Se hvad jeg fandt i arkivet!

Weekend-arbejde!

Har siddet hjemme foran skærmern hele weekenden! Lidt specielt, når man ikke er vant til at arbejde så intensivt med en specifik ting, you know? Jeg studerer jo f.eks ikke, så kender jo nærmest ikke til det med større opgaver og projekter. Ofte er det en ren fornøjelse for mig, bare at sidde og fifle lidt med det der blog, skrive lidt tekster og så ellers overspringshandle røven ud af bukserne på alt det online guf, man efterhånden kan finde! Jeg kunne i øvrigt godt tænke mig at efterlyse gode familie eller kommende familie blogs, gerne små, uopdagede slags! Eneste krav skal være;

Velskrevne, gerne lidt teksttunge indlæg – ikke lange romaner, men gerne mere end 4 linjer! Flotte billeder og sådan et slags ‘fluen på væggen’ indblik i livet som familie! Gerne med humor og charme og helst uden alt for meget tøj og indretning. Har du mon sådan en? Eller kender du en der har? Så smid et link i kommentar-feltet. Trænger til nye indspark!

Jeg har brugt hele weekenden på at konvertere bloggens mange indlæg til en mere sammenhængende smøre af bandeord, skældud, hjertevridning og verbal diarré. Det er et KÆMPE arbejde. Hvad skal med? Hvad skal ikke med? Det er faktisk meget sværere end jeg troede. De fleste indlæg er jo skrevet direkte til læseren: Jer. Og mange af jer kender min historie. Det gør en bog-læser ikke. Så er også nødt til at slette, tilføje, ændre og fjerne sygt mange bandeord. Hold kæft jeg har brugt ordet PIK mange gange! Må man godt det i en bog??

Er faldet over virkelig mange sjove indlæg, som jeg fuldstændig havde glemt. læs f.eks det her eller hvad med det her  og det her!

Det kan godt være jeg ikke synes det var sjovt at være gravid, men sjov DET VAR JEG, ikke også Svenne?? Haha, tror han var virkelig træt af mig. Nå, skal lige nå at muge ud i lejligheden inden jeg skal hente en tyk Bøf (nu med øjenbetændelse) og mand inde på Hovedbanen. Freden er forbi. Ak og ve. Og kæmpe ja tak. Har savnet hans fede kinder og hans våde kys. Bøffens, altså. Kæresten er mere tilbageholdende når det kommer til kysseriet. Og han har heller ikke så fede kinder igen.

foto-47foto-48foto-47

34 kommentarer

 • Jeg tror at min blog er lidt for meget om alt mulig (baby, tøj, oplevelser, hverdag, nye anskaffelser) i forhold til hvad du søger, men bliver glad for et besøg på http://mamanam.dk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhada, det lyder meget som min weekend. Altså det med hovedet i en computer. Og så det der med overspringshandlinger… Måske det i virkeligheden er det jeg har gang i lige nu.

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog http://www.jeansjeans.dk – der er et indblik i vores liv. 2 studerende og en tumling på 2 år – og egentlig ikke rigtig timer nok i døgnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuldstændig off-topic: For kort tid siden spottede jeg Alfred og Svenne i Odense centrum, jeg gik fuldstændig abe-shit-crazy, blev til et stort smil, og turde ikke sige en skid. Jeg hev og trak i min venindes arm og sagde meget hurtigt: “det-der-er-Alfred-han-bliver-kaldt-bøffen-og-hans-mor-har-en-blog-der-er-fantastisk-O-M-G!”
  Faktisk blev jeg nødt til lige at sidde ned et kort øjeblik bagefter, og så gik det op for mig, hvad der lige var sket; jeg havde fangirlet for vildt over et lille barn, som ikke engang er mit eget. Faktisk har jeg ikke engang et barn selv. Flot Heidi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Hahahahahaha! Priceless!! De har været i Odense hele weekenden 🙂 godt spottet!!

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Du er slet ikke alene! Jeg så farmand og bøf kl. 23-ish fredag aften, da jeg var på vej hjem fra arbejde. Måtte straks hjem og sige det til min kæreste, som slet ikke forstod min begejstring. Tsk tsk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min blog hedder http://www.blondinemor.dk, og er en god blanding af det hele. Der er dog en del tøj osv., da jeg elsker den slags… I dag har jeg et indlæg om at have en på 8 uger med tigerspring og en 3 – årig der er vanvittigt øretæveindbydende. Ikke for sjov!!!! Du er meget velkommen til at kigge ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker humoren i din blog. Lyder til du har haft en hård weekend, men bestemt også får noget arbejde fra hånden. Jeg har selv en kage/mad/børn/krea blog. Den startede som kage blog, men kan jo ikke lade være med at skrive om troldungen også. Så lidt rodet og ikke så mange private indlæg, mem lidt kommer der da fra mig 🙂
  Bloggerhilsner Bianca
  biancaskageverden.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man må godt sige PIK i en bog – det har du hermed litteraturhistorikerens ord for 😉 Jeg blogger om min graviditet til en udsøgt skare på 18 followers hvoraf den ene er min svigermor. Det er meget hyggeligt, men måske er der for meget indretning og børnetøj – det har jeg svært ved at vurdere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke så god til billeder, men jeg arbejder på det. Spejlreflekset er i hvert fald fyldt, men jeg er så ikke nået til at tømme det endnu… Derudover tror jeg, at min blog lever op til dine kriterier – det er mit familieliv med min hippie og min snubs på snart 11 måneder, og jeg synes egentlig selv, at den er fyldt med rimelig god selvironi.:)

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan varmt anbefale twinpeaks – hun har (næsten) lige fået tvillinger, og har godt humør og humor! – hun er på min favoritliste (og jeg har ikke engang unger 😛 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Den her har jeg været glad for:
  http://floedebollen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Dette er faktisk første gang nogensinde, at jeg kommenterer på en blog – jeg er ny i denne verden. Hvorfor jeg lige fik lyst til at kommentere på dit indlæg ved jeg ikke..? Men jeg tænkte i hvert fald på denne blog fra Ditte K, som jeg lige har fundet. Ved ikke om det er noget for dig. Du skriver i hvert fald selv en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Dette er faktisk første gang nogensinde, at jeg kommenterer på en blog – jeg er ny i denne verden. Hvorfor jeg lige fik lyst til at kommentere på dit indlæg ved jeg ikke..? Men jeg tænkte i hvert fald på denne blog fra Ditte K, som jeg lige har fundet. Ved ikke om det er noget for dig. Du skriver i hvert fald selv en skøn blog!
  http://dittek.bloggersdelight.dk/ (ved ikke om det måske er anden gang jeg skriver det? men her er linket i hvert fald)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, nej nej, det er da alt for vildt! Tusind tak. Kæmpe smil her i sofaen og så på en søndag. Fedt! Var slet ikke klar over, der fandtes folk (endnu), som ville have lyst til at følge med. Du er da alt for sød. Yes!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Jeg var også ved at anbefale dig, DitteK. Jeg er også fast læser nu! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Orv ja, det var en skøn blog! Jeg er på!

   //Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er I for vildt søde, altså. Tak, tak og mere tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth...

  Altså – det er kun cirka en 10-del af tiden jeg har store flotte billeder, jeg har et mobilkamera and that’s it..!

  Min blog startede også som en kreablog, og det kommer der stadig en vis mængde af på bloggen…
  Men efterhånden, så er den vist mest om mit liv som mor (i hvert fald hvis man ret hurtigt scroller ned over siden som den er nu)…

  I hvert fald, du kan prøve at tage et kig på den – Er det ikke noget, så er det også helt i orden, men jeg kan jo altid prøve – ik’?

  http://arlianas.blogspot.dk/

  Ellers, så prøv at læse Fyrsten og Fruens blog…
  Den elsker jeg selv at følge..!

  http://fyrstenogfruen.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er glad for denne her: http://taburetten.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min blog http://www.lilleløg.dk handler meget om familie, børn og alt, hvad det indebærer… og ikke særlig meget om hverken mode, tøj eller indretning (faktisk overhovedet slet ikke)!

  Ellers blogger jeg især også om at være mor, om mennesker, om litteratur og om at skrive… og også lidt om alt muligt andet 🙂

  Håber du har lyst til at tjekke det ud!

  http://www.lilleløg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er altid velkommen til at følge min blog http://www.buusogbabys.blogspot.com. 🙂
  Ellers kan jeg varmt anbefale bloggen twinpeaks, hvis du ikke allerede følger den. Det er en nybagt tvillingemor, som skriver helt fantastisk, og som giver latter helt i maven..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil også gerne anbefale “floedebollen”. Hun blogger ikke super tit, men når hun gør, er det altid værd at læse!
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil gerne slå et slag for min egen blog:
  http://www.hverdagsglimtdk.blogspot.com
  Til tider teksttunge indlæg om alt, der har med barn, mand, hus og have at gøre!
  Mvh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger ivrigt med på bloggen 🙂

  Jeg er selv stifter af en nytænkende yogablog, som måske ville være noget for dig? http://www.cathrineyoga.dk

  Kh Cathrine Koefoed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  I har glemt hende her: http://nomdemie.wordpress.com/
  Sjovt, finurligt sprog, god humor, jobsøgende, tre børn, ingen indretning. Jeg er fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også en af slagsen (ligesom alle andre mødre med en PC, tilsyneladende!)..:

  http://www.agnesunivers.blogspot.com

  Egentlig ment som en digital ‘barnets bog’ til mit yngel, samt en måde at formidle ynglets hverdag videre til bedsteforældre m.fl. på. Det er dog efterhånden endt med ligeså meget at være morens(mine) fortællinger om alt og intet.

  Desuden fedt med henvisninger til dine gamle og (ekstra) læsværdige indlæg. Jeg har nemlig desværre ikke fulgt med fra start, så fint med lidt tilbageblik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ligner i dén grad at du har hygget dig, selvom du har savnet bøffen 😉
  Måske søger du noget i stil med dette; http://www.drengemor.blogspot.dk der er både tunge og lettere indlæg og dejlige billeder af 3 skønne knægte!
  Jeg har selv bloggen; http://www.gugge-gugge.blogspot.dk, som er en blanding af familieglimt og krea(pral)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må meget gerne tjekke min blog ud. Er lige startet og din blog har været med til at inspirere mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Det er sikkert slet ikke interessant nok for dig – men jeg har liiige startet en blog – som nok nærmere er en slags dagbog om vores/mit liv på barsel med lille V. Jeg øver mig stadig i det der blog halløj, men ja. Lillevaldemar.wordpress.com – eller LilleV på bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan kigge ind hos mig. Det handler om familieliv, men et lidt specielt et af slagsen, da min søn er handicappet og det er det, der er i fokus på bloggen.
  Tak for mange gode indlæg her hos dig. jeg søger ofte herind, når jeg bliver træt af at mange af de andre blogs jeg følger er lidt for “pæne”.
  http://www.flikflakfamilie.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg elsker dine indlæg! Og det kunne være fedt hvis du synes om mine. De handler om iværksætteri, mig personligt, fotografering og hvad jeg ellers synes, der er interessant at nævne. Min blog ligger under min foto-hjemmeside, og jeg prøver at krydere mine indlæg op med nice billeder og god tekst.
  Kig forbi http://www.sannebojer.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker din ærlige og ligefremme facon – det er right up my alley. Vi er en familie, der lige har bosat os i Schweiz og jeg har startet en navlepillende blog om os, mig selv og om at være mor og gå hjemme med sit barn fuld tid i et land, hvor man ingen kender.
  Jeg er på bloglovin’ og facebook og så på blogginginbasel.ch

  God læselyst og YOU’RE WELCOME 🙂
  Venlig hilsen
  Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad jeg fandt i arkivet!