Lidt om mit kommentarfelt.

Om blogging og om husly.

Det fungerer ret godt for mig, det med at holde blog-fri over weekenden. Hvad siger I? Er det irriterende, at Lortemor står stille over weekenden?

Vi har bare haft lidt travlt og det er faktisk meget rart bare at slappe af og ikke tænde computeren. Jeg er jo stadig flittig på Instagram, så helt fri holder man vel aldrig?

Weekenden er blevet brugt på hygge og afslapning – og så var Alfred og jeg i mødregruppe for første gang siden vores barsel for alvor sluttede. Det var møg-hyggeligt. De små tosser raserede bare hele stuen!!

I morges valgte Alfred at stå op kl. 5.30 – liiiiiige lidt for tidligt efter min smag, men stadig bedre end 4.30 som er hans rekord. Kl. 6.00. Det er alt jeg beder om, kl. 6.00, blev der sagt!

Jeg har tænkt mig at bruge mit platform lidt utraditionelt nu, for der skal ske nogle større forandringer i privaten. Vi har brug for et sted at bo. Asap! Vi har måtte sande, at vi ikke længere har råd til at bo i vores, ellers dejlige og rummelige lejlighed. Men den er desværre for dyr i forhold til hvad vi har at gøre med. Det resulterer i, at vi skal ud herfra hurtigst muligt.

Derfor vælger jeg at udnytte at jeg har bloggen, og at den rækker vidt og bredt – for vi har ikke tid til at søge og søge…. Det har været undervejs et stykke tid, men nu er vi nået til et punkt, hvor vi ikke kan få midlerne til at række alle steder længere.

Vi søger hovedsageligt indenfor en lille radius, da vi ikke ønsker at Alfred skal forlade sin vuggestue. Det går så godt dernede. Vi bor på Nørrebro nu, og vi vil gerne blive i området. I hvert fald i rimelig cykelafstand til hans vuggestue, der ligger tæt op ad Østerbro og Ydre Nørrebro.

Vi har desværre ikke mulighed for at videreformidle vores nuværende lejlighed, da det er et boligselskab med venteliste. Så for ikke at lyde for hård – men for stadig at være bestemt, så ønsker jeg ikke at modtage henvendelser omkring leje af vores nuværende bolig. Det har jeg desværre ikke mulighed for, overhovedet.

Vi mangler 3 værelser, eget bad og toilet og til en max. leje på ca. 7.000,- inkl. Vi er også interesserede i fremleje – dog minimum 1 år.

Så….. Kender du til en bolig til en lille familie, der akut mangler et sted at bo? Så kontakt mig på lortemor@mail.com.

Jeg vil være enormt taknemmelig. Virkelig. Det er ikke sjovt at mangle tag over hovedet.foto-42

Skriv en kommentar

 • Anna

  Ikke for at være hende der ødelægger det hele, men måske var det en idé at skrive hvad I søger? Altså antal værelser, kvm og ikke mindst maks. pris? 🙂

  Håber bloggen kan hjælpe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg tænker også du skal specificere hvad I søger og vigtigst hvad den må koste.

  I forhold til hvornår du blogger, synes jeg ikke tidspunkter og hyppighed vedrøre os.
  Jeg instagrammer selv med et anstændigt antal followers, men jeg kunne aldrig drømme om at poste med mindre jeg selv har tid, lyst og overskud. Det er jo i bund og grund ikke andet end en fritidsinteresse, selvom andre følger med. No stress.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Jeg nyder i det omfang jeg kan få lortemor indlæg. For min skyld måtte du gerne lave 3 indlæg dagligt, men det er også meget at kræve. Jeg knuselsker bare din blog og din skønne sarkasme.

  Jeg tror at de fleste gerne vil have mere og mere, hvis de får mulighed. Men hvis det fungerer bedst for dig/jer, at weekenden er hellig og non online (i hvert fald i bloghenseende) så fred være med det. 🙂

  Holder øjne og ører åbne hvad angår boligmuligheder. 🙂

  God dag herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Hvis I ikke allerede ved det og I bor i lejebolig, så er det muligt at bytte bolig med andre lejeboliger til trods for ventelister og for at det ikke drejer sig om samme boligselskab. I kan læse mere på http://www.bytbolig.dk.

  Håber I hurtig finder jer et nyt sted! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bøg-Skov

  Hej Lortemor.
  Efter dit indlæg gik jeg på boliga.dk.
  Umiddelbart var der en lejlighed på Østerbro i jeres prisleje, men det var det bedste jeg kunne finde.

  Elsker dine indlæg, og de må komme når det passer dig.

  Mvh Maria Bøg-Skov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig skal du bar holde weekendfri, hvis det er det, du har lyst til 🙂
  Jeg bor desværre meget langt fra Nørrebro, kender ikk til lejligheder derovre, men vil ønske jer held og lykke med jagten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Vi tilmeldte os fleksibel udlejning igennem både Kab og fsb for en mdr siden og valgte en lejl igennem kab i deres nybyg ved lygten;) ordningen går ud på at yngre, enlige og studerende springer foran i køen så længe den ene part enten studerer el er ansat i Kbh kommune;) håber det lykkedes bedste hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, du skal være fuldstændig ligeglad med, hvad dine læsere forventer eller ikke forventer af dig! Det er jo dit liv, og din egen lille families behov må komme før alt andet:) Hvis du tabere læsere på det, så fred være med det. Livet er andet end blogging og instagramming, og så længe din mand og søn elsker dig kan du være ligeglad med alt andet. Jeg læser selv kun med, når jeg har tid og lyst. Ingen tvang herfra.

  Held og lykke med boligjagten. Kan desværre ikke hjælpe, da jeg bor i Jylland;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej,
  Jeg har set ud fra tidligere kommentarer, at du har haft en anden blog før Lortemor. Hvorfor lukkede du den egentlig og valgte at starte denne blog? Og er det stadig muligt at besøge din gamle blog?
  Mvh. M

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om mit kommentarfelt.