DET FEDE VUGGESTUE-LIV.

TILBAGE TIL HVERDAGEN!

Åh gud. Det har været hårdt.

Og hvis NOGEN af jer så meget som PØNSER på et “velkommen til vuggestue-livet” eller et “andre har det MEGET værre end jer” – så kommer jeg fucking og giver jer en lammer.

Er egentlig lidt forarget over, hvor mange gange jeg har hørt disse to sætninger over de sidste 14 dage. Både på skrift og IRL.

Er der nogen der venligst kan sætte mig ind i, hvad folk tror man kan bruge den slags SHIT til??

Er det en slags måde at small-talke på? En måde at overgå hinanden på?

Det er da lidt sært. Jeg ville da aldrig sige til en der var syg: “Velkommen til hospitals-livet”! SKÅL!

Når det så er sagt, så ved jeg jo godt, at det ikke er breaking news at børn bliver syge. Jeg vil dog lige bryde ind og sige, at børn der får hele 3 forskellige børne-visusser på 10 dage, alt mens deres far er udenbys, DET ER FUCKING STRENGT!

Alfred fik først Hånd, fod og mund-syge. Dernæst bræk -og skidesyge efterfulgt af 3-dages-feber. Har sjældent haft så ondt af mig selv eller af ham. Den eneste jeg ikke havde ondt af, det var hans far. Han var nemlig væk alle dage undtagen i weekenden.

Han betaler så også prisen i disse dage. For nok er han hjemvendt, men ungen vil knapt nok kendes ved ham, jo. Han skal lige straffes for at have efterladt ham med hans uduelige mor.

Der er dog lys forude, og vi kan se frem til en hyggelig weekend, med et raskt barn og forældre der sover (lidt) om natten.

solnedgang

 

Skriv en kommentar

 • Helle

  Du mangler bare, at en siger: “der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget!”. Fuck. Giv en krammer i stedet og sig, at du godt kan forstå, at det er pisse hårdt, se det kan man bruge til noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg læste faktisk nogle af de kommentarer du hentyder til, og håbede inderligt, at du ignorerede dem, ligesom jeg gjorde. Andres ulykke er jo ikke din virkelighed, og det er nu engang din egen virkelighed du Skal forholde dig til. Og det lyder som om det har været pisse hårdt! Jeg er sikker på, at jeg havde tudet og tudet havde jeg siddet i din stol. Jeg synes nemlig også det er MONSTERhårdt med sygt barn, arbejdende mand og kun to arme og ét dunkende hoved, en rumlende mave og en tålmodighed der er skiftet ud med et blussende temperament.

  Og ja, hvad er det lige du kan bruge “værre” historier til, vi er jo ikke ude i en konkurrence. Synes du skal lyve næste gang og lige smide cystisk fibrose og en blodprop oven i puljen. Så kan det være det er OK at du “klynker”. Jesus.

  Alt godt til jer, håber snart overskuddet vender tilbage og at din søde Alfred bliver rask.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er et helt særligt sted til folk der forsøger at small talk’e henover sådanne emner. Og helt ærligt ingen kan jo i virkelighed huske hvor træt og syg man faktisk kan blive! Håber I får helt fantastisk weekend med søvn søvn og kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg håber og tror på folk siger sådan, fordi de selv blev overdynget med de kommentar da de selv stod i lort til halsen med deres syge unger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Det er nok rigtigt! Så håber jeg at jeg har hukommelse nok til at huske hvor ufedt det er at høre på!! Tænker at en krammer og en kommentar som ‘kæft det noget lårt’ er bedre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg lagde også mærke til et par kommentarer:s Det er simpelthen det lammeste argument. Det er jo ens egen oplevede virkelighed, som er den man kan forholde sig til. Det føltes bare endnu værre, når folk forsøger at trumfe ens møgproblem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Det er bare så ofte folk lige skal trumfe! Det er mega ufedt, men det er desværre meget udbredt 🙁

   Håber jeg er bedre til at være ‘klap på skulderen-agtig’ fremfor trumfer-typen!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kram til jer Trine!

  Må den dumme vuggestue pest holde sig langt væk fra jer. Ingen fortjener så meget sygdom på en gang. Øv øv øv det er da pisse hårdt uanset hvordan andre har det. Basta bum.

  Krydser fingre for at I får en dejlig weekend helt uden sygdom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak, Marie 🙂 det varmer! Heldigvis er Alfred i bedring 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvis jeg nogensinde får en unge, så vil jeg gerne være som dig!!

  Jeg synes, du er så mega sej!! (det rimer nærmest – dumt!! Men jeg mener det fandme!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fra én træt mor til en anden, så magter jeg ikke at skrive meget, men du er IKKE uduelig Trine, du er den bedste mor Alfred kan få! Bum, så snakker vi ikke mere om det. God weekend herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Kæmpe kram fra en træt mor til en anden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Z

  Du er så sej! Tager virkelig hatten af for dig, eller hvad det hedder. Jeg syntes en nat med babyfeber var vildt hårdt, så 3 sygdomme på kort tid må være totalt udmattende. Og det er så røvirriterende når folk skal være bedrevidende på den der trælse, trælse måde. Det er lidt ligesom når man får vildt irriterende kommentarer som højgravid: “nyd nu din sidste dage med god søvn, for du kommer ikke til at sove ordentligt i flere år”, historier om hvor hårdt det bliver med et barn, skrækhistorer om fødsler osv. osv. Da jeg skulle til nakkefoldsscanning, fik jeg også lige fortalt alle mulige dumme, dumme historier. Det er bare ikke i orden, og der er ingen grund til at fortælle om sådan noget – hm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Én nat med baby-feber ER hård! Det er jo ikke mindre hårdt bare fordi det kun er en enkelt!

   Men jo, ti dage i streg trækker sgu tænder ud!

   Heldigvis ser det lysere og lysere ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinni

  Kære Trine

  Nu har jeg fulgt din blog i et stykke tid. Du er en skøn mor! Alfred er heldig. Tænk at være så åben om alt det lortede, som i den grad opstår med små børn. Måske kan man elske de raske timer lidt mere så.
  Er selv mor til 3 ørebørn, den yngste på 4 mdr har netop fået lagt dræn efter et utal af nætter og dage uden søvn for os begge. Det er virkelig bare røvhårdt at have syge børn (6 dage i streg, 2 til hvert barn, og selvfølgelig lige den uge, faderen er ude at rejse med jobbet) og kun én krop at vride overskud ud af. Til sidst bliver man faktisk til en karklud. Vidste du det? Man både ligner og lugter sådan 😉
  God weekend til jer alle 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kære Trine
  Hvor er det FEDT, at du siger FRA! Der er en særlig plads i helvede til folk, som skal kører den bedrevidende attitude op eller skal overgå med egne oplevelser. Man er jo centrum i eget univers, og bliver jo ikke mindre træt af, at mødrenes svar på B.S. engang holdt sig vågen i en uge, og stadig bagte boller. Jeg er imponeret over, at du stadig kan skrive og læse indenad efter sådan en omgang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Der er sgu altid nogen – andre steder – der har det værre, men kommentarer og sammenligninger gør det jo ikke nemmere eller bedre for én selv. Så klap i med lort – kan man ikke bare stå sammen mod vuggestue sygdomme, manglende søvn, kold kaffe og ingen sex. God weekend til Jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Har også undret mig over de kommentar jeg nogen gange har fået.. Nogle af de værste fra andre mødre … Nej det er ikke en konkurrence om hvem der har haft det værst, tænker bare bagefter ” kig på hvor meget jeg ligner lort lige nu og overvej endnu engang at spørge hvordan det går ?!?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Hansen

  Holy crap hvor kan jeg bare kun forestille mig hvor hårdt det må være. Jeg frygter vuggestuestart en anelse mere lige nu :-/ Ved godt man ikke skal male fanden på væggen med det samme, men altså….. Jeg ved jo godt at man ikke undgår sygdom, og slet ikke når ens pode starter i vugger og skal til at sutte på alt hvad der har været i berøring med de andre ungers bakterie-befængte fingre og munde (ahr, lidt sart er man vel.) og nej nu skal det heller ik lyde som om at her er sterilt rent herhjemme, men jeg selv har bare så dårligt et immun forsvar, så jeg har fået influenzavaccinen i år, bare for at holde det værste væk. Og jeg har lige haft en gang 14 dages forkølelse, uden at Agnes har været ramt (hvilket jeg egentlig er imponeret over), og jeg vidste godt at det at være syg var er endnu mere røv når man har en lille, men alligevel har jeg været glad for at det bare har været en snue og at det kun har været mig. Har slet ik lyst til at forestille mig hvordan i har haft det 🙁 Godt det går den rigtige vej nu. Og så håber vi at farmand kan hjælpe lidt til næste gang noget rammer jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha- så er det altså nu man ikke skal skrive at det er værre med to børn og når man selv er syg-og alene hjemme 😉 stik mig bare en lammer… jeg sidder bare og er super glad for at mine piger nu er 5 og 6 år og tænker at jeg hadede dem der berømmede ´babyboblen og alt det lyserøde shit- og har glædet mig over at andres barn nr. to skreg mere end nr. et- fordi de bare var for overskudsagtige at læse om…. man kan jo aldrig mærke hvordan andre har det- og det lyder som om du har rigeligt at bøvle med- og får for lidt søvn-håber I snart kommer på den anden side af virushelvede og får nogle hyggelige juleoplevelser.. der bare får tiden til at gå lidt hurtigere 🙂 GOD ARBEJDSLYST! det her er mulig small talk- og sikkert ikke en velkommen kommentar- men anyway 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET FEDE VUGGESTUE-LIV.