To baby, or not to baby?

Illustrationer.

Den opmærksomme læser vil nok have lagt mærke, til bloggens visuelle udvikling i forbindelse med flytningen.

Jeg gik rundt i lang tid og ikke kunne finde ud af hvordan det hele skulle se ud. Jeg er personligt vild med blogs, hvoraf det fremgår hvem der står bag – i form af personlige billeder i enten header eller sidebar. På nær når det er mig selv, åbenbart.

Jeg værdsætter at det er omvendt på mit eget domæne. At man skal følge lidt med, for at kunne genkende mig på gaden, haha.

Da bloggen skulle flytte, og jeg ikke kunne beholde mit daværende tema, lavede jeg en ny header med billeder af os på, men jeg synes ærligt talt ikke at det fungerede. Jeg er ikke særlig dygtig til det tekniske, overhovedet.

Så kom jeg på, at jeg ville have en customized header og evt. billeder til links i min sidebar. Og jeg ville have Michelle Carlslund til at lave det! Det viste sig dog, at hun var en travl og begrænset dame – men gav mig i stedet tilladelse til at bruge en af hendes illustrationer til bloggen. Jeg skar så rigtigt meget væk, desværre – da der er yderst begrænset benplads på sådan en header, og lavede så selv skriften på min iPad. Smart. Jeg drømmer dog stadig om, en dag at få lavet min helt egen!

Jeg er rigtig glad for hvordan det hele ser ud nu, for selvom der ikke er billeder af mig på min forside, så tror jeg at de fleste der læser med, stadig synes at Lortemor er en personlig blog, uanset om mit fjæs er overalt eller ej.

Jeg vil så gerne lige anbefale Michelles fine illustationer – de kan findes lige HER og jeg har fundet mine egne favoritter, som meget gerne må pryde mine vægge i nærmeste fremtid. De er nemlig ret opnåelige, rent prismæssigt.dont_forget_to_kiss_framed_1024x1024min_bly_by_framed_1024x1024sailor_framed_1024x1024my_city_framed_1024x1024

7 kommentarer

 • Jeg ELSKER at din blog netop er lidt anonym i forhold til billeder. Det gør det kun federe, når der så er billeder i dine indlæg… Ellers kan det godt blive lige lovligt “se mig jeg har en blog og kan noget med mode og mit hår er flot”-agtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig med dig… jeg vil helst heller ikke genkendes på gaden, men kan godt lide at genkende andre (hvis der da er mulighed for det i denne ende af landet, ha ha :D)

  Jeg er også HELT vild med Michelle Carlslund, og ejer selv “Don’t forget to kiss”, som står fint indrammet herhjemme. Ligeledes fik min søster i julegave “Du er min yndlingssøster”, hvis du har set den? Hvor er det dog sødt af hende, at du måtte bruge hendes ting, og hvor er det blevet vellykket! Lidt teknisk snilde har du vist alligevel 😉

  Jeg har i øvrigt lige opdaget din blog, fordi en facebookven havde syntes godt om et af dine indlæg. Jeg er allerede fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Behold det som det er!!! Man kan som læser også godt føle sig overvåget – ja det lyder fjollet – men kan faktisk rigtig godt lide ikke at skulle kigge på dig mens jeg læser. Ved ikke om jeg egentlig synes at dine indlæg bliver endnu mere personlige. Og så skiller du dig jo ud – igen, igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Your style is realy unique compared too other folks I have
  read stuuff from. Many thanks for posting when yoou have tthe opportunity, Guess I’ll jusst biok mark this page.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I constantly spent my half an hur to read this web site’s content all the time alog with a
  cupp of coffee.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spot oon with this write-up, I truly believe this site
  needcs farr more attention. I’ll probably be returrning tto read through more,
  thanks for the info!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey there would you mind stating which blog platform you’re using?
  I’m going to start my own blog soon but I’m having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
  Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different
  then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To baby, or not to baby?