Man bliver sgu så træt af sig selv, ikke?

God aften!

Godaften yndlings-mennesker! Selvom Alfred blev hentet i vuggeren i dag, grundet tynd mave, så tror jeg vi slipper med skrækken. Intet at mærke på ham her til aften, heldigvis! Rettelse!!! Nu brækker han sig i stedet, så det er lidt noget pis!

Jvf. mit seneste indlæg, så gør det mig glad at en god veninde netop sendte mig dette link på facebook tidligere.

Tror jeg skal til at læse mere Information og mindre Politiken. I hvert fald når det kommer til debatter!

Denne artikel fortæller 100 % hvordan mine tanker har kredset omkring hele debatten. Og tusind tak for alle jeres kommentarer i den sammenhæng. Elsker den form for deltagelse.

God aften derude <3

2 kommentarer

 • Helle

  Politiken er en ren og skær bræk (tak Alfred), når det kommer til at udøve dårlig samvittighed. Det får læsere og debat ingen tvivl, men jeg er simpelthen SÅ træt af dem.
  Se Information, på den anden side, er det søde barn der sover godt om natten.
  Jeg læser hvad gør mig glad og tilfreds med mit mor-familie-liv. Jeg tager sgu nogle gange tingene for nært til at jeg gider være venner med Politiken.
  God bedring til A!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Først, god bedring til Alfred! Ufedt at han (og I) skal igennem så meget sygdom.

  For det andet, YES YES YES! Endelig en artikel der har en valid og, i min optik, god løsning. Endelig en artikel der ikke giver mig pikkedårlig samvittighed, til trods for at jeg VED at jeg er en god mor og at jeg bruge meeeeget tid med mit barn i fht. nogle andre forældre. For jeg er nemlig så priviligeret at jeg er studerende og det er min mand også. Så vi har sgu godt! Jeg vil ikke have mere fra staten – det er jo den der gør at vi kan leve så godt et liv. Men man ved jo også at den rigtige verden kommer tromlende bag én som Shinkansen og når man bliver kørt over, så bliver det immervæk svære at få tingene til at hænge sammen på en måde der er hensigtsmæssig for os alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man bliver sgu så træt af sig selv, ikke?