Sov i din egen seng-konceptet!

Lorte-følelser!

Er midt i sådan en af de der dårlige perioder. Sådan selvtillids-agtigt.

Har igen hentet den der skide app, som sladrer om, hvem der unfollower mig på Instagram. Og hver gang nogen falder fra, så tager jeg det mega personligt og tænker: ‘hvad har jeg NU gjort’?

Min logik siger mig, at det jo ikke er venner der vælger mig fra, men fremmede der ikke lige er i humør til at glo på min unge flere gange om dagen (totalt uforståeligt, jo)

Men mit hjerte gør ondt. Præcis som når jeg kan se, at antallet af besøgende falder. KAN I IKKE LIDE MIG LÆNGERE, HVA?

Igen går logikken ind og fortæller mig, at det måske er påsken og det gode vejr, der får folk til at gå udenfor og bruge tid på familien.. Come on! Det kan I sgu da ikke være bekendt!!

Og hjertet fortæller mig så, at jeg nok ville gøre nøjagtigt det samme.

Faktisk tror jeg, at Alfred og jeg vil gå ud og lege med/spise noget sand. Det er pisse godt vejr og så er det noget med at påsken er over os. Vi skal derfor HYGGE, HYGGE, HYGGØØØØØØH!!

God påske, yndlings-mennesker <3

34 kommentarer

 • Lene Kristensen

  god påske yndlings lortemor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en trofast følger herinde, frygt ej 😉 Men kender det godt..

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih det tænker jeg også tit! Især når jeg lægger mærke til, at der er forsvundet nogen efter jeg har lagt et billede af et tryk op, “hallåå altså, hvorfor smutte efter det?” Det lå jo ligesom i kortene at det var det jeg viste frem – ku forstå hvis folk skred efter kat nr to på et par dage eller sådan noget..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er virkelig glad for at jeg ikke kender den app. Men jeg smutter ikke. Tror faktisk shopping hjælper på det.

  God påske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella B

  Jeg elsker din instagram! Jeg synes at videoerne af Alfred er så fine og sjove.
  Han er altså bare en skøn dreng. 😀

  Hvis min instagram news feed er gennem tjekket og jeg ikke har fået mit instagram fix stillet, så er din instagram et sikkert hit. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LoLu

  God påske til dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det er noget crap når man har det sådan – lige meget havd grunden er. Og man kan prøve nok så meget at sige til sig selv at det ikke betyder noget osv osv, men når det først er begyndt at påvirke en, så er det sgu svært at lukke ude. Men alle mulige gode tanker herfra!!

  Har du evt. læst Kristina Ricken (nu Live fra Lolland) – hun blev nemlig ramt af lidt det samme da hun pludselig fik en masse besøgende på sin blog via anbefaling fra bla Maren. Og hun havde svært ved helt at håndtere det – hun har skrevet og tegnet nogle fine indlæg om det. Jeg ved ikke om man stadig kan finde de gamle indlæg fra da hun hed Kristina Ricken, men ellers kunne du jo skrive og spørge. (Og hvis du ikke kender bloggen, så glæd dig – hun er SJOV!!!)

  Masser af selvtillids boostende virtuelle krammere fra en trofast læser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Mere Alfred på insta! Og mere selvtillid til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åååhhh nej den app kender jeg godt … jeg synes heller ikke det er sjovt når nogle smutter og så er det jeg måske også smutter fra deres IG (hævn) hehe …. jeg følger dig, men følger du mig !!!!!! 🙂 belladotte IG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, nu tjekkede jeg lige mine følgere på instagram, og kan se at der er forsvundet omkring 50 følgere på to dage. Før i tiden ville jeg gruble og få ondt i maven og tænke “hvad har jeg gjort forkert?” eller lignende. Nu er jeg lidt ligeglad. Jeg poster billeder for MIN skyld, laver blogindlæg for MIN skyld og poster facebookopdateringer for MIN skyld. Ikke for følgere, venner eller familie. Og jeg vil hellere, at folk lydløst stopper med at følge mig end at de begynder at kritisere eller kommentere de ting jeg smider ud i cyberspace (medmindre det er konstruktiv kritik i sober tone of course).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • T

   Er helt enig med hvad ovennævnte skriver, jeg poster det også for MIG og ikke alle andre og af samme grund laver jeg ikke takkebilleder når jeg har et vist antal følgere, osv for jeg poster billederne for min egen skyld og ikke andres og det er helt frivilligt om man vil følge med og jeg prøver ikke at opnå et bestemt antal følgere osv som andre gør. Og bliver ikke påvirket af at folk unfollower med mindre det er en jeg kender irl men det har jeg heldigvis ikke prøvet 😉 jeg unfollower også selv og gjordeforleden af en der har over 7000 følgere som dagligt anbefaler en masse på IG men det er så aftalt at dem hun anbefaler SKAL anbefale hende tilbage for at opnå flere følgere.. Der er også rigtig mange af dem med mange følgere der nærmest tror de er berømte og da nødig selv skal synes godt om hos andre osv , helt bevidst fordi man jo nødig skulle synes godt om noget , rose andre osv fordi man har ondt et vist sted. Det kan jeg ikke lade være med at grine af 😉 jeg går ikke op i antallet, har selv 1500 et eller andet følgere og min er privat men vrister selv nogen af min profil indimellem som jeg ikke længere ønsker skal følge med hos mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mortilenalbatrods

   Kæft jeg er enig. Det er blevet noget numseslikkeri på IG, desværre. Jeg kan ikke tage den opblæste følger-jagt, ‘se-mig-se-mig’, ‘jeg-er-sjov-kom-følg-mig-men-du-er-desværre-ikke-god-nok-for-mig-så-jeg-følger-ikke-dig’ tendens det er blevet til derinde. Lige så med alt det design der skal postes, hashtagges til. Jeg begriber det ærligt talt ikke.. Kan da godt forstå man kan have lyst til at lægge et billede op af sit fine RC stel, men når det så er gjort, så har vi vidst også set dét. At der så kommer en dunse på senere på dagen, fatter jeg ikke at man gider gøre sig selv til grin over at smide op igen 😀 😀 Jeg har faktisk på min blog idag skrevet om det samme.
   De der unfølger dig, er sikkert nogle af disse jagere. Nogle, som venter på at se om du/når følger dem og så kan unfølge. Det er dem der er sørgelige, Trine. Jeg nyder din blog, fordi du ikke er så højrøvet som mange andre. Du skriver sku om det der betyder allermest for dig, og det er heldigvis noget jeg kan relatere til, nemlig dit eget barn og jeres liv som familie. Self. er og kan interiøre være en stor del af ens liv, men comeon… Jeg nyder at må følge dig på både IG og herinde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Personligt tjekker jeg 1-3 gange om ugen. Jeg nyder at læse dit skrevne ord og kan bedst lide når der er flere indlæg der kan læses. Når der ikke er mange indlæg, besøger jeg heller ikke så ofte.
  Men jeg læser tilgengæld alle dine indlæg og har ikke planer om at droppe dig på insta. Alfred er jo skøn at kigge på – både for mig og datteren, der altid udbryder ‘nåååårh’ når vi snager sammen! God påske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tusind tak, Caroline 🙂

   Er glad for du læser flittigt med. Beklager så bare de stille perioder. Håber du får fix andre steder også, ellers må jeg lige tage mig sammen og blogge hver dag, sim jeg egentlig også rigtig gerne vil 🙂

   God påske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Once you go Lortemor, you never go back 😎 Hahaha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, hvor kender jeg godt den dér følelse. Og den skide app. Men der er mange (hint: mig!), som misunder dig og din succes her i blogland. Jeg bliver helt glad indeni, bare jeg får en enkelt kommentar fra en fremmed, som gider tage sig tid til at læse mit lort og ovenikøbet kommentere på det. Jeg ved godt, at 10.000 læsere ikke dumper ind i løbet af natten, men jeg synes opstarten er svær her i blogger-universet. “Men jeg gør det egentlig bare, fordi jeg ææælsker at skrive. Og så er det jo ligegyldigt, om andre finder det interessant”, fortæller jeg mig selv. Løgn, kæmpe-fucking løgn. Selvfølgelig er det optimale, at nogen gider læse med og kaste kommentarer, meninger og erfaringer min vej. Men til en start skal man vel bare gøre det, fordi man kan li’ det. Jeg kan ihvertfald pisse godt li’ det, du laver, og gad godt kende flere mennesker af din slags i virkeligheden. Klap dig selv på skulderen for at have noget, meget få blogge har: Indhold, eminent skrivestil og evnen til at trække folk til helt uden velpolerede billeder af din Luckyboysunday-samling og perfekt tilberedte måltider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak, Ditte!

   Du har helt ret! Tålmodighed er dog en dyd i blogland: der kommer langsomt flere til. I starten havde jeg da også kun min familie og mine venner som læsere!

   Sjovt nok, så læser mine nærmeste ikke engang med længere. Mange af dem læser simpelthen ikke blogs!!

   Jeg er dog stadig mest glad på mine egne vegne, når jeg blogger. Det arkiv jeg har over vores liv, er uvurderligt! Men efterhånden som læsertallet stiger, så begynder man jo også at værdsætte alle de mennesker der følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige nøjagtigt. Mine venner og familie kender dog ikke til min blogs eksistens endnu. Aner ikke hvorfor. Hader lidt at promovere mig selv. Men det kommer nok lige pludselig. Ihvertfald kæmpe cadeau til dig. Jeg bliver hængende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kan det hjælpe lidt at du er havnet mellem de 6 blogs der blev valgt til idag da jeg sorterere blogs på bloglovin?
  Jeg skal have afskaffet alt der, enten intet giver eller ikke giver noget godt i min hverdag – din blog 1 af 6 blogs der gik i kategorien blogs der giver mig noget godt i min hverdag.

  // Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Jaaaaaaaarh! Kæmpe ja, Line!

   Hvem er dine 6 så? Jeg mangler gode blogs at læse – mon dine er nogen jeg ikke har udset mig??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hgf

  Jep, sådan følte jeg også da du unfollowede mig på instagram.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Åh nej! Karma, ikke? Så kan jeg lære det! Hvad mon du hedder derinde? Det kan jo altså være en fejl?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Typ

  Måske folk blir træt af du ikke svarer på alle de spørgsmål de stiller dig, men du ignorere det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Jeg gør mit bedste for at svare. Men kan desværre ikke altid være på Instagram 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Er dog usikker på om du tænkte jeg skulle svare noget til din øverste kommentar på indlægget her?

   Jeg kan sagtens sætte mig ind i de ting der kører på Instagram. Og ved godt at mange af dem, som har masser af følgere går rigtig meget op i at få flere og flere. Og at der kører en form for konkurrence derinde.

   Men min Instagram er en forlængelse af bloggen. Det er ikke min private konto, og derfor er der vel mange der synes det er hyggeligt at følge med derinde også.

   Jeg har aldrig svaret på alle kommentarer – hverken på Instagram eller på bloggen. Af den simple årsag at jeg ikke er interesseret i at sidde med min iPhone når Alfred er vågen, når jeg er på arbejde eller når jeg skal sove.

   En blog er en værre tidsrøver – og jeg er ret så imponeret over hvordan andre bloggere formår at svare på samtlige kommentarer der kommer ind. Det kommer jeg aldrig til. Og det er muligvis rigtig, rigtig dårlig stil. Og jeg har rigtig dårlig samvittighed over det.

   Jeg kvitterer med at bloggenså meget som muligt, være nærværende i mine indlæg i stedet. Det er det jeg kan lige nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Typ

   Det var såment bare en tanke om det kunne være derfor 🙂 Jeg aner intet om det og der tænker jeg på de ? Jeg har set flere spørger på instagram omkring dit nye arbejde som du selv poster og derfor naturligt at folk spørger til det og bruger tid på at skrive og spørge og sådan så kom til at tænke om det kunne være derfor evt men alle mister følgere, sådan er det vist bare. Måske det kunne være en ide at slette den app hvis det fylder for meget. Ang bloggen tænkte jeg ikke på den, da jeg ikke ved om du får svaret på spørgsmål da jeg meget sjældent følger med på blogs da Ig fanger mig mere men i ny og næ kigger jeg forbi og Du har mange der kommentere i forhold til de andre blogs synes jeg. det er da et kæmpe skulderklap 🙂 kun skønt du bruger tiden på Alfred fremfor blog og IG osv, sådan har jeg det også selv. Jeg bruger ikke Ig fra mine børn blir hentet til de skal i seng i hverdagene, netop af samme årsag. Der er intet personlig i mit ? Men blot en tanke om det kunne være sådan noget evt men som tidligere nævnt er det vist noget vi stort set alle oplever dagligt at miste følgere men der kommer jo også mange nye til hele tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har trykket unfollow til lortemor på instagram. Det har intet personligt med dig eller dit indhold at gøre, mine interesser ligger bare et andet sted når det kommer til instagram.
  Jeg mister selv followers dagligt, og det prikker da lidt til selvtilliden, men i sidste ende poster jeg for min egen skyld, og folk må så follow eller unfollow som de lyster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Og det er jo præcis dét! Jeg unfollower jo heller ikke af personlige årsager 🙂 det er blot begrænset hvor mange kubus-stager jeg gider se på pr. dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mistede selv 38 følgere på 2 dage. Wow. Det var godt nok voldsomt! Kender slet ikke den app, men tænkte at jeg selv lige ville bruge lejligheden til at rydde lidt op. Så nu har jeg unfollow’et et par håndfulde. Det er noget mærkeligt noget, det med behagesyge. Men hvem vil ikke gerne være populær 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Instagram er noget mærkeligt noget… Jeg har mistet 45 følgere siden i går?!? Der er nok for mange babybilleder pt. Eller noget. Who gives a f*ck, jeg poster også billederne for min egen skyld.
  Jeg unfollower altså også selv rask væk folk, hvis jeg synes det, der dukker op i mit feed er for kedeligt 😉 Bliver dog næppe træt af billeder af Alfred, kaffe og mågestel! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved ikke, om det hjælper på humøret, men jeg har nomineret din blog til Børn i Byen Prisen 2014 som bedste børnerelaterede blog. OG fået et par stykker eller otte af dem jeg kender til at gøre det samme 😉 OG jeg opfordrer nu dine læsere til det. Det er mega nemt, og kan gøres lige her:

  https://www.surveymonkey.com/s/F9JQJNV

  Jeg mener det, folkens. I behøver ikke at udfylde alle felterne men kan nøjes med at nominere Lortemor i blog-kategorien. Kan ikke huske hvad side det er (mener, at der er fire i alt).

  Du er sej, Trine, og jeg unfollower dig ikke foreløbigt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Toya

  Kære Trine, jeg har et bud på hvorfor antallet af læsere (måske) kan føles færre.
  Jeg læser KUN din blog,(ja, det er faktisk et skulderklap for jeg hader blogs. Alle blogs. På nær lortemor!) Jeg bruger linket på din profil på instagram til at følge med! Men det kan man altså godt glemme når man er sådan en som mig! Derfor har jeg altid været glad for at du har været god til at lægge et opslag om det på instagram for at gøre opmærksom på nye indlæg!
  Det har jeg tænkt over, at jeg ikke rigtigt har set dig gøre på det sidste – og måske derfor glemmer folk at gå ind og kigge? 🙂 det er ihvertfald derfor jeg kan komme til at glemme det 🙂 øh og så lige den der lorte fucking app som man tjekker hver dag? Jeg kender den godt …. Og det er en røv app. Indrømmet jeg vil sgu da gerne have følgere, men på den anden side gider jeg kun have følgere der faktisk gerne vil kigge med. Men hallo! Hvorfor er jeg pludselig så nederen at nemo_pige87 ikke synes jeg er spændende nok mere?!! Er jeg så irriterende at glo på??? Lorte app……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Slet. Den. App. Den er en dårlig idé, er den. Og giv så lige dig selv en kæmpe krammer. Fordi du er dig,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ceci

  På en uge har jeg mistet 100 følgere på min IG og det kan jeg godt undre mig over. Jeg tror også, at jeg på en eller anden måde, tager det lidt personligt. Jeg ville ønske, at der bare var én der skrev, hvorfor jeg er blevet uinteressant. Men bare rolig kære lortemor, jeg holder ikke op med at følge dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sov i din egen seng-konceptet!