DEN TRÆTTE BLOGGER:

LIVET IFØLGE DUTTEN.

Her går det godt! Jeg er rask – eller…. Jeg hoster lidt, og jeg har fået øjenbetændelse. Men ellers!

Det der øjenbetændelse er en kælling, for mor er HELE tiden interesseret i at tørre mine øjne – og endnu værre: hun har en lille tube med creme i, som skal IND i mine øjne og DET GIDER JEG IKKE!

Min far var væk i laaaaaang tid i sidste uge og forrige uge. Og jeg har været streng ved ham på det sidste. Men han skal vide, at JEG FINDER MIG IKKE I DET!! Så jeg ville slet ikke op til ham, han måtte ikke holde mig. NÆH! Når man tager væk så længe, så skal han ikke regne med at vi bare er gode venner lige med det samme. NÆH.

Men så tog han mig med i svømmehallen og vi lavede en masse hyggelige ting. Og lige så stille glemte jeg, at han overhovedet havde været væk. Og nu er vi gode venner igen.

I vuggestuen går det godt. Jeg kan ikke lide når mor og far går fra mig, og jeg græder også når de går. Men efter lidt tid, og når jeg finder noget godt legetøj, så er alt godt igen. Og så er der det med maden. Jeg ÆÆÆÆÆLSKER maden dernede. Vi får alt muligt godt, og især det med sovs og smør, DEEEEET er lækkert!

Når min mor henter mig, så græder jeg også. Hun skal ikke tro at det er OKAY at forlade mig heller, selvom jeg godt kan lide vuggestuen.

Ingen af mine forældre skal have det nemt, tænker jeg. Det er vel ikke derfor man får sådan nogle som mig!

IMG_9132

Skriv en kommentar

 • Maj

  Bar’ giv dem Alfred! Min mor hun piller også i mine øjne, putter dråber i dem og tørrer min næse hele tiden – jeg synes godt nok også hun er streng!

  Du skal nok vænne dig til at sige farvel til mor hver dag, selvom det er hårdt, specielt når du har sådan en supersej og sjov mor – hende ville jeg heller ikke have skulle gå 😉

  Jeg elsker dine indlæg Alfred, du har mange guldkorn, og vi er på mange måder ens!

  Hilsen Tristan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HA HA, det kunne min Blomme har skrevet, det der for et halvt års tid siden 🙂 Det bliver bedre, søde du. Før end du aner. Promise!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare vent – på et tidspunkt vil du herregerne afsted, og så kan mor og far næsten ikke gå for hurtigt. Og de kommer også altid for tidligt og henter.

  Det kræver bare lige, at du finder nogen at blive venner med – og en yndlingspædagog. Så kører det.

  Jeg lover det – og jeg har trods alt over 6 måneders daginstitutions-erfaring at tale med!

  Kh, Bean

  PS) Maden HOLDER altså de dér steder. Vi får af og til pandekager med hjemmelavet syltetøj om fredagen. Og i hele december skal vi have nissehuer og gaver.

  PPS) Øjenbetændelse er en BIATCH. Men prøv at lade din mor tørre øjnene. Så er det altså meget lettere at se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med guldkæden. Totalt Nørrebronx, dér! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, jeg elsker Alfreds look 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette L.

  I love it 🙂 Totalt cool med overload af cuteness!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til alle jer, der hader at aflevere jeres grædende barn i institutionen. Læs den her: http://www.information.dk/478713 og diskuter gerne, hvad der er bedst for vores børn:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Jeg er med på at du er stor fan af at have dit barn derhjemme. Men det er ikke en mulighed alle og enhver har, desværre.

   Har du læst med ovre hos Smilerynker? Jeg tror at det er en blog lige for dig 🙂 sød og dejlig dame, med flere synspunkter du ville kunne være enig med hende i… Det er jo nok ikke hos mig, du finder ligesindede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arh, vi har også lige lidt af øjenbetændelse.. Bettemanden havde det i 3 uger! og så tog vi på ferie og så blev mor her smittet, og kunne overhovedet ikke holde den skarpe sol ud! Fedt nok på Gran Canaria :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN TRÆTTE BLOGGER: