Nordjysk stilhed og varme.

Om at blive efterladt af begge sine forældre.

Nå. Så satte mor og mig os på et tog og kørte heeeeele vejen til det der hedder Jylland.

Vi stod så tidligt op, at jeg ikke engang nåede at få min havregrød, men i stedet fik kiks og æbler og små sandwich med avocadoer og flødeost. Nam nok, hvis man spørger mig!

Vi fulgtes i toget med A og hans mor og de havde nogle ret fine legesager med og så havde de også figenstænger og banan. Og normalt gider jeg ingen af delene, men sådan er det med mig; det andre spiser, det vil jeg også have!

Det var en laaaaaaang tur, og det passede lige med min lur. Så jeg sov da Bedste kom og hentede os ved toget.

Mor tog afsted i sommerhus og så blev jeg hos Bedste hele weekenden. Hold fast hvor var det hyggeligt! Nyt legetøj, nyt mad og en hel masse natur og ænder og fugle.

Jeg er blevet meget bedre til at gå og så havde Bedste også købt blåbær. De smager så godt og de får mig til at skide og skide. Så tror nok lige, at nogen kom på arbejde både nat og dag!

Da mor kom tilbage blev jeg vred og ked af det. Naturligvis skulle mor ikke tro at det var okay, sådan at efterlade mig i så mange dage! Og hun sværger, at natten mellem søndag og mandag, er den værste hun nogensinde har haft.

Jeg sov ikke særlig godt og jeg ville bare gerne ligge ved mor og sove. Men da der kun er en sofa hos Bedste og en weekend-seng til mig, og den ville jeg ikke sove i, så måtte mor redde op på gulvet og sove på et tæppe med mig ved siden af. Og fordi jeg skulle lave pølser rigtig meget, så sov jeg uroligt indtil kl. 4, hvor jeg ENDELIG kom af med en HEL ble fuld, og så kunne jeg sove godt igen.

Så mor sov 2 timer den nat og jeg lidt mere – og så tog vi ellers 3 timer i tog hjem igen. Hvor jeg var sur af træthed og sur på mor, fordi hun forlod mig hele weekenden.

Men da FAR hentede os ved toget blev jeg glad igen!! Og jeg kom hjem til mit eget legetøj og sov også i min egen seng i nat, for første gang i flere måneder!

I dag er mor startet på et arbejde, og derfor er vi begyndt på et helt nyt kapitel hjemme hos os. Det betyder heldigvis ikke noget for mig. Jeg skal stadig bare være i vuggeren som jeg plejer.

Ih, det var en god weekend. Men jeg er glad for at være hjemme ved min kost, mine bolde og alle mine biler. Og mest af alt, hjemme ved min far <3

4 kommentarer

 • Ude godt, men hjemme bedst!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, de er skønne de bedster, men man skal altid lige huske at markere. Jeg skal også på weekendbesøg hos Mormor og Morfar om lidt. De har kat. Den er jeg god til at ae. Og jagte. Det bliver awesome. Jeg får ligeså meget sovs og kage, som jeg gider spise.
  Kh, Bean

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Åhhh Alfred du er sød og sjov, men altså ikke særlig sød ved din seje mor… Men kan godt forstå du har savnet hende og kan godt forstå du gerne vil ligge og putte på et tæppe med hende og kan også SAGTENS forstå at du ikke kan sove, når du skal skide! Det kan vi andre jo heller ikke ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nordjysk stilhed og varme.