Jeg er her stadig!

Blog-kærlighed til alle mine fantastiske læsere!

Jeg ved det godt selv. Jeg er horribel til at svare på jeres kommentarer. Både på bloggen, på mails og på Instagram. Det er ikke så godt. For jeg frygter, at I bare synes jeg er en utaknemmelig dame, der ikke værdsætter jeres ord og jeres meninger.

DET GØR JEG!

I så høj grad, at det helt kan redde min dag, hvis jeg læser en god ‘hang in there’ kommentar, eller bare en ‘tak for en god blog-kommentar. Jeg læser den alle sammen. Ofte flere gange.

I min mailboks tikker der nu og da også en mail ind fra en sød læser. Og de er altså også bare kirsebær ovenpå min isvaffel, kan I tro. Især fordi de aldrig nogensinde har været af den lede eller ondskabsfulde slags. Hvilket egentlig er lidt sjovt! Jeg er jo ikke ligefrem kendt for at være den traditionelle blogger, der skriver om børnetøj og happy-happy stunder med ungerne. Tværtimod….

Tænk at jeg kan få lov at skrive om at være oooooornli’ træt af sin yngel, have lyst til at kyle ham eller mig selv ud fra altanen (ærgerligt at vi kun bor på 1. sal, omgivet af græs) samt skrive om at være usikker på hele lortet. Om ikke at være den lykkelige mor. Om lortebleer, søvnmangel, sygedage, stress, depression og laaaaaaange kedelige dage med et et-årig der ikke fatter en skid:

Alt det, uden en eneste ‘TAG DIG NU SAMMEN OG LUK RØVEN’ – mail.

Det synes jeg sgu er godt gået. Kæmpe mange tak for det, damer! Og de få mænd der ikke synes jeg er en nar.

Det er også sket meget siden jeg købte domænet ‘lortemor.com’ 1. september 2012.

Jeg startede ud med at have omkring 2500 sidevisninger om måneden. Nu ligger det på cirka 110.000 – og I er godt 19.000 FORSKELLIGE mennesker, som læser med herinde nu – og I kommer igen og igen.

Så måske jeg skal være lidt bedre til at svare jer, for jeg vil meget nødigt miste jer, I gør mine dage sjovere, bedre og mindre udmattende. Jeg troede aldrig at jeg ville blive så glad for bloggen, som jeg er. Jeg er stolt af den – og når man f.eks er arbejdsløs, så er det sgu meget rart at have bare lidt, der kan give en omgang selvtillid og tro på, at man er god nok til verdenen udenfor hjemmet!

Så I skal have en ordentlig virtuel krammer! Allesammen, sgu!20130928-215801.jpg

6 kommentarer

 • Jeg synes, at det er et fantastisk ærligt og godt skrevet indlæg. Som læser er jeg i alt fald ikke i tvivl om, at du mener det 🙂
  Jeg følger med både her på bloggen og på Instagram, og som mor til to drenge kan jeg let relatere til hverdagen, trætheden og sygdom. Lige nu er begge drenge syge (IGEN), og jeg venter utålmodigt på bedring og forår.

  Tak for en god blog Trine!

  Hilsner fra Mie – Madling.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Bare rolig søde Trine – jeg render ingen steder! Lige så meget som de søde kommentarer kan redde din dag, lige så meget kan dine indlæg redde min 🙂 det er fortrøstningsfuldt at vide, at jeg ikke er alene om de frustrationer som mor, som åbenbart kommer SÅ meget nemmere til andre… Sådan føles det ofte!

  I dig, har jeg fundet en virtuel “soul-mate” – forstået på den måde, at jeg kan relatere til 99% af alle dine indlæg, din måde at se verdenen på, dine bekymringer og ikke mindst glæder! Så DU skal have mega meget TAK for at dele ud! Fra en arbejdssøgende, frustreret mor til en 1 årig der fatter minus til en anden 😉

  Hav en dejlig søndag Trine, masser af solskin, glæde og lykke din vej, og også til Alfred og Svenne!

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Nu er det sjældent at JEG efterlader en kommentar- men læser herinde (næsten) dagligt. Og som en anden skriver så redder du ofte min dag. Første gang jeg læste herinde havde jeg lavet dette indlæg på minmave.dk:

  (1/10-2012)
  I dag er jeg en LORTEMOR.
  Det er jeg fordi:

  1. (Læs IKKE hvis sart:-) Fordi jeg pt. har skiftet 8 … JA OTTE lortebleer. Af alle slags konsistens- men mere og mere flydende og større og større portioner. Råd til mig selv: Giv IKKE en dreng med i forvejen godt gang i systemet- som er ved at få tænder og derfor skider lidt mere end normalt- sveskegrød på øllebrøden til morgenmad!!!. Lektie lært på den hårde måde:-(.

  2. Fordi ovenstående frustrer mig- men det er fordi vi kæmper en kamp uden lige under hvert bleskift. Det ender pt. i tårer hos begge parter. Jeg græder fordi jeg synes jeg begår overgreb på min søn- for at holde ham nede så vi ikke igen har lort overalt! Og min søn græder fordi han hader at blive skiftet og såen’ som det foregår lige nu- forstår jeg ham udemærket:-(.

  3. Fordi jeg kaldte ham en nar! Det var det slemmeste jeg kunne få mig selv til- men havde brug for at sige det højt til ham.

  4. Jeg er i dag en LORTEMOR fordi jeg ikke har overskud til at sætte mig ind i hans enormt dårlige humør. Men med tænder på vej- diarré og en mor der kalder sin søn for nar- så er han vel lovlig undskyldt? Det er bare en af de dage. Hvor intet jeg gør er godt nok. Han skriger skider og spytter maden ud. Mor rækker ikke til.

  5. Fordi jeg allerede kan blive ked af det/gal over den hjertevarme modtagelse som far sikkert får igen i dag. I går var der hvin fulde af begejstring- en dreng der pludselig kunne kravle med 200 i timen- flere hvin og julelys i øjenene. En ringe trøst var det- at han ville over til mig ligeså snart far tog ham op.

  6. Sidst og det er bare en bagatel. Men jeg er (tildels:-) udpræget ordensmenneske. Og så irriterer det mig- at jeg midt i dette kaos beslutter mig for at vaske tøj og så bliver yderlig frustreret fordi jeg mangler 1 1/2 sæt nattøj. Det er PIST VÆK og det kan jeg slet ikke ha’:-)

  Tak hvis du gad læse med så langt- det hjalp at lette hjertet.
  Føler i jer nogensinde som en LORTEMOR?

  Også er jeg desuden selv mega dårlig til at besvare SMS’er m.m. Så jeg dømmer ikke.
  Men siger af hjertet tak fordi du er ærlig og gør at jeg ikke føler mig helt alene. For ovenstående indlæg er kun en brøkdel af hvornår og hvor ofte jeg har følt mig som lortemor;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjerre

  Jeg er også en af dine faste læsere, som aldrig skriver kommentarer normalt. Men blog-kærlighed den ene vej giver blog-kærlighed den anden vej!
  Jeg synes, at det er herligt, at du ikke får sure kommentarer – for det bekræfter vel egentlig, at vi alle sammen har en lortemor i maven (som måske for det meste bliver gemt væk derhjemme og sjældent bliver kastet ud i bloguniverset.)
  Jeg synes det er skønt og befriende – og et skridt hen i retning mod at normerne, omkring hvordan man skal have det og være som mor, bliver trukket lidt ned på jorden. Så tak for det, og blog-kærlighed tilbage til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Jensen

  Og netop derfor følger vi – fordi du er ærlig , fordi du ikke pynter på de og fordi vi trætte småbørns forældre er i samme båd.
  Og vi bliver for vi ved at selvom alle de gode intentioner erder om at svare så hænger man på sidelinjen og nok skal komme igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er her stadig!