Blog-kærlighed til alle mine fantastiske læsere!

Tanker om fremtiden. Ydrk.

Det er bare så mega fedt at være arbejdsløs. Sagde ingen mennesker nogensinde.

Nej, det er så åndssvagt, trættende og irriterende. Næsten lige så irriterende som alt det OL der blokerer min arbejdsløsheds-tv sendeflade. Troede aldrig jeg skulle sige det, men jeg savner sgu Go’ morgen DK og det der skod-program om en lufthavn i Australien der kommer bagefter genudsendelsen af Go’ morgen DK.

Kæft der er gang i den herhjemme, hva?

Så er det nu en eller anden melder sig på banen, og spørger ‘hvorfor er Alfred overhovedet i institution, når du ikke laaaaaaaaver noget, Trine’? Jo, ser I, det er og bliver en privatsag hvorfor jeg ikke søger jobs eller beholder mit barn hjemme hver dag. Når det så er sagt, så har jeg behov for at sende ham afsted og give mig selv lidt ro. Ellers har Alfred en trist mor og Alfreds far har en rigtig shitty kæreste.

Efter en lang og hård barsel, er det som om min krop kræver al den frihed den kan, for at opveje al den frihed den så sindssygt hungrede efter de sidste 12-14 måneder. Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Min krop er i smadder og mit hovede koger over af bare det mindste.

Jeg ved godt at alle disse ting ikke er normale – jeg ved det godt. Og det er noget der arbejdes på.

Men det er også derfor Alfred er i vuggestue hver dag. Fordi jeg har brug for at samle kræfter, og så jeg kan glæde mig til at hente ham hjem igen.

Mine tanker om fremtiden fylder mere og mere. Kommer der ikke snart nogen og headhunter mig?

Hvad? Det ville da være en klasse-historie! Headhuntet derhjemme i joggingtøj?

Indtil nu har jeg fundet ud af, at en omgang graviditet og efterfølgende barsel IKKE gør én mere intelligent. Overhovedet. Snarere er der tale om en gradvis faldende IQ, dummere og dummere spørgsmål, færre udfordringer, dårligere selvtillid samt en uhørt dårlig hukommelse.

Jeg har dog fundet ud af, at jeg pænt må vinke farvel til min gamle branche – både fordi jeg hader den, men også fordi min krop ikke kan holde til at stå op i så mange timer som det kræver. Og nårh ja. Så også fordi jeg netop har erfaret, at den nye overenskomst i detailhandlen netop er blevet forhandlet. HELE 107 kr i timen, nu! WOW!! Sikke en fed løn der er at komme efter. Især når jeg af erfaring ved, at langt de fleste forretninger ikke er med i nogen overenskomst. Og derfor bliver det et pænt nej tak fra mig.

Stille og roligt er jeg blevet enig med mig selv om, at jeg skal finde ud af hvad der gør mig glad. Og det er f.eks at skrive.

Men hvor starter man forfra henne? Alle mine erfaringer og mit lange CV er fuld af salg og service. Hvor går man hen, hvis man gerne vil skrive?

Skriv en kommentar

 • Ann

  Lægesekretær

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du finder stedet, så vil jeg også gerne vide det. Og clickworkers er IKKE måden at gøre det på.
  Men kys til dig på sådan en almindelig mandag. Og jeg lover at bihulebetændelse ikke smitter gennem cyperspace

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Lige her hvor du er? Bevis dit værd på din blog som nok skal give afkast i form af læsere og gode tilbud – alle skal jo starte et sted før de bliver kontaktet af nogen. Ellers kan du gå tilbage på skolebænken og læse sprogvidenskab, litteraturvidenskab, journalistik eller simpelthen satse på at du bliver opdaget her på bloggen hvor du er allerede viser dine skills. Det kan måske hjælpe at skrive om nogle bestemte temaer så det gør det nemmere for blade og aviser at tænke dig ind i deres univers. Fx. fotballfrue i damemagasiner. Niotillfem i ViUnge-blade. Kristian-Ditlev for diverse aviser osv..
  Jeg tror at Maren Uthaug og Sneglcille er meget ned ad din boldgade så hvorfor ikke fortsætte med at arbejde hjemme fra din egen lille skærm – så skal der nok ske noget snart. Vi er mange der spreder ordet om din blog;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Eller advokatsekretær..:) Jeg læser selv jura, og nogle gange gad jeg godt jeg skulle være sekretær i stedet. Lækker løn og arbejdstider, what’s not to like..

  P.S. du skal ikke forsvare at Alfred skal i vuggestue.. Han synes vel bare det er sjovt at komme hen og lege med de andre børn. Jeg havde klart gjort det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   hov.. synes faktisk Sofies ide er bedre. Din blog er fantastisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skriver. Retter. Skriver. Sender til et forlag, der forhåbentlig siger ja tak. Retter. Skriver. Retter noget mere, og forhåbentlig kommer er en bog ud af det.

  (Eller også bliver man selvudgiver, men det koster penge, mange penge)

  Tænker på dig, Trine, og hepper alt hvad jeg kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Journalist, forfatter, sekretær, tekstforfatter.. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denice

  Hej Trine

  Jeg har med stor fornøjelse læst din blog.

  Jeg ved ikke om det her noget, men jeg arbejder som tjener i Bella Centret og det fungere rigtig godt som studrende, da man selv vælger hvornår man vil arbejder. Man booker sig bare de vagter som ligesom passer ind i ens hverdag.

  Det er meget fleksibelt og nemt. Det bedste er dog lønnen. Det giver 125 kr i timen, som udgangspunkt, men der er arrangementer der giver 160 kr. Man skal have for 5 timers arbejder og man får overarbejdstimer efter 8 timer. Vagterne er både dag og aften.

  Jeg tænker ikke det er noget du gad at gøre resten af dine dage, men det er måske en start?

  Hvis du er interesseret kan du jo smide mig en mail. deniceengel@hotmail.com

  Giv lyd hvis det passer og hvis ikke så vil jeg bare fortælle dig at jeg synes du er skide sej og glædes hver dag over at der findes kvinder som dig der tør stå ved deres følelser – også når det ikke går godt.

  Mange hilsner

  Denice Engel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Et argument for at sende Alfred afsted i vuggestue er vel også at han bliver stimuleret dernede med leg med jævnalderende børn. Børn bliver altså bare aktiviteret på en helt anden måde i vuggestuen og børnehaven – det kan vi godt mærke herhjemme os med livlig dreng på 3 år.
  Jeg forstår altså udemærket godt, at du har behov for pusterum til at kunne være en bedre mor og kæreste! Jeg hepper på dig – du BØR blive headhuntet derhjemme i stuen! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SofieW

  Tag forbi studievalg.dk/kbh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg kender det godt.
  Jeg er arbejdsløs, uden barn dog, og det er SÅ kedeligt. Jeg følger pt med i 5-7 serier, der dog desværre alle sender nye afsnit mellem fredag og mandag. Det betyder, at jeg allerede tirsdag er ved at løbe tør. (For jeg begynder først mandag, da jeg faktisk laver rigtige ting i weekenden med rigtige mennesker. Hvis nogen er i tvivl.) Så er resten af ugen lang.
  Den eneste menneskelige stimuli, jeg får, er fra de andre nede i fitness. Og så selvfølgelig min kæreste. Der har et arbejde. Så når han kommer hjem er jeg altid ligesom en hund, der har været alene hjemme hele dagen. “Se mig, snak med mig, fortæl hvad du har lavet, fortæl hvad du fik til frokost.”
  For mig er det også RET svært at se, hvor jeg kan få mig selv ind. Alle andre har mere erfaring end mig eller en lidt mere stringent profil. Puuuhhh.
  Det store lyspunkt pt er dog, at vi begge to er syge, men at min kæreste er gået ned for at handle syge-godis.
  OK, en rodet kommentar. Ville egentlig bare sige, at jeg også synes, det er svært det der med at finde et sted, man gerne vil være jobmæssigt. (Ja, er jo selvfølgelig humanist, så er ikke erhvervsrettet uddannet.) Men at følge maven er altid det rigtige. Og skriv, skriv, skriv. Jeg læser begejstret med.

  Og PS. Den der australske Airport, hvad hedder den nu? Har ikke tv mere, men har virkelig også set den meget. Lige mellem “Det er mig eller hunden” og “Dr. Quinn”. Googler den lige, irriterer mig lidt, jeg ikke kan huske navnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KT

  Skriv en bog mens du træder lidt vande for at finde din vej. Jeg mener det. Din blog bare i en bogform af en eller anden art mangler fuldstændig på markedet. Hvis jeg var gravid/småbørnsmor og skulle købe en guidebog om det liv, ville jeg kun købe din. De andre kan man ikke bruge til så meget andet end at blive mere bekymret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Med det her indlæg og det forrige, beskriver du min situation nærmest uhyggeligt præcist! Dreng på 13 måneder, som har sovet af lort siden han blev født (på nær en lille bitte fantastisk uge, hvor ungen sov 12 timer i streg – oh, the joy!!), men nu vågner mellem kl.4 og 5 hver morgen. S.E.R.I.O.U.S.L.Y?!
  Jeg er ligesom dig også arbejdsløs – bare med en rigtig pladderhumanistisk uddannelse i rygsækken, hvilket vist ikke er meget bedre, sådan “skaf-mig-sejt-job-mæssigt”.

  Det er skide deprimerende at være sovset ind i træthed kon-fucking-stant og netop derfor er min dreng altså også i vuggestue hver dag. Jeg ved at jeg er en god mor – men jeg har brug for et pusterum for at have overskud til at være det. Jeg kan SÅ godt genkende hvordan du har det ovenpå en lang og hård barsel – TAK fordi du deler både the good and the bad! Flere af din slags, tak!

  …og hey, du har den sejeste blog og skriver pisse fedt – good things will come to you, I’m sure. Og når det sker, så ansæt lige mig til et eller andet sejt, ikk…?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med at komme til at leve af at blogge. Hende der Valdemarsro hun kan da leve af det. Du skal bare lige lure det af med hvordan man får intægter og hvordan man programere, så man får google til at ramme en, når der bliver skrevet LORT eller DET VIRKELIGE LIVeller nogen andre ting. Du skriver jo meget indlevende og dejligt åbehjertigt og mange har brug for at høre din historie for, at vide at de bare er helt normale, når de ikke altid synes livet er fantastisk. Jeg er sikker på, at du hjælper mange. Havde jeg været 20 og havde haft din blog at læse dengang, så havde jeg helt sikkert følt mig lidt mere normal 😉
  Din hjerne skal igång igen med noget spændende læsning og læring, så find de der lærerbøger.
  Du kan gå ind på Valdemarsro.dk og høre hendes radioberetning om hvordan hun er kommet der til hvor hun er.
  Når du så har fundet ud af det der programering, kan du så ikke lige give mig et par fif. Eller måske kunne jeg betale dig din første løn. Du kunne anmelde min blog, så jeg kunne få nogle flere læsere 😉

  Jeg ønsker dig alt det bedste i din søgning efter det “nye#
  Kh Camille Milk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For øvrigt må jeg lige sige, at hvis ikke du sender Alfred afsted ender det jo med, at der slet ikke er fler stillinger, til pædagogerne i dk. Det ser sort nok ud i forvejen, så godt du gør dit til, at der stadig er arbejde til os. (Selv om jeg selv stak af til Norge, pga den dårlige løn i dk 😉

  KH Camille Milke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Trine jeg hepper virkelig med i koret herinde. Skriv for pokker. Men det er selvfølgelig ikke bare så nemt at starte med det. Hvad med noget PR af en eller anden art? Det er sikkert heller ikke nemt… håber virkelig du findet det helt rigtige – uden at der skal gå flere år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes slet ikke du skal skamme dig – jeg lå 121 dage på sofaen, kendte dagens program på TV2 udenad og græd nærmest de dage GO’ morgen var aflyst eller genudsendelsen ikke blev sendt, før jeg overhovedet fandt ud af at jeg skulle videre. Og så startede jeg sgu en blog – og jeg blev faktisk også headhuntet derhjemme i stuen. Så sender god karma og håber på det også sker for dig! (LÆS: det sker!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor fra Alfreds vuggestue!

  Jeg har tit og ofte hørt om dig alle mulige steder fra her efter jeg har fået børn. Det er intet mindre end FANTASTISK bekræftende at læse din blog. Jeg er vild med det!

  Jeg har det på præcis samme måde som dig med at tage min datter i vuggestue selvom jeg godt kunne have hende hjemme. Mig og min mand er studerende og har timer på forskellige tidspunkter, så hun ville snildt kunne være hjemme – hele tiden. Men den holder jo ikke i længden. Hverken for far mor eller barn. Jeg kan ikke komme på noget at lave med hende hele dagen der vil være sjovt for os begge to. Jeg ville gå helt ned af at fortsætte et barselsliv og ikke få min pause til at lade op og blive en bedre mor for mit barn. Den pause jeg har fået efter hun er kommet i vuggestue (samme fantastiske vuggestue som Alfred) vil jeg slet ikke kunne undvære! Jeg får ladet op, får overskud og glæder mig sådan til at hente hende senere på dagen. Det samme gælder for min kæreste! 🙂 Så juhuuuuu for vuggestuelivet selvom man godt kan have de små hjemme. Juhuuu for mig tid!! Juhuuuu for hele familien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor fra Alfreds vuggestue!

  Altså den holder ikke i længden for mig – men derfor kan det jo godt virke for andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog-kærlighed til alle mine fantastiske læsere!