Perfektionisten Alfred.

Andre mødre, og deres syge børn.

Man skal passe på med hvad man deler.

Det er lidt lissom når man Googler noget, og søgeresultatet bliver gradvist værre, jo længere man scroller ned.

Yes, det handler om sygdom. Børn, og deres dumme sygdomme. Og mødrene til de syge børn, og hvor løst ‘gode’ råd egentlig sidder på dem. Det er nærmest komisk, men alligevel gjorde jeg mig alvorlige tanker om det i går aftes.

Jeg havde nemlig lagt et billede på Instagram, hvoraf det fremgik at Alfred havde fået mellemørebetændelse og derfor skulle have antibiotika. Der gik ikke længe, før det regnede ind med søde ‘god bedring’ og ‘ae, ae’ hilsener. Og det var rart. Dog kom de også stille og roligt, de andre. Dem fra eksperterne. Med ord som ‘dræn’, ‘ørelæge’, død og ødelæggelse og en generel debat om hvorvidt antibiotika virker. Jeg skyndte mig at logge ud, og glædede mig over at vi fik startet behandlingen i aftes, og supplerede op med en ordentlig røvfuld (bogstaveligt talt) panodil junior.

Jeg får det altid lidt stramt over det. For det er min første gang med mellemørebetændelse, og jeg var jo helt rolig og glad for at det var blevet opdaget så tidligt. Og vores læge har selv to små børn, så han kunne se det med det samme, og udskrev antibiotika, men fortalte også at det ikke virker lige så effektivt på MØB, som på f.eks halsbetændelse osv. Så jeg var helt rolig. Og følte mig tryg i den rådgivning jeg havde fået.

Derfor synes jeg sgu at det er hårdt, at få smidt skræmme-kampagnerne i hovedet. Direkte in the face, om at vi nok skal se os om efter en tid til dræn, bestille kiste og nok hellere må vælge gravsted. Hårdt sagt, I know.

Men det var det samme som en dag jeg skrev, at Alfred havde den syge diarré. Der fik jeg også historierne om andres børn, omkring indlæggelse, dehydrering, død og ødelæggelse.

What’s the point?

En hjælpende hånd og et godt råd er dejligt. Det er vildt dejligt. Men for fanden da.

Heldigvis fik jeg også en masse andre råd, og dem vil jeg benytte mig af. Så det er ikke kun skidt.

Billedet jeg har taget udgangspunkt i, er i øvrigt ikke så slemt – ej heller er kommentarerne. Det er bare ikke første gang jeg oplever konceptet. Det sker nærmest hver gang jeg fortæller Alfred er syg. Og jeg gætter mig til, at jeg ikke er den eneste der oplever, at gode råd og skrækhistorier, sidder utrolig løst på folk?

foto-47

47 kommentarer

 • Det er lidt lige som da man var højgravid, og fødslen kom tættere og tættere på. Det var ikke historierne med tang, sugekop, dårlig bedøvelse, stomi, kæmpe bristninger og lamme ben, man havde allermest behov for at høre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Synes altid det er svært med det skrevne og hvordan modtager læser det. Var selv en af dem der kommenterede i går…og det gjort i den bedste mening. Og sådan læste jeg faktisk også de indlæg der var – men måske har jeg misset nogle…skal jeg ikke kunne sige. Anyway – er helt enig med dig i, at formanende ord eller skræmme kampagner kan man ikke bruge til noget – men andres erfaringer synes jeg til gengæld kan være guld værd. For vi er dælme tit på meget bar bund hjemme hos os i forhold til sygdomme mm.

  Go bedring :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Din var da en af de gode, Lena 🙂 🙂 Det var heller ikke udelukkende baseret på i går, bare mere generelt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lena

   Har godt fulgt med i diverse kommentarer tidligere – og det har sgu været op ad bakke ind imellem ;o) Bakker på om Lillis kommentar… ville også booke tid med det samme ;o) Kan sgu ikke skade at få det tjekket……

   Go bedring til Alfred… og ja – vi H A D E R møb… men hos os elsker vi nu dræn ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring til Alfred! Det er sgu en hård tur, I tager jer, og jeg kan godt forstå at det slider.

  Jeg har ikke selv oplevet nævneværdige skrækhistorier, hverken mens jeg var gravid, eller nu hvor jeg har to piger på 1 og 3 år, men come to think of it, så tror jeg måske jeg selv er en af dem, der kommer med lidt for mange velmenende råd og at jeg er lidt for løsningsorienteret i min approach. Så det kommer ikke bag på mig, hvis jeg bare ikke har opdaget de tusindvis af skrækhistorier, der måske/måske ikke har ramt mig.

  Helt ind i hjertet kan jeg dog godt forstå, hvordan det må være at se sit barns sygdom blive kapret af en teoretisk diskussion for eller imod penicillin. Hvad kan du lige bruge det til? Du er jo nødt til at stole på, at din læge har truffet en god beslutning for jer.

  Som mor til ørebarn har jeg dog et lille råd, jeg ikke kan nære mig for at give dig, og jeg håber du tilgiver det. Der er en hulens ventetid til ørelæger, så måske kan du få en tid til Alfred til kontrol af væske på ørerne. Og hvis penicillinen virker, kan du jo aflyse igen. Bare så du ikke står overfor en måneds ventetid med ked-af-det-barn, hvis nu… Jeg håber ikke at jeg går over stregen med mit råd. Jeg er som sagt ikke verdensmester i at vurdere timingen for den slags

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   MØB er jo også en bitch, så det tænder jo et eller andet traume i folk! Kan sgu godt huske hvordan det føles at have det. Det er mega ondt. Tak for råd, det er bestemt ikke fordi vi ikke vil have dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morgensolen

  Åh hvor jeg kender det! Da mine 2 piger var lidt mindre, var det værste jeg ku sige “in public” at de havde sovet dårligt!! Straks var det (apropos) MØB og de sku til ørelæge plus ha dræn og jeg sku lægge deres hoved højt og gi panodil og gi dem lyseblå strømper på og sende dem til månen i 4 dage og og og…
  Slap da af… Jeg kender mine børn og kan godt tænke selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morgensolen

   Og god bedring med Alfred. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Kæft jeg kunne godt bruge at sende Alfred og hans syge far til månen i en uge 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrissen

   Kan du ikke sende skidesure og trodsalderramt Frederik med? Jeg lover at Alfred og ham vil få en fantastisk tur. Kan nok desværre ikke sige det sammen om syge far.

   God bedring til Bøffen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan er det desværre med mange ting. Især med børn, men også med mange andre ting. Stress, fx. Jeg oplever også tit, at folk har gode råd til den ene eller anden alternative behandling, eller vejleder mig i kost og løb, uden at jeg har bedt om det. Og det bliver ved med at være sådan. Især når det gælder børn. Jeg tror, det er rigtigt vigtigt at sætte et filter op og stoler på, man selv ved, hvad der er bedst for en selv og ens barn og sorterer i de gode råd, som du jo gør. Oftest vil folk bare gerne hjælpe og gøre en noget godt. Den intention må man tage til sig og evt, som du jo også gør, frabede sig de direkte og hårde udmeldinger.
  Man er sårbar som mor, og ekstra sårbar, når man ikke får søvn og er bekymret for sit barn, der er syg. Det er fint at sige fra. Og fint at sortere med grovfilen.
  Det bedste, jeg har lært af min mor, (der er mor til fire og mormor/farmor til 7 og har 20 år som dagplejemor bag sig) er, at det er MIG, der kender mit barn bedst! Ikke hende, selvom hun har en enorm erfaring. Hun står altid klar med råd, hvis jeg spørger men ellers ikke. Det kunne vi alle vist godt lære af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Amalie Philip Ohmsen

  God bedring til søde Alfred

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ligesom om at når man er blevet mor så er man ekspert når det kommer til motherhood og alle aspekterne inde for dette område. Og man ynder at brede siden viden ud til folket, så de også kan se lyset som en selv. Man glemmer nogle gange at motherhood er noget meget individuelt og at børn bare er mega forskellige.

  Har virkelig læst nogle griner indlæg i blog land hvor mødre netop gerne vil udbrede alle deres gyldne guldkorn. Jeg lukker som regel øjne og klikker videre.

  En ting har jeg lovet mig selv hvis jeg nogensinde skulle blive mor igen, så sætter jeg et skilt på døren hvor der står “Ingen gode råd TAK”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melis

  Jeg synes, at det er helt vildt skræmmende, at man som mor tit står i en situation, hvor man nærmest ikke tør stole på sin egen mavefornemmelse – fordi at andre mødre (ja og endda folk unden børn) altid er så hurtige til at “diktere”, hvad der er bedst for barnet. Og i en ellers “harmløs” sygdomssituation bliver man skræmt fra vid og sans med de mest grumme historier….og man ender med en følelse af, at man da nok også er en smule uansvarlig, fordi man faktisk har turdet stole på sin læge OG sin mavefornemmelse. Jeg blev i den grad anset som værende total uansvarlig mor og ganske enkelt en idiot på apoteket for en måned siden, fordi jeg bad om at få en pakke panodil junior med hjem UDEN at have talt med lægen først. Øh?
  Anyways. Gode råd er gode – resten kan folk holde for sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Apoteket må slet ikke sælge Panodil til brug på børn under to år hvis lægen ikke har sagt god for det. Det står også i indlægssedlen. Så hvis dit barn er under to år, laver de bare sit arbejde. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melis

   Ja, jeg ved det godt. Det var mere oplevelsen omkring det. I min verden skal man passe meget på med at dømme mødre – at være mor er en evig kamp for at være den bedste i verden. Og der er ikke langt fra grin til gråd. Så man kan sagtens vejlede, gøre sit arbejde og komme med gode råd….man skal bare passe lidt på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Jeg siger altid bare JA, når de spørger mig på apoteket. Spørger aldrig min læge om lov til at bruge dem. Han har givet mig lov ved høj feber og kan derfor ikke se, hvorfor jeg skal ringe til akuttelefonen og spørge om lov hver gang 😀

   Panodil junior er KONGE!

   Og ja, jeg ved godt at feber dækker over et eller andet. Men jeg er skam klog nok til at bruge dem når de er nødvendige og ikke som underholdning i stikpille-form.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Og det er skam ikke en opfordring til at andre skal gøre det samme.

   Det er bare det jeg gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melis

   Og det er helt i orden – for du er den i verden, der kender din Alfred bedst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hen

   Amen to that! -all of it.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Det har jeg også gjort nogle gange. Min læge har sagt god for jeg ikke behøver at ringe HVER gang. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kandis

  Ja det er hårdt, når diskussionerne tager en drejning, som de gjorde for dig på Instagram. Min pige er ikke vaccineret – forestil dig lige de debatter/diskussioner, hendes far og jeg går igennem. Det er så hårdt, at jeg nu undlader at nævne det – og det værste er, at min mor har været den, der har været mest fordømmende og malet fanden på væggen. Jeg ved godt, at langt de fleste er uenige med vores valg om ikke at lade hende vaccinere, men det er vores valg, ikke andres. Et valg vi har sat os meget ind i.

  Min pige har lige været igennem præcis samme sygdomsforløb som Alfred, samtidig med at hun får sine første tænder (i en alder af 14 måneder – jeg skal hilse at sige, at gummerne er pænt hårde for små tænder at bryde igennem i den alder ). Hun kastede faktisk også op efter endt Roskildesyge pga. mellemørebetændelse – og det eneste sted hun kan sove, når hun har det skidt er ovenpå mig – og far kan IKKE bruges, overhovedet. Det er simpelthen så hårdt og frustrerende – og det er især hårdt når man får kommentaren: ”Det er sikkert, fordi hun ikke er vaccineret at hun bliver så ofte syg”. Jo tak! Den kommentar hjælper mig helt sikkert.

  Vi gør som forældre alle vores bedste – kan vi ikke bare lade den ligge ved det, i stedet for at være så f…ing bedrevidende om andres børn.

  Og god bedring til den lille mand 

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Må jeg spørge -UDEN at være fordømmende eller på nogen måde tvær -på hvilke grundlag har I valgt ikke at vaccinere? Vi var nemlig i tvivl… Men vores læge ville ikke have os som patienter hvis vores datter ikke blev vaccineret…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Det er jeg ret sikker på din læge ikke må bestemme…

   Jeg har også været meget usikker på det med vaccination, men valgte at gøre det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kandis

   En ting er at være nysgerrig som dig – det er noget andet end fordømmende 

   Først og fremmest har din læge har ikke ret til at sige, at de ikke vil have jer som patienter, hvis I ikke lader jeres datter vaccineres – det er et FRIT valg og ikke tvang. Alle indenfor sundhedsvæsenet skal råde en til at tage imod vaccinationerne – men de må ikke tvinge jer til det. Det fik jeg at vide af egen læge, da vi stod overfor valget.

   Mht. valget om ikke at vaccinere, så har vi faktisk også snakket om eventuelt at vaccinere for nogle enkelte sygdomme – men kun de sygdomme, hvor det er en levende vaccine (som bruges til koppe-, mæslinge-, polio- og tuberkulosevaccine), fordi disse skaber en semi-naturlig reaktion i kroppen og giver immunforsvaret et boost. Min kæreste og jeg mener, at det barnet har bedst af at bekæmpe sygdommene selv – og at immunforsvaret ikke skal forstyrres af vaccinationer (især ikke af de dræbte vacciner – som især piger har sværere ved at klare end drenge).

   Desuden kender jeg to små piger, som blev hjerneskadede efter paraplyvaccinationerne. Så man kan sige, at man løber en risiko ved ikke at lade barnet vaccinere, men man løber også en risiko ved at vaccinere…

   Som sagt er der mange holdninger til det – og folk påpeger, at vi har valgt ikke at lade hende vaccinere. Men det er jo ligeså meget et valg, at man lader sit barn vaccinere. Fra mit synspunkt er det vigtigste, at man som forælder sætter sig ind i, hvad det vil sige enten at tage imod tilbuddet eller fravælge det (hvilket også gælder antibiotika) og hvilke konsekvenser det kan have – og så må man vælge efter, hvad man selv synes, er det rigtige at gøre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Jeg har flere gange mødt mødre, der ikke har vaccineret og jeg har altid bare ladet være med at sige noget. For et eller andet sted, som du siger, rager det selvfølgelig ikke mig, hvilke valg andre træffer. Jeg ville ønske, at det var et fuldstændigt frit, personligt valg. Og jeg ønsker ikke at opdrage på den måde på andre eller tvinge andre til min holdning. Men hvis jeg en dag får et spædbarn eller et svageligt barn, der endnu ikke er vaccineret eller ikke kan vaccineres , og det bliver alvorligt sygt af en af sygdommene, der vaccinereres i mod, så bliver jeg edderspændt rasende på alle de forældre, der har sørget for, at man nu igen ser opblussen af dem. For det er selvfølgelig med risici man vaccinerer, men når vi lever så tæt som vi gør idag, og spreder sygdomme i en utroligt fart over landegrænser, så er det svært hundrede procent at se det som et personligt valg. Vi lever ikke naturligt og er nødt til at tage nogle lave nogle fælles forholdsregler af samme årsag. Men du har så evigt ret i, at det lynhurtigt udmønter sig i en eller anden åndssvag overvågning af hinanden, og det er fandme svært at undgå. Og jeg kan godt forstå, at man ikke gider stå til ansvar for sit valg hver evig eneste dag!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kandis

   Jeg kan godt følge og forstå dig og det er da også noget af, det vi snakker om derhjemme og en af grundene til, at vi overvejer de “levende vacciner”. For nej vi lever ikke naturligt, og det bliver heller ikke mere naturligt af at lade sig selv og sine børn vaccinere. Jeg har nok bare en anden tilgang til tingene end så mange andre. For mig at se tager naturen sin gang og der er en mening med de ting der sker og de sygdomme der opstår, selvom det er uretfærdigt.

   Jeg mener, at min datters immunforsvar bliver stærkere af ikke at være vaccineret. Det er min overbevisning, at kroppen (så vidt som muligt) har bedst af at bekæmpe sygdommene selv – men nogle gange er man nødt til at tage f.eks. penicilen. Men det er igen min overbevisning – og jeg forlanger ikke at andre forstår den…

   Og hvis vores lille pige gerne vil vaccineres, når hun bliver større, så skal hun da det – det er hendes valg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   At vaccinere eller ej er KUN ens eget valg, hvis dit barn lever i en bobbel. Og aldrig møder andre børn. ALDRIG nogensinde. Har du set et polio-offer? Ved du, at der nu bryder disse sygdomme ud i lande som USA, fordi mødre som dig ikke vaccinere deres små mirakler og derved sætter alle andre i risiko? Børn dør! Hver dag! Anti-vaccinations bevægelsen har tusindevis af børndødsfald på samvittigheden – google that shit! Det er det ultimativt mest uduelige og rent ud sagt uansvarlige man kan gøre. Lad mig male dig et billede af hvorfor en læge ikke gider have dig i vedkommendes klinik:

   Dit børn leger på legeplads med et barn fra et uland, der er på besøg. Jamen hov! Det barn har en af de dødelige børnesygdomme, som Vesten endelig har udryddet. Dit barn bliver smittet, men udviser ikke tegn. Du tager dit lille specielle mirakel til lægen til rutinetjek, og der leger dit barn med 5 andre uskyldige børn, der venter på vaccination. De bliver smittet. De børn tager nu i vuggestue eller mødregruppe etc og smitter hver 20 andre børn. Og jamen hov, pludselig har vi en polio epidemi i København og 300 børn er døde eller ligger på hospitalet. Kan du forstå hvorfor en læge ikke gider at have et uvaccineret barn til at sidde i sit venteværelse og potentielt dræbe andre børn?

   Vaccination er en af vore tids bedste bedrifter – vi har faktisk udryddet sygdomme! Længe leve kloge mennesker og videnskaben! Du ville nok ikke være født uden – din mor var nok død af mæslinger. Tænk 100 år frem i tiden. Der er måske en cancervacinne og sygdommen er så godt som udryddet, et skræmmeeksempel fra vores bedstebedsteforældre. Nu begynder lavt-intelligente mødre som dig så at sige “iiihhh mit barn kan da godt bekæmpe hjerne/knogle/bryst/hud kræft via sit immunsystem! Hun er nemlig helt speciel!”. Og jaaaa, så begynder der at komme pseudo-science, om at cancervaccinen er ond. Og ups, så har du ene og alene genstartet cancer epidemien i verden, netop som den sidste generation er død, der faktisk kunne huske dens skræk og rædsel. Cancer er nu nogen som alle små hipsterbørn da saaaaagtens kan klare med en Panodil Junior.

   Kan du måske forstå, hvorfor folk ingen respekt har for dig og din type? Indtil du har mindst en PhD inden for lægevidenskab eller bare videnskab… så skal man holde sin mund rigtig tæt med den slags, og undgå at slå andre børn ihjel bare fordi man selv er ignorant! Ih bare tænk på næste gang din lille prinsesse skal ud og flyve! Kunne der ikke liiiige været landet et fly fra Fx Indien med en lille syg dreng på ? Dit barn er det eneste i den lufthavn der er i dødelig fare nu. Og det er din skyld.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Altså, jeg starter lige med at skrive denne komnrntar ikke er ment til at give dig dårlig samvittighed. Jeg synes heller ikke du er dum eller uansvarlig eller en dårlig mor. Så er det sagt!

  Når man har en blog hvor man skriver om sine børn, skal man nok regne med at få kommentarer med gode råd om børn. Det er nok fra de færreste ondt ment. Havde din blig handlet om tøj og make up, ville du nok få råd om det. Havde du haft en rejseblog, vilke folk nok fortælle om deres egne rejseerfaringer. Osv. Når man fortæller om ting, ønsker folk at fortælle om egne erfaringer. Sådan er mennesket. 🙂

  Mht. kommentarerne på Instagram, jeg tror jeg har læst de fleste, så er de ikke grebet ud af det blå. Det er ikke en myte, at antibiotika ikke altid hjælper mod møb. Mit eget barn har også fået antibiotika mod møb (en enkelt gang, så han er et af de tilfælder der beviser man ikke bliver ørebarn fordi man har har haft et en gang). Jeg skulle nu ønske jeg dengang havde vidst, at antibiotika tit skyldes virus. Så ville jeg bedt om at fået ham podet inden jeg gav ham måskel virkningsløs penicillin. Jeg har også en anden gang fået antibiotika til et barn med påstået møb uden podning.

  Så hvorfor giver læger så tit antibiotika mod møb? Det forstår jeg heller ikke. Voksne med møb får det ikke. Det anbefales som hovedregel heller ikke til børn. Jeg smider lige en link i en egen kommentar til den officielle danske sundhedsportal hvor anfefalningerne står. Jeg kan ikke finde ud af det her af en eller anden grund. II en del andre lande, fx så vidt jeg husker England og Norge, giver man forsinket recept på antibiotika ved møb. Dvs man får recepten, men man kan først udløse den efter noget tid hvis man ikke har fået det bedre. Som hovedregel er man da blevet bedre uden antibiotika. Hvis antibiotika var bivirkningsløst, var det jo ikke et problem, men det smadrer tarmfloraen (anbefaler absolut probiotika eftet antibiotikakuren for at undgå svamp), og jo flere gange antibiotika bruges, jo større er sandsynligheden for, at der opstår recistente bakterier. Jeg har selv et barn der nok ikke havde overlevet hvis han var født inden antibiotikaens tid (nej, ikke pga møb. :-)).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Andersen

  Jeg har altid lært at hvis man ikke har noget pænt eller positivt at sige så holder man sin mund .. En skræmme historie går ikke under kategorien “pænt” IMO.

  Jeg er selv en mor af den støbning at, jeg tror på vi er bygget til at være mødre og vi må stole på vores instinkt. Uanset hvad andre har oplevet af præcis samme symptomer så kender VI vores barn bedst, og vi har ALTID en mavefornemmelse der siger den er gal – når den ER gal.

  Der er sku så mange gode råd – det bedste jeg synes der er, er at man skal stole på sig selv og sin mavefornemmelse/moderinstinkt – man har sku en form for 6. sans på det punkt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  God bedring lille Alfred 🙂 det er altså bare så meget i omløb for tiden.
  Jeg tror jeg kan nævne de første 10 børnefamilier med diverse hoste-snot symptomer, i er forhåbentlig snart på toppen igen 🙂

  Måske man skulle opfinde en bakteriedræbende luftbølge de lige kunne køre engang imellem:D i stedet for den der forpulede krigssirene de skal tjekke hvert år:/

  “de” = dem der gør sådan noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Tror nu skræmmehistorier opstår, på baggrund af de frustrationer, mødre har været igennem, når de ikke har følt sig informeret, vejledt og hjulpet i forbindelse med egne børns sygdom, hvorfor man med bedste hensigt, forsøger at hjælp andre, ved at dele den viden, man har opnået:) nogen gange er man dog lidt for hurtig på aftrækkeren;) – men vil sige, rigtig god ide at få tjekket hans øre efter endt behandling, sagde vagtlægen til mig sidst, at det bør alle gøre, lægerne er bare dårlige til at huske og sige det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Det er altså ved at blive lidt tragikomisk at læse din blog når du gang på gang ytrer en mening (mest negativ) og så igen har behov for at bitche over den feedback du får. Måske burde du begynde at overveje hvad du sender ud i universet og følgerne deraf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Det er jeg da ked af at høre, Sofie. Håber da du finder bloggen læseværdig på andre tidspunkter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Enig! Jeg har sendt 5 kommentarer til dette indlæg i dag, men intet er blevet publiceret, fordi Trine ikke ønsker at andre siger hende imod! Mine indlæg var endda meget venlige og slet ikke bitchy!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Jeg har ikke slettet nogen kommentarer overhovedet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kandis

   Det har ikke noget med Trine at gøre – men noget med systemet eller den browser du er i. Jeg har nemlig også prøvet det, men så må man jo prøve igen. Du kan jo se med det samme om din komentar bliver publiceret eller ej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det bliver da mere og mere underholdende… Hvis man blogger om livet med børn, er kommentarer hertil selvfølgelig en del af pakken. Ligesom man må være forberedt på at læse indlæg med kritiske kommentarer til livet med børn, når man vælger at læse en blog med titel lortemor… Ellers kan man jo bare læse noget andet. Nå, egentlig ville jeg bare sige god bedring til din lille Alfred. Det rocker fucking hårdt med syge børn. Og så bliver det bare endnu mere rocker fucking irriterende at høre på alle de sikkert smadder velmenende råd. (Personligt elsker jeg, mødre prøver at bilde mig ind, at komælk er roden til alt ondt) Min lille Alfred har lige fået lagt dræn. Et mikro lille indgreb, som slet ikke er værd at frygte. Ørelæger er fantastiske (bortset fra lang ventetid) og Panodil og Penicillin (når relevant) ligeså. Bum og godnat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er ked af, hvis mit forrige indlæg var for strengt. Jeg ville jo sådan set bare tage fat i et emne jeg lige havde på hjerte. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  For lige at komme med et helt objetivt, sygeplejeligt syn på situationen (jeg er sygeplejerkse):
  Antibiotika er skide godt mod AL slags betændelse. Om det så er blære-, hals-, nyrebækken- eller (som hos stakkels Alfred) mellemørebetændelse. Antibiotika “dræber” betændelsen og derfor får voksne det altså også. Det er ikke farligt, med mindre man tager det for hyggens skyld, hvilket ville være virkelig underligt.
  Desuden reagerer kroppen med feber som modreation for at få betændelsen ud, så ingen grund til panik.
  Håber A snart er rask igen, og at min kommentar ikke bliver set på som bedrevidende, men bare beroligende og informativ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfektionisten Alfred.