaphat. Jeg vejer i forvejen ikke rigtig for meget og skulle jeg gå hen og tage 10-15 kg på så er det jo HELT NORMALT… tsk tsk.. vi er ikke lige de bedste venner derhjemme pt.. he he men mon ik vi nok skal blive det igen:) Det viste sig jo at han i bund og grund var dybt misundelig over jeg fik burger når han ik fik.. HA HA HA HA,….

  Det ville være en skøn gave at få selv og jeg kunne også finde på at give den til min gravide søster i julegave. Hun er oppe på +8 kg 🙂 Så vi er 2 her som ville få gavn af den… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif

  Masser af kage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Brie og flødeis. Da ungen endelig poppede ud, 17 dage over tid, vejede han 4,4 kg. De resterende 26 kg tog noget længere..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A-KASSE! JUST AROUND THE CORNER..