Alfred's tirsdag.

Plakat-kærlighed <3

Ih, havde det ikke været for de sindssyge beton vægge vi har i lejligheden (og i mangel på en slag boremaskine) så havde jeg langt flere posters hængende, end jeg egentlig har!

Jeg kan godt lide at mikse med nyt og gammelt, postkort, plakater, tryk og personlige billeder – alle i forskellige rammer. Faktisk er det ikke kun svært at vælge motiver – næh, jeg synes det er langt sværere at finde et pænt outfit til plakaterne. Og det kan godt tage mig lang tid at finde den helt rigtige ramme.

Jeg har fået lov at udlodde noget smukt til jeres vægge – og det har jeg i samarbejde med Just Spotted, som har en fin, fin samling af smukke posters til alle husets rum. Er især vild med udvalget til børneværelset – så smukke motiver, altså.

Jeg har fået lov at udlodde en valgfri plakat til en heldig læser – og måske det er dig?

For at deltage i konkurrencen skal du besøge Just Spotted og finde den plakat du ønsker dig – og linke til den i kommentarfeltet her. Jeg trækker en vinder d. 12. marts, og derefter får vinderen direkte besked via mail.

Jeg har også været så heldig at hooke jer op med en rabatkode til siden, så hvis I er blevet fristet derinde, så kan I benytte koden LORTEMOR som giver en rabat på – 15 %. Yay!

Jeg har to favoritter, som netop er kommet i midlertidig ramme – den billige fra IKEA – men skal have fundet træramme til dem begge to senere.

Hunden er naturligvis til Alfreds værelse, men fordi vi (forhåbentlig) snart flytter, så venter vi altså med at hamre i flere vægge til vi er landet i ny bolig. FYI – hvis I kender til noget fremleje eller leje i KBH, så må i altså godt lige sige til. Det går ikke skide godt med at finde en lejlighed, desværre. Og vi er ved at være ret desperate!!

Jeg skal i øvrigt beklage billedkvaliteten på bloggen for tiden. Der er lige lidt issues med mit kamera… Så iPhone er vejen frem.

hund kbh_natfoto

267 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alfred's tirsdag.