Jeg drømmer om .....

Jeg er her stadig!

Jeg er bare lidt … Træt?

Træt er jo ikke engang ordet. For der er flere stadier af træt, når man leger familie. Der er almindeligt træt; der hvor det kan ordnes med en kop kaffe eller to – og hvor man ved at energien stille og roligt kommer, medmindre klokken var før 6, da man stod op.

Så er der ‘fuck jeg er træt’ træt. Det er der hvor der skal mere end bare kaffe til, og hvor man kun kan tænke på HVORNÅR klokken bliver 20:00 så ungen igen sover, og man selv kan kravle i seng.

Og SÅ er der ‘barn står op 4:30 og man har ikke mere kaffe, manden er syg og barnet er sjovt nok i dårligt humør fordi barnet er stået op 4:30-træt’.

Den sidste var i går. Den midterste er i forgårs og den første er pretty much hver dag.

Svennes arbejdstider koster os dyrt, og vores energi og overskudskonto er i bund. Nu vil jeg gerne bestille noget lys og noget sol. Lidt varme og lidt mere søvn om natten. Tak.

Derfor blogger jeg ikke så skide meget i disse dage. Det er svært at finde inspirationen til de gode indlæg og i det hele taget så føler jeg mig voldsomt tynget af hverdagen, for tiden.

Øv, den er tung!

Andre der har det på samme måde?

Skriv en kommentar

 • Nina

  Jeps, kender der, lidt for godt. Dem der siger at det at få børn er en fest. Ja de har lidt ret, altså i hvert fald føles det stort set hver dag som om man har været til fest og har de vildeste tømmermænd og man mest bare har lyst til at sove længe, ligge på sofaen, se en god film og spise chips…..men man har bare ikke tømmermænd men i stedet en baby som kræver sofaen, fjernsynet, din søvn og mest af alt dig dig dig dig. Heldigvis er det ind i mellem også en fest og smaddersjovt og hyggeligt og underholdende, men mest er det bare hårdt og tidskrævende…..kender det jo tak det gør jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I HEAR YOU!!!!! True spoken!!! Træt, træt og mange niveauer af træt!!!! Jeg har de sidste mange dage været så sxxxx træt, at jeg tilsidst måtte bukke under med influenza :/ piv! Jeg forstår ikke, hvordan familier gennem så mange årtier har klaret sig!?! God karma til dig, og forhåbentlig en masse søvn!!!
  KH Kat /lilletutogmor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ja da 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har været træt de sidste 27 år da jeg fik den første fødte søn og derefter fulgte 4 børn efter og jeg har mistede meget søvn hen af vejen … jeg forstår så klart at du er træt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg krydser fingre for lysere tider (og mere søvn) for jer snart. Nu synes jeg altså, at i har haft rigeligt modgang 🙁 Masser af knus til dig og zzz zzz zzz tanker til Alfred herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Ikke for at jeg skal belære dig om hvad du kan gøre, men har du overvejet at kontakte en søvncoach, der måske kan guide jer til at Alfred får en bedre søvnrytme???
  Vil derudover sige, at jeg kender trætheden, har mange nætter hvor jeg løber flere gange i timen for at give en sut, overvejer seriøst om ungen bare skal ind i soveværelset igen, så jeg ikke skal løbe om natten…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det alt for godt! Har en datter på 15 mdr, og det kan nærmest tælles på en hånd de nætter vi har sovet nogenlunde igennem siden hun kom til verden. Det er forfærdeligt at være evig underskud, og nærmest have følelsen af at man ikke magter sit job, sit barn, sit parforhold. Føler med dig, og tak for en dejlig ærlig blog. Og kærligheden overvinder alt i sidste ende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja! Eller det vil sige, jeg tror ikke vi helt har været der hvor I er endnu, men hver sin skotøjsæske, ikke! Men lige idag tænkte jeg på, ingen fortæller en hvor hårdt det kan være på forhånd. Eller måske siger de “det er hårdt at være forældre”, men man forstår det jo ikke før man selv er i det. Nogen gange er det hårdeste for mig mest det, at jeg ved at det ikke stopper. Selv om fem eller ti år, er det jo ikke ligefrem et fuldstændigt selvkørende barn man har, vel! En dag af gangen og på dårlige dage, så en time af gangen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MLL

  Der var engang hvor jeg fik ringet til venner og familie, hvor jeg havde tid til at se periferere venner og kunne huske hvad jeg skulle handle. Sådan er det ikke mere. Selvom ungen bliver mere og mere selvstændig bliver jeg mere og mere træt. Spøjst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Deterenfasedeterenfasedeterenfase #tropådet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer om .....