Vuggestue-blues.

News fra lorteland!

Her er lidt stille. Vi er ved at pakke vores liv ned i brunt pap fra Silvan. Yes. Vi flytter om 4 dage – til et helt nyt hood, en helt ny og lille bitte lejlighed. Det er fucking skræmmende!!!

Jeg har altid synes at Vesterbro var skræmmende. Lidt for hippe, smukke og trendy mennesker. Overflod af luderere og narkomaner.

Hvor er de gode legepladser? Og hvordan skal vi kunne bo på 55 kvadratmeter? Chok!!

Nå, men reality bites, og vi er nødt til at rykke fra Nørrebro. Har så småt vænnet mig til tanken, men vi er langt fra parat. Vi mangler f.eks et cykelsæde… For Bøffen skal stadig gå i sin vuggestue her i området, så der venter os en lang cykeltur forude. Hver dag.

Derfor er der også lidt stille herinde, da vi bruger de fleste ledige timer på at muge ud i lejligheden, pakke og smide sære ting til storskrald.

Kan I hænge på, for så blogger jeg videre snarest, når alt er gået i orden og jeg ikke længere er ved at dø af stress og træthed?

Og til info, så er vi blot på Vesterbro indtil 1/12 – hvorefter vi IGEN er uden bolig. Shoot me – eller hold måske øjne og ører åbne. Giver sgu gerne en pæn dusør til den, der finder nålen i høstakken aka en lejlighed i København til os.

God torsdag aften, dejlige læsere!

20140626-200441.jpg

23 kommentarer

 • Rebekka

  Må jeg spørge om noget? Har I boet i lejlighederne i Aldersrogade gennem boligforening? (du kan sende en mail evt. hvis du ikke vil svare her, er bare nysgerrig efter at høre om det er et sted, der er ok at bo eller hvad, hører folk snakke knap så godt om det – og ja, jeg er jyde og ved ikke så meget… men de har ikke så lang ventetid kan jeg nemlig se)

  Ang. Vesterbro. Der bor min kæreste og jeg nu. Det næste år, i hvert fald. Og vi elsker det! Åh, hvor jeg håber vi kan blive boende. Om ikke andet flytte tilbage, når vi engang kan købe noget, måske.
  Gode legepladser ved jeg der er flere af – selvom jeg ikke har børn, men har været der med mine veninder.
  Der er jo Skydebanen (ved Skydebanegade) og Enghaveparkens Legeplads som er rigtig gode.

  I skal nok blive glade for Vesterbro, det er jeg sikker på 🙂 Men surt at I skal flytte igen. Åh, jeg håber I finder en god og mere permanent løsning. Jeg krydser fingre for jer!! Men det er bare en jungle. Om et år er det os… (med mindre vi kan få lov at få forlænget lejekontrakt, fingers crossed!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Vi har ikke boet i Ghettoen på Aldersrogade, så det er nok derfor det har været rart at være her 🙂

   Vi bor i et byggeri lige i midten, men som er nyere, og hvor det er ejerlejligheder. Men vores husleje er så høj, at vi ikke kan lege med længere. Ellers var vi også blevet hængende længe endnu. Har ikke tjekket i bygningerne omkring os, for det er ikke så charmerende. Her taler vi ikke om selve bygningerne, men mere al den ballade der er.

   Det har vi været skånet for i vores byggeri 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

   Tusind tak for dit svar 🙂
   Selvom jeg lige havde håbet på at det med “ballede-området” bare var et dumt rygte 😉 For tænkte nemlig at det så så hyggeligt ud, når du viste billeder 😉 Men det var jo så slet ikke der, I boede.

   God flytning! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Hej Rebekka!
   Jeg har boet lige i ghettoen på Aldersrogade i 5 år.. Og ja, det er en ghetto, men når det er sagt, så var folk altså virkelig flinke mod én – på den dér man-skider-ikke-i-egen-rede-agtige-måde.. Mine forældre (på Lolland) var meget nervøse over det, men måtte erkende at det jo ikke var så slemt og farligt alligevel..
   Mvh Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  55 m2? Mange ting er sejere i København, men størrelsen på lejligheder holdt op imod huslejen er bestemt ikke en af dem! Håber I snart finder en holdbar løsning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Her på vesterbro er der altså også helt slmindelige mennesker, som mig. Skydebanen og enghaveparken, vi må mødes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæd dig til Vesterbro – jeg skal forlade Vesterbro til september for Paris, og selv om det jo lyder (og er) helt fantastisk, så tuder jeg ved tanken over at forlade Vesterbro. Jeg elsker Vesterbro!

  Jeg håber på at rende ind i dig og Alfred på Enghave Parkens legeplads eller på Skydebanen – jeg kan lige se ham og Elvis gyng-gang’e side om side.:)

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malle

  Jeg bor på Vesterbro, og du er langt mere hip, smuk og trends end jeg.. Jeg synes nu du passer meget godt ind 🙂 Vesterbro er læks og fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og vi synes det var hårdt at flytte med tre børn ind på 85 kvm efter Storm skade i efteråret. 55 er jo mega lille. Godt jeg bor i udkants Danmark – her får vi over 140 kvm for en halv million (og lidt gør det selv arbejde) God fornøjelse med flytningen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ib

  Vesterbro er fantastisk! Mit yndlingssted i byen. Og fyldt med god kaffe 🙂

  Der er en lille legeplads midt på Sønder Boulevard med et skib, det ser ud til at hitte hos mindre børn. Ellers er der vist også noget at lege på oppe ved Carlsberg og i Søndermarken.

  God flytter!

  /Ib

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Vesterbro er stedet hvor mine ungdomsrasen blev udfoldet – og det er FANTASTISK!! Sej seng Alleballe har der på billedet! Flytning er noget af det mest stressende, efter at alt er pakker – bør du tage på tur med den lille mens manden din må stå for flytningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke martine

  Vi bor 3 på 55… I Herlev

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Skal det være andel, ejer eller leje?
  For bor selv i en andelsbolig i NV som har mange ledige boliger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Vi vil RIGTIG gerne købe, men har først råd om et års tid, desværre! Så vi leder efter leje 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Må man spørge om hvor det er henne?? Vi leder ret desperat efter andel eller ejer i NV eller indad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SofieW

  Hej. Hvis I er klar på at flytte lidt længere ud, er AaB ved at bygge i Ørestad syd, lejlighederne bliver i indflytningsklar til januar og ventelistenummer er stadig meget meget kort. Se AAB.dk – Ørestad syd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SofieW

  Hov, ventelisten, ikke ventelistenummer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hvor er den smukke seng fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Øv bøv med det hele.. Tror Vesterbro blir skøn til jer:-) Jeg vil også meget gerne vide hvor sengen er fra. Den er jo for sej:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Velkommen til Vesterbro!
  Vi har boet her i to år og jeg elsker det! Jeg var også lidt skræmt af bydelen til at starte med og brugte enormt (!)meget tid på at stå og glo ud af vinduerne på narkomaner, hjemløse, ludere, politi osv. Her på Halmtorvet hvor vi bor, er blandingen af hipstere og hjemløse meget ligelig. Men som børnefamilie er Vesterbro fantastisk at bo! Og det er jo perfekt at I kommer om sommeren, hvor der altid sker en masse spændende for børn – især på Skydebanens legeplads. Også Kulturanstalten laver rigtig mange gode arrangementer.
  Håber I får en god tid her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise FB

  Du vil elske Vesterbro og 1663 er bestemt et godt postnummer. Vi har været her siden 2004. Vi startede i 1663. Sidenhen blev det 1662. Vi rykkede til Valby sidste sommer, fordi vi troede vi ville lidt ud til noget mere luft. Ungerne blev i institution på Vesterbro. Nu er vi tilbage igen efter mange overvejelser. Vi elsker Vesterbro og vi er hverken hippe, smukke eller smarte! Skydebanen er fantastisk… Men din lille vil nok synes at Enghave parken, den lille legeplads i broagergade (tæt på matthæusgade) og skibslegepladsen på Sdr boulevard er sjovere. Det gør vores den yngste i hvert fald…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Vi har boet på 50 kvm med to børn. Man kan godt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vuggestue-blues.