PANDEKAGE-MUSEN.

GOOGLE FORBUDT.

Kan I huske jeg tillod mig at komme med råd?

Se nu lige hvad jeg fandt i arkiverne …. Præcis 8 dage før min termin (som jo viste sig at være spot on) Googlede jeg alt muligt. Og kan I også huske at jeg sagde man skulle lade VÆRE med det?

Læs her hvorfor:

Nå, men ville da lige læse lidt fødselsberetninger på min iPhone inden jeg skulle sove. Det er ok god læsning i min situation. Lærerigt og sådan.

Ville sådan ønske, at jeg ikke havde skrevet ordet ‘crowning’ i Google’s søgefelt.. For det der kom frem på de billeder, ikke?

DET GÅR JEG SIMPELTHEN IKKE MED TIL!! Jeg gør det ikke. IKKE!!!

Skriv en kommentar

 • Det var præcis samme sætning jeg sad og messede, da vandet pudselig gik. ‘Det her – det gør jeg bare ikke!’. Og da Morten mente at vi nok lige burde kontakte fødeafdeling, smækkede jeg wc dør, og erklærede at det måtte han selv gøre. Jeg ville faktisk slet ikke være med mere. Dejlig rationel. og samarbejdsvillig. Ahem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Jeg fortrød også hele foretagendet da mit vand gik. Sådan lidt: ‘tror sgu ikke rigtigt jeg gider det her alligevel’.

   Hvilket jeg så råbte og skreg i meget kraftige vendinger i timevis efterfølgende. Sidste vers var virkelig høj og skingert, og handlede lidt om hvordan jeg ønskede at dø på stedet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lavede den samme – googlede sædefødsel da jeg skulle føde en bebs med numsen først – og lad mig sige det sådan, det var sgu ikke skønne beretninger der dukkede op, tværtimod en masse om diverse klip og manøvre man kunne foretage hvis hovedet sad fast, samt beretninger fra folk der ALDRIG ville føde sædefødsel igen.. Men det var jo en smal sag, så tak google for at give mig seriøs nøjer på…

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PANDEKAGE-MUSEN.