Professionel sniger.

Om at hedde lortemor.

Det er faktisk ikke så fedt igen.

Jeg havde ikke overvejet det dengang jeg oprettede domænet.

Havde ikke tænkt så langt som til at der ville komme en dag hvor jeg skulle præsentere mig selv. Jeg er simpelthen skide god på den måde. Ikke at overveje dét scenarium.

Overvej lige hvor akavet det er at møde nye mennesker? Normalt siger man jo bare hvad man hedder og hvorfor man er der.

Når jeg dukker op til events eller andet, så skal jeg fortælle at jeg hedder Trine, og at det er mig der er Lortemor.

9 ud af 10 gange holder jeg vejret og håber på at de ved hvad jeg snakker om, for ellers har jeg netop præsenteret mig som værende en lortemor. And that ain’t good sidst jeg tjekkede.

Hvad siger I?

Hvordan opfattede I navnet første gang I stiftede bekendtskab med bloggen?

Er det en styrke? En svaghed? En joke eller ren alvor?

Det er ikke fordi jeg nogensinde ville ændre navn. Det er simpelthen for fængende! Men jeg kunne godt tænke mig at høre, om navnet passer til hvad bloggen egentlig handler om!?

Skriv en kommentar

 • Jeg tænkte det som værende en humoristisk måde at sige på at man ikke nødvendigvis gør alt perfekt 🙂 altså, jeg ser det ikke som noget negativt overhovedet, og ja det er et fængende navn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg tænkte det var sjovt. Men jeg har også fulgt med siden du var gravid og dengang var det måske lidt mere “Haha, panik, jeg bliver en lortemor”. Kan godt følge dig lidt nu, hvor du HAR en unge at være mor for. Men mht når du skal præsentere dig, kunne du jo f.eks. i stedet for sige “Hej jeg hedder Trine og det er mig der har lortemor.com” Hvis der så sidder nogen og ikke aner hvem du og bloggen er, så er den ikke helt så slem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina S

  Jeg kan faktisk ikke huske hvad jeg tænkte første gang jeg så din blog… Jeg kan til gengæld huske mandens reaktion da han fandt iPad’en efterladt på http://www.lortemor.com .. Er der noget du vil snakke om skat? Du er altså verdens bedste mor! Hvorfor tror du at du er en lortemor?
  – jeg griner stadig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja altså jeg så dit navn på instagram første gang og da tænkte jeg WHAT hvem kalder sig det. Troede du var en tyk kvinde med fedtet hår som var meget brovten og grov.. Altså hvis du har læst Roald Dahls “Hr og fru Fup”, så forestillede jeg mig at du var ret lig fru fup (ikke så heldigt). Nå men så måtte min nysgerrighed jo føre mig videre til din insta-profil og senere din blog. Og da gav navnet rigtigt meget mening! Som i super meget. Jeg syns det er et befriende og humoristisk navn og det kan du godt være stolt af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mega sjovt hvilket jeg også kommenterede på insta. Skøn humor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Første gang jeg så det opfattede jeg det som et udtryk for usikkerhed, men nu synes jeg bare at det er sjovt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne

  Min første tanke var at der var super fedt at turde kalde sig selv, når nu de fleste bruger de sociale medier til at sige hvor ihh og åhh så godt de har det! Men du tør sige at det ikke altid er ihh og åhh så nemt det hele, og det synes jeg er super fedt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg mener det var inde på min-mave jeg så at din blog Lortemor blev anbefalet.. Jeg havde selv lige født der.. Min dreng er 1 1/2 så har stort set været med fra starten…Tænkte først LORTEMOR hmm, Undeligt navn.. Men efter det første indlæg jeg læste var jeg solgt.. Jeg har tit grint af din måde at skrive tingene på og nogen gange grædt fordi jeg har det på samme måde med det at blive mor.. Foooork det er hårdt! Elsker din blog 🙂 den er ærlig, personlig og pisse sjov… Og synes LORTEMOR passer perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ikk så længe siden jeg stiftede bekendtskab med din blog.. Jeg så navnet som et udtryk for, at det nok var en blog hvor man kunne finde en del sarkasme og ironi og hvor det ikke nødvendigvis altid var de positive ting ved “the motherhood” der blev skrevdet om, og det må man jo sige, at din blog lever meget godt op til.. Syns med andre ord, at det er fængende og giver et billede af, hvad man kan forvente.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mega sejt og sarkastisk… Navnet var nok årsagen til at jeg startede med at læse den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Lortemor er perfekt… På alle kanter… For mig er ALT ved dig perfekt, alle de gode ting, alle de trælse ting, alle de sjove ting og især alle de fucked up umulige ting, som du klarer i hverdagen, no matter what 😉 Du for SEJ!!! Gælder selvfølgelig også lidt Svenne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Og ja navnet… Og dig… Havde næsten lige født og min mor havde fundet dig på hendes Iphone… Aner ikke i hvad forbindelse… Tror jeg ikke engang hun selv gør..! Jeg har ingen smart smartphone, men følger dig så godt jeg nu kan, via min mor eller på min aaalt for langsomme computer… DU ER SEJ LORTEMOR.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så engang et program på DR som hed Sådan Er Mødre og en af mødrene fortalte at hendes barn var inde i en fase, hvor det havde kaldt hende LORTEMOR! Jeg har altid troet at det var derfra… Sådan lidt… Man prøver at gøre alt det rigtige, men den lille lort skal nok komme dertil hvor han står og råber lortemor alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Trine
  Der er afgjort et stort udråbstegn i at kalde sig selv lortemor. Og en meget stor portion humor, selvindsigt og ironi.
  Jeg begyndte med at læse din blog, da min Mor anbefalede den. Jeg havde ikke “fundet” dig selv, da jeg ikke ville have googlet lort og mor i sammenhæng 🙂
  Jeg tror at alle, der læser din blog er meget begejstrede for din ærlighed – at du skriver uden omsvøb og uden at det bliver rosenrødt. Det forsøger jeg selv at gøre ALTID på min egen blog om at bo i udlandet med små børn.
  Personligt har jeg valgt at kalde mig selv noget langt mere neutralt og åbenlyst, men det har selvfølgelig ikke den samme effekt, som du får ved at kalde dig selv noget “provokerende” eller ihvertfald “debatterende”, som pirrer folks nysgerrighed.
  Fortsæt med at være Lortemor. Også selvom du selvfølgelig IKKE er det! Hvis du forstår hvad jeg mener…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Jeg synes det er et perfekt blognavn til din blog. Jeg har altid set det som humoristisk og at man som mor ikke er perfekt og der både er fantastiske dage, dårlige dage og de dage hvor man slæber grædende barn væk fra slikhylden i Føtex. Man bliver nød til at være en lortemor engang imellem, for at være en god mor (tror jeg)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Trine….ja min mening om dit blognavn kender du jo – blæst ud over nettet, haha 😉 Men jeg er så enig med dig – navnet gør, at du i første omgang ikke forsvinder i mængden – fordi man liiige er nødt til at se hvad i alverden der foregår på en blog med det navn. Og ja – så er man jo hooked fordi du skriver godt, anderledes og vedkommende….Kh. Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er også kommet galt af sted pga dit navn! Jeg har en kollega som tumler, med mange af de samme ting som dig, og da hun fortalte det, sagde jeg at jeg kendte en blog, som hun måske kunne relatere til. Da jeg så sagde den hed Lortemor, så hun jo helt mærkelig ud, og troede jeg kaldte hende en Lorte mor….Men jeg fik forklaret sammenhængen, og så synes hun bare det var sjovt!!!
  Ros til dig og din blog – du skriver meget af det vi andre tænker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Trine.

  Er rimelig ny følger på din blog, så vil ikke udtale mig om hvordan navn og indhold på din blog hænger sammen. Men jeg tænker mest dit navn som sjov, måske også en lille smule alvor, fordi du også tør skrive virkeligheden (det er i hvert fald hvad jeg synes jeg læser). Og virkeligheden er bare ikke altid supermor 🙂
  Jeg synes det er en styrke at stå ved sine svagheder, det vokser man af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes egentlig det er ok – lidt provokerende, men tydeligt ironisk.
  Men jeg tænker det samme om mit blognavn – som jeg hader, og har syntes var tåkrummende pinligt at præsentere sig som.
  Gjorde som du, da jeg startede bloggen, og tænkte ikke alt for meget over navnet.
  Dengang havde mine børn dæknavne på bloggen, som var superheltenavne, og da jeg jo er deres mor, valgte jeg superheltemor. Havde ikke troet at jeg ville komme til at logge sådan rigtigt, så navnet var ikke så vigtigt.
  Jeg fortrød første gang jeg opdagede, at folk troede at jeg syntes jeg var en superhelt, der var bedre end andre….
  Har fandme aldrig villet være det jeg ville signalere!
  Jeg skiftede gerne blognavn, hvis jeg fandt på noget bedre. Men hver gang jeg får en god ide, er navnet taget;)
  Nå, men dit navn kan du altså godt være bekendt: man er ikke i tvivl om at det er ironisk ment;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Af hjertet tak! Tror måske altid det er lidt pinligt at præsentere sig selv uanset hvad! I hvert fald når det ikke bare er ens eget navn længere 🙂

   Jeg er fan af dit navn!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Professionel sniger.