Der er stadig flotte præmier at vinde!

To Panodil Zapp og så afsted.

Det var præcis hvad der skete her til aften.

I morges vågnede jeg efter en sindssyg nat med feber-drømme og uro – og da jeg stod op så jeg spindelvæv og mærkelige ting i hele lejligheden. Havde helt glemt hvor fucked up det kan være at have høj feber! Farmand fik afleveret Alfred ved 9-tiden og så hentede han ham igen kvart i fem…… Det er det længste han har været afsted indtil nu. Og det gik sgu!

Men jeg havde sagt ja til at deltage i “Året der gik” som sendes på DR – og det var en aftale jeg ikke lige synes jeg ville løbe fra. Så det var ned med to kæmpestore piller og så ellers afsted. Alfred skulle med, så vi gjorde det, at jeg tog en taxa derud og så kom Alfred med sin far. Jeg skulle ikke give interviews eller noget, så det var ikke noget stort, men det var stadig noget der krævede en indsats fra alle sider. F.eks var det efter Alfreds normale sengetid, og det ved man jo aldrig helt hvordan det går!

Følte mig enormt særlig, da jeg hilste på vores Statsminister, og da Alfred charmede sig ind på både Johanne Schmidt Nielsen og Huxi Bach – men mest af alt, var jeg bare glad for at se et helt rum fuld af mennesker som har lavet et eller andet godt i 2013. Både kendte og ukendte. Og så er det sjovt, at Yahya Hassan har flere sikkerhedsvagter end Helle.

Alfred og jeg var der naturligvis i forbindelse med amme-demonstrationen.

Nå, jeg er fandme træt. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så syg. Er ramt. Nede. Og bedst som jeg troede det havde toppet, så blev det lige lidt værre. Håber snart det er ovre. Jeg savner min energi…

Låge nr. 17 i vores julekalender finder i hos Lisbeth som udlodder nogle ret lækre ting fra POMPdeLUX!

Skynd jer at kigge derind! Og hvis I ikke allerede har været forbi hos Marina i går, hvor I kan vinde noget fint fra Bobles, så ville jeg da også lige gøre det!

Skriv en kommentar

  • Kamille Parsgaard

    Siger det igen…. Echinacea….

    Og hvor sejt er det lige at møde… Huxi og de andre der 😉 Hahaha.

    God bedring!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er stadig flotte præmier at vinde!