Tirsdags-take over.

Spis uden dum kemi? Ja, tak.

Vi tænkte os ikke om, da vi i sin tid købte service til Alfred. Vi købte bare plastic eller melamin og tænkte ‘fint nok’.

Men vi blev lidt klogere henad vejen. Især da vi fandt servicen fra Zuperzozial. Vi startede ud med at købe sættet med løven på, der indeholder en tallerken, en skål (i perfekt grød-størrelse) og en kop der er let at holde om.

Stille og roligt begyndte vi at udvide samlingen til nogle de andre ting jeg viser herunder. Shit mand, sådan nogle unger bruger jo meget opvask!

Vi er heldige at bo i nærheden af en forretning der sælger massevis af Zuperzozial produkter. Endda også til resten af familien. De laver virkelig nogle flotte tallerkener, krus, skåle og flot bestik. Vi køber vores hos Gå Grøn i Jægersborggade, 2200 Kbh N.

Så altså. Jeg tillader mig hermed at komme med en opfordring og en anbefaling: Vil du også slippe for træls kemi i baby servicen? Så har jeg vores favorit produkter herunder. Der er en forsendelse på kun 29 kr på den hjemmeside jeg har fundet det på.

Zuperzozial er 100% biologisk nedbrydeligt service til børn, fås i to varianter enten i naturlig rå struktur, som er lavet af majs, bambus og harpiks og intet andet, disse produkter har et naturligt look, alt sammen tåler opvaskemaskine, og minder meget om alm. plastik, bortset fra det er miljøvenligt og ikke indeholder alle de skadelige stoffer som plastik kan gøre. Find tingene på linksne herunder.

Mon der der andre end mig der har gode erfaringer med Zuperzozial?

Babysæt med flamingo 199,- / Babysæt med løve 199,- / Skeer (8 stk) 70,- / Kopper (6 stk) 160,- / Skåle (6 stk) 245,-

(Disse sæt er lavet af sukker, tro det eller ej, her får du et sæt bestående af tallerken, skål og kop, materialet minder meget om melamin, men uden de skadelige stoffer, og så kan dette tåle mikroovn, til forskel fra melamin, skålen er rigtig fin at lave havregrød i).

Babysæt i grøn, blå og hvid 160,- / Babysæt i rød, gul og orange 160,- foto-2

 

Indeholder affiliate links.

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags-take over.