MODIGE MØDRE SØGES!

SEX EFTER BØRN.

Hej kære læsere!

Tidligere i dag opfordrede jeg jer til at sende mig en mail, hvori I skulle beskrive hvordan jeres sexliv har forandret sig efter graviditet, fødsel og børn.

HOLD NU KÆFT – der er så mange der har sendt mig en mail. Og jeg er glad for at erfare, hvordan alle historier er forskellige.

Så indtil jeg laver anmeldelsen af bogen ‘Ikke i år, skat’ så vil jeg altså stille og roligt udgive de forskellige beretninger. Alle der har skrevet er anonyme, og har frivilligt beskrevet ændringerne hos dem.

MOR 1.

Hvilket sexliv?

Siden min søn kom til for snart seks måneder siden, har vi vist haft sex fire gange. Der er altid én, der er træt, syg eller vågen (det sidste er kun et problem, når det er babyen…), og så bliver sex altså nedprioriteret.

Derudover har vi slet ikke fundet den nye rytme ift. hvor, det skal foregå. Jeg foretrækker inde i stuen, mens barnet sover – min kæreste i soveværelset, mens barnet sover i samme rum. En af os er altså konstant turned off. Det er ved at blive pænt kritisk!

Vi var nok aldrig de store eksperimentatorer (er det et ord?), men det er på alle måder blevet dødssygt og så godt som ikke-eksisterende nu, og det driver mig til vanvid.

Det er nemlig atypisk nok min kæreste, som har absolut mindst lyst. Sådan var det også, mens jeg var gravid, så nu er vi ved at være ude i, at det er over et år siden, han har lagt op til noget. Jeg er ærlig talt ved at blive lidt desperat.

MOR 2.

Vi fik vores lille søn for 4 måneder siden og allerede inden fødslen, var jeg nervøs for, hvordan det skulle gå med vores sexliv efter baby!

Alle mine veninder havde fortalt, at sex var det ALLERSIDSTE, man tænkte på som nybagt mor, så jeg frygtede det værste.

Min oplevelse helt anderledes..

For os var det ligesom at det at blive forældre, bragte os tættere sammen og vi havde begge to meget brug for at mærke hinanden.

Den første måned blødte jeg, så der måtte det blive BJ’s og HJ’s, og jeg husker det som befriende bare at være lidt sammen som par igen! Også fordi at alle de andre måder, vi normalt var sammen som par var udelukkede!

Der var ingen sushidates, biografture, hygge på sofaen dage osv, men en gang imellem havde vi en time for os selv og så var det intimitet hele vejen igennem!

Første gang vi havde samleje efter fødslen, var en blandet oplevelse.. Til dels var jeg bange for at det ville gøre ondt, det ville være anderledes og det ville være uendelig slapt! Det føltes meget anderledes, men helt ærligt, så synes jeg kun at vores sexliv er blevet bedre efter baby!!

Vores søn sover stadig i vores soveværelse, så til tider må vi tænke kreativt! Det er nok den største ændring i vores sexliv, at det hele skal koordineres lidt mere, spontanitet er der ikke så meget af længere.. Sexting er også blevet en del af vores sexliv, det giver fornemmelse af intimitet, selvom tiden er knap.

For os kommer man langt med gode intentioner og lidt kreativ tænkning og planlægning. Jeg sætter nok mere pris på sex efter vi har fået barn, men det er nok ligesom at chokolade smager bedre på slankekur!!
Longing makes the heart grow fonder!

MOR 3.

Sex, hvad er det?!

Efter vi har fået Lille manden, som snart blir 9 mdr, er lagen gymnastikken efterhånden en mangel vare.

Så meget at vi begge kan blive nervøse for den anden smutter pga det. Og alligvel er vi bare for trætte eller andet til at gøre noget ved det. Vi aftale for længe siden at jeg skulle nusse/strejfe eller tage fat i hans pik en gang om dagen, så han vidste at jeg altså godt kunne li den og gerne ville den.

Jeg har ikk brug for samme bekræftelse. Det hjalp ham lidt, men ja, det jo stadig ikke sex.

Nogle gange kan der gå en måned og så li pludselig indhenter vi det tabte og knalder som kaniner. Men inden baby, var det minimum 4-5 gange om ugen og gerne 2 gange på en dag.

I må meget gerne lægge kommentarer til beretningerne. Men husk at det er følsomme og private beretninger, som er svære at dele.

Men når det er sagt, så modtages opfordringer eller råd da hjertens gerne!

God fredag aften!

8 kommentarer

 • Kamille Parsgaard

  Jamen så har du jo nok stof, så behøver jeg ikke komme med ‘input’. Hahahaha. Selvom disse her er eksempler på kort efter fødsel sexliv. Mine er 6 og 8.. tja. Enough said.

  -Kamille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Din beretning skal være SÅ velkommen alligevel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamille Parsgaard

   Jamen… værsågod. 🙂

   -Kay

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Maria

  Hvor er i modige og hvor er det et vigtigt emne! Dejligt I vil dele jeres historier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som totalt ignorant ikke-mor er jeg lidt bange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes der blev lidt stille i dit ellers meget aktive kommentar felt :-). Fantastisk emne at bringe op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LouiseH

  Ja, det er et super emne at bringe op! Respekt for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt emne! Klapper i mine små hænder at så mange vil dele. Jeg skylder en mail!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODIGE MØDRE SØGES!