Bade-bøf!

I <3 weekend!

Nøj, en dejlig weekend vi har haft os!

Godt vejr, en glad baby og to forældre som bare nød at have fri begge to.

Vejret var jo rigtig dejligt og vi var også en del ude over de to dage. Lørdag fik vi bl.a købt Alfreds aller første par sko!

Det er KÆMPE svært at finde sko til ham, da han stadig har den der fede delle ovenpå foden. Faktisk har vi haft rigtig, rigtig svært ved at finde sko vi kunne mase hans fod i… Nå, men vi endte først i Adidas, hvor vi købte et par mega fede sneakers til ham. Men altså…. De var fede, ja. Men vi måtte lige slå koldt vand i blodet, for vi gider jo ikke rigtigt at kamp-svede og holde et barn fast mens vi maser hans små og bløde fødder ned i en sko, bare fordi de er pæne, vel?

Vi endte derfor i Illum, hvor jeg først tog en runde og fandt lidt forskellige modeller fra Angulus. Måtte dog sande, at Angulus ikke er lavet til at mose fødder ned i, men nok først er klar til Alfreds fødder om et års tid. Vi havde brug for noget meget mere blødt og fleksibelt. Farmand tog en runde, og fandt så et par rigtig lækre og bløde sko fra Bisgaard, og wuuuuuupti – Alfreds fod kunne være i dem, og endda også uden en større kamp. Ergo røg de med hjem, og han virker glad for dem.

Jeg er slemt tilfreds – og nu må vi så bare vente på at fod-dellen forsvinder når han begynder at gå mere og mere. Og så kan han få et par fede sneaks og være med på moden senere hen.foto-43                                                                                                              Vi er også nået til et punkt herhjemme, hvor vi går all in på hippie og tager både vitaminer og kosttilskud. Jeg er totalt diktatorisk omkring bl.a Bio Strath og Biorto. Bio Strath til Alfred og Biorto til hans forældre.

Jeg har brugt Bio Strath til Alfred siden slutningen af december, efter to hele måender med uafbrudt sygdoms-helvede. Jeg kan ikke huske at vande blomster, og jeg glemmer altid at købe toiletpapir – men jeg glemmer IKKE Bio Strathen i hans vand. To måneder var åbenbart nok til at det ikke er noget jeg har lyst til at gennemleve igen.

Alfred har ikke været syg siden december. Fuck. Jeg tør ikke skrive det!!

Jeg skal ikke kunne sige om det er det der har hjulpet, men jeg tror på at det har. Det, og så en god hygiejne i både vuggestue og hjemme. Og så har han sutter med eget navn på, så vi slipper for at han deler bakterier med alle de andre på stuen.

Vi fik lov til at teste produkter fra Biorto og det har også vist sig at være ret nemt at gøre til vane, at vi tager de forskellige tabletter hver morgen eller aften.

Puha, tror bare at man bliver så træt af at være træt – og at man er villig til at gøre meget for at booste sin krop med tilskud, ikke? Det er jo rigtig svært at vide om det er tilskuddene der virker, men jeg vælger at sige de i hvert fald ikke gør noget værre.

Vi er så småt på vej mod forår. Weekendens vejr vidnede om, at der er masser af sol at komme efter. Vi fortsætter med tilskuddene, for vuggestuen er åbenlyst ikke færdig med at spytte den ene virus ud efter den anden!

Har I gode erfaringer med tilskud og vitaminer? Så del gerne – ved jeg ikke er den eneste der har været skeptisk, men som alligevel har haft gode erfaringer?foto-42

Og til sidst: Vil lige vise jer de fine cardigans Alfreds farmor kom med i weekenden! Wow, de bliver så gode her til de kommende lunere måneder! Glæder mig RØV meget til at slippe for flyverdragter og thermosutter!!foto-43

 

Skriv en kommentar

 • Katharina

  Flotte trøjer! Vi har ikke selv haft den store succes med biostrath tilgengæld har det hjulpet at bruge bodies i uld og en skefuld levertran hver dag. Og hurra for at foråret er lige om hjørnet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Henriksen

  Jeg vil lige slå et slag for fodtøj. Vi blev anbefalet rand og hop i Vanløse. Det er en børnesko butik der lægger tæt på stationen. De ser på hvordan de går på de små fusser og finder frem til de helt rigtige sko! Vores lille crista fra december 2012 har fødder som din lille fis. Jeg har prøvet alle sko ALLE og havde givet op. Tog så der ind og det tog ingen tid så havde damen fundet de helt rigtige sko!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  Fine sko til lille Alfred 🙂 og sikke en dygtig farmor I har!!! Virkelig flotte trøjer.
  Mht kosttilskud har alle mine 4 børn fået
  Biostrath fra oktober til april indtil de startede i skole og de har stort set ikke været syge.

  Jeg har selv i perioder brugt Omnimin som er et stærkt vitamin produkt som er særdeles effektiv hvis immun forsvaret er skudt helt i sænk.

  Men hey nu kommer solen og varmen og det booster i den grad energien.

  Dejlig dag til dig og dine ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det er svært med det første par sko, i dén grad! Nu har jeg arbejdet i vuggestue de sidste 4 år, og netop snakken om det første par sko har jeg haft med en del forældre. Rigtig mange af dem har været glade for Bisgaard som begynder sko, og den er rigtig god til de små fede fødder. MEN jeg vil nu også gerne slå et slag for en anden sko, nemlig den fra Gucio! Min papsøn har haft dem som sine første sko og brugte dem faktisk hele vuggestuetiden. De er super lækre i materialet, gode til små, brede fødder og så har de en rigtig god sål som hjælper barnet til nemt at rejse sig op. Desuden syntes jeg de er fede med de gule gummisåler og fås ellers i lækre farver.
  Hvis jeg stadig kunne tvinge Vitus i dem så gjorde jeg, men når man er 4 år så skal det altså være raket sko (Nike tegnet ligner åbenbart en raket) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine SN

  Jeg har gennem hele vinteren taget rosenrod complex fra natur drogeriet, det hjælper bl.a. mod stress, dårligt humør og træthed. De har sammen med min valkee (lysterapi) og en bunke andre vitaminer fået mig gennem vinteren med enormt meget overskud ! Jeg krydser fingre for at jeres lille familie er kommet ud på den anden side af sygdomshelvedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har taget fiskeolie de sidste 3-4 uger. Det synes jeg faktisk, at mit hår er blevet mærkbart pænere af. Omvendt kan man sige, at det ikke var svært at få det pænere. For hulan, hvor den graviditet og amning gjorde nar af mit hår. Men olie til håret har åbenbart virket for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror som udgangspunkt mere på sund økologisk kost end vitaminer, men mit hår var alligevel så fesent til sidste at jeg kastede mig ud i noget Silica. Som hjalp!!! Markant. Jeg er dybt forundret. Kunne også pludselig få lange negle. Plejer jeg ikke at kunne.

  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Fra en anden mor til drenge med fede fødder; Tillykke! Gustav startede med snøresko i str 23, da det var de eneste han på nogen måde kunne være i. Og han havde gået i et pænt stykke tid da de blev købt… Nu er han snart 4 år og ENDELIG kan han passe ‘normale’ sko. Et mærkede som duede til os er Adi, som føres i skoringen. Rørende billige, og dem som har mest plads til høj svang (det insisterer de altid på i skobutikkerne, når jeg siger mine børn har fede fødder).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Prøver lige om jeg er så heldig, at du ved hvor man kan finde opskriften på de to mega fede striktrøjer???
  Og tak for en super fed blog! Dejligt at vide at man ikke er alene med sine tanker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bade-bøf!