BLOG-ANBEFALING!

TUMLETID!

SIDSTE CHANCE FOR DELTAGELSE ER I DAG!
Konkurrencen er slut! Vinderen blev trukket vha random.org og tillykke til Mette Krogkær – sender dig en mail!

Hjemme hos os er vi nogle der er i fuld gang med en motorisk udvikling. Man kunne fristes til at tro det var de gamle ben og udfordrede armmuskler Alfreds forældre slæber rundt på, men som altid handler det om Alfred. Der er fuld fart over feltet, og der mosles og leges på livet løs, hele dagen lang.

Det er vildt som hverdagen pludselig består af 50 % ren leg, og hvor han før mest lå ned og tæskede løs på et legestativ, så er det hele lejligheden der nu flyder med køretøjer, bolde og tøjdyr.

Alfred rejser sig op ad alt, skubber rundt med stole og kører rundt med sine biler. Han har brug for konstant at blive udfordret motorisk.

Selvom det er enormt hyggeligt – læs: belastende at agere menneskelig trappe, skammel eller forhindring, så er vi altså glade for Bobles.

Det er simpelthen en gave til børn og deres forældre, alt det de forskellige tumlesager kan. Og ungerne kan lege i uendelige stillinger og tumledyrene kan vendes og drejes på et utal af måder.

Herhjemme har vi fået lov at teste Myreslugeren (den lille) og Krokodillen fra babyudstyrsbutikkerne Babys Verden samt Babytorvet.

12
34
5Sammen med Elefanten (som vi havde i forvejen) har vi timevis af stunder der er gode til at udvikle, men som også er sjove for Alfred at lege med. Han bliver udfordret og han lærer sine styrker og svagheder at kende. Der er både fald og styrt og det er skønt at se hvordan han blot rejser sig efter dem, og bare leger videre.

Jeg er så heldig, at jeg har fået lov at udlodde et af de to tumledyr til en heldig læser!

For at vinde skal I besøge siderne og finde et af de to produkter Alfred har testet, kopiere linket i en kommentar i feltet herunder, samt fortælle mig hvilken farve i ønsker produktet i.

Vinderen trækkes søndag d. 2. februar – og får direkte besked via mail.

678910

 

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOG-ANBEFALING!