Om blogging og om husly.

Tirsdags-take over.

Mor og mig har aftalt, at om tirsdagen blogger JEG.

Hun har så mange andre dage, hvor hun meget ensidigt fortæller om hvordan vi går rundt og har det. Og hvordan jeg opfører mig. Det er kun fair, hvis jeg også må få lov at fortælle lidt om hvordan jeg synes mor og far er, ikke?

F.eks i dag, hvor jeg vågner kl. 5.45 – er det måske helt urimeligt? Jeg har jo sovet siden kl. 19 aftenen før. Okay, måske den blev 19.30, fordi jeg godt kan lide at ligge og mosle rundt i sengen indtil jeg finder den HELT rigtige sovestilling. Det er gerne på alle fire, med numsen i vejret. Åh, det er så rart. Og bevares, jeg var da også liiiige frisk nok da jeg vågnede kl. 3 og ville have mad. Men far kan da bare lade være med tænde lyset. Hvordan skal jeg ellers vide at det stadig er nat?

Nå, men kvart i seks er da et fint tidspunkt at starte sin dag på. Man kan lige nå at vågne og få en ren ble inden dem på Ramasjang vågner. Hvad er der præcist galt i det?

Jeg bliver skide sur når de ikke henter mig i mit værelse med det samme. Nogle gange går der 5-6 minutter før de kommer. Som om de tror at de har hørt galt – eller som om de tror at jeg gider falde i søvn igen. Ha! Nej.

Så kommer mor eller far og henter mig, og jeg husker at sende dem et tilfreds smil, for ellers er jeg bange for at de glemmer hvor sød jeg er. Far er i hvert fald rigtig træt når han henter mig. Nogen gange så træt, at han slår hovedet på dørkarmen, fordi han ikke ser sig for. Og mest er det mor der henter mig, fordi far skal tidligt på arbejde. Så henter hun mig ind i sin seng, og så ser vi Baby Einstein under dynen. Orv, det er altså lækkert.

Nogen gange falder mor i søvn mens vi ser det, og så sker det, at jeg ser mit snit til at pille ved alle de ting der ikke er mine.

Jeg er heldig i dag, fordi mor ikke gav mig alt for meget tøj på. De fleste dage skal jeg have BÅDE bukser og strømpebukser på. Og så en body OG en trøje uden over. Det er altså lang tid at ligge på puslebordet.

Jeg gider IK ligge på det bord længere. Og det er svært for min mor at forstå det. Hun bliver ret skinger når jeg ligger og sparker og vrider mig frem og tilbage. Men prøv lige at overvej hvor mange gange jeg ligger der? Og hvor lang tid det har stået på nu? Det er kedeligt, og jeg gider ikke have tøj på og jeg gider ikke have ble på. Punktum.

Så i dag fik jeg kun leggings, strømper og blød body på. Åh, det er rart. Det kan jeg bevæge mig i, og det tager ikke så lang tid. Og mor og far har købt buksebleer nu. Så der er ingen vej udenom. Min protest fortsætter dog. Det skal ikke være for nemt for dem.

Og fordi bloggen i dag er min, så vil jeg i ægte modeblogger-stil både posere, vise mit outfit samt vise hvad jeg altid har med i min pusletaske.

Og se lige! Jeg er blevet klippet! Det kan jeg fortælle om næste gang, hvilket overgreb det var, at en fremmed dame klippede alt mit fine hår af.

Leggings fra POMP de LUX, uldbody fra Føtex, hjemmesko fra Melton. I pusletasken: Bukseble fra Änglamark, navnesutter fra navnesutten.dk og/eller MAM samt Butt Paste fra STRUT – til røde numser og sprukne læber.

foto-43 foto-42 foto-42

Skriv en kommentar

 • Line

  Jeg er VILD med Alfred indlæg, så den aftale bakker jeg op om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er simpelthen bare for sej, Alfred!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Lækker nok pose alligevel! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Al magt til Alfred!!
  Ps. nu skal modebloggerne vist til at passe på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kære Alfred!
  Du er satme skøn. Sikke et FEDT indlæg du har lavet. Og din pose sidder LIGE i øjet 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det dér, det var pisse sjovt.. Også selvom jeg ikke har børn.

  Så sad jeg og flækkede af grin. Mest fordi du skriver så fedt og med så stor en portion ironi, humor og kærlighed blandet sammen. og det er konge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Sødeste Alfred – og tænker stadig på jer, når vi også benytter os af Baby Einstein kl.5:30-6 under dynen 🙂 Af hjertet TAK for tippet!!!! Hvor har I købt dine fine Melton futter?? 🙂 Og har de gummidutter under, så man kan stå fast?? 🙂 Knus herfra på en tirsdag fyldt med solskin og ej at forglemme masser af kaffe 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Baby Einstein er FOR godt 🙂

   Min mor har købt mine hjemmesko i Magasin. De har en bund af blødt læder, så jeg glider ikke når jeg står op – men jeg kan f.eks stadig kravle ret stærkt i dem 🙂

   Hilsen Alfred.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Albert

  Hej Alfred,
  Det der.. Det lyder præcis som min mor og far. De gider heller ikke stå op om morgenen, så de tager mig også med i seng og så skal jeg SOVE. Selvom jeg slet ikke er træt. Og når jeg så slår dem i hovedet for lissom at sige “halloooo, jeg er altså vågen,” så bliver min mor totalt sur og siger jeg ikke må slå. Men jeg sagde jo altså bare godmorgen. Og det der puslebord, det gider jeg heller ikke. Kun når jeg smider alting ned og min mor samler det op igen – det ser så sjovt ud. Især hvis der går hul på cremen når den lander..
  Jeg tror lige vi skal snakke om hvordan vi opdrager dem til at forstå at det altså er os der bestemmer!
  Hilsen Albert, 13 måneder
  – som i øvrigt foretrækker ikke at have tøj på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk!!!! :):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi fremover glæde mig til tirsdage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara SC

  Hej alfred. Min mor har fortalt mig om dine problemer, og jeg vil bare sige, at det der med puslebordet, det kender jeg ALT FOR GODT. Mine forældre kalder det forhandlingsbordet, men det er jo ikke fordi de er til at forhandle med. Overhovedet. Anyway, så ville jeg bare sige at min sundhedsplejerske fortalte at cubanske børn ikke bruger sut eller ble når de er et år og starter i vuggestue. Vildt, ikke? Det med sutten ville jeg aldrig gå med til, men tænk hvis vi fik lov til at rende rundt med bar røv?!
  Klap klap hjalmar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette L.

  Jaaaaa! Elsker dine indlæg, Alfred 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om blogging og om husly.