PÅ DET SENESTE.

ALFRED TESTER NOMI!

Så hentede man lige sit afkom i vuggeren i går – med feber og helt mut. Hvilket betyder, at han ikke må komme afsted i dag, da han skal have været feberfri i 24 timer inden. Så vi tager en hjemmedag i dag, hvilket jo er rigtig dejligt. Hvis bare ikke jeg var syg.

Så syge mor er hjemme med en rask Alfred. Det er en omvendt situation!

Nu skal det handle om noget helt andet. Derfor overlader jeg tastaturet til Alfred.

“En dag kom min mor med en KÆMPE stor grøn papkasse. Indeni den var der en masse plastik – i ved, det der sjove noget man bare ALDRIG må lege med? Mor siger det er farligt, og måske hun har ret.

Ud af plastikken kom der en stol, og tænk engang! Stolen var til mig.

Mor samlede den selv, og jeg kunne se på hende, at hun var enormt stolt. For hun er slet ikke den handy type, og normalt ville det tage hende timer, før der bare var en enkelt skrue der sad korrekt. Men stolen kom hurtigt op og stå og så måtte jeg komme op at sidde!

Den var enormt rar at sidde i, især fordi den er smal og med en pude i ryggen og også under numsen. Så sidder jeg med helt rank ryg og jeg glider ikke fra side til side, eller langsomt mister min holdning.

Mine fødder hviler så dejligt, og især er det rart, at der er noget til at gribe alt mit griseri, ellers ryger det bare på gulvet. Det ved jeg også at mor er lidt træt af…. Men jeg tænker, at hun jo bare kan lade være med at give mig kogt broccoli? Så ville dét problem jo være ryddet af vejen!

Jeg har to stole. Jeg har også en der hedder Stokke. Den har jeg haft siden jeg blev født. Og der gik lang tid før jeg kunne bruge den. Jeg sad dårligt i den de første mange måneder. Så jeg forstår ikke hvorfor de ikke bare havde købt Nomi fra starten af?

Når jeg spørger mor, så siger hun at det er fordi hun ikke kendte til Nomi-stolen.

Jeg tror at jeg vil sige til alle nede i vuggestuen, at de skal sige til deres mor og far, at Nomi er rigtig god. Og at den fås i rigtig mange forskellige farver og konstellationer. Og at stolen vokser med dem, så de kan bruge den de næste mange, mange år.

Min mor vil gerne tilføje noget, og jeg troede ellers lige at det her var MIT indlæg, men hun vil gerne, at folk skal vide at den er nem at gøre ren, nem at justere samt at den vejer næsten ingenting.

Det er jeg jo personligt lidt ligeglad med, ikke? Jeg gør ikke rent, jeg hjælper ikke med at løfte og jeg har heller ikke motorikken til at justere min stol. Det er KUN derfor mor fik lov at sige noget i MIT indlæg.

Læs mere om Nomi HER!

Og hvis du også er vild med stolen, så kan du købe den her.

Mor har selv valgt hvordan stolen skulle se ud, og det kan du også. Jeg synes min mors version er kedelig, men hun har nok tænkt, at den skulle passe til vores møbler i lejligheden. Kedeligt, ikke?

IMG_9385 IMG_9399 IMG_9405

nomi_alle-e1377681982953

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE.