Et uddrag.

Nogen er blevet forkælet, og det føles godt!

Først og fremmest et kæmpe tak til jeres søde kommentarer til mit forrige indlæg. Det er altid lidt med sommerfugle i maven jeg beder om folks mening herinde, haha!

Det betyder enormt meget, at I tilkendegiver jeres meninger og tanker i mit kommenaterfelt hver eneste dag. Og jeg VED GODT at jeg sjældent får svaret. Igen, det er noget jeg gerne vil være bedre til!

En anden tak er fra Alfred: han er nemlig blevet forkælet med nyt tøj – og det er de 2-3 indlæg jeg har haft udgivet over de sidste tre måneder, som indeholdt affiliate links, der er årsagen til at Bøffen har fået sig noget rigtig fint sommertøj. Vi havde ham ved lægen i forrige uge (ikke med MØB, men noget andet!!) Og han har fået sig en slem omgang sol eksem, så han reagerer ret stærkt på solen. En kvik gennemgang af hans sommer garderobe, og så var jeg sådan lidt: ØV! Alt hans tøj er varmt og faktisk også ved at være for småt. Og vi er blevet rådet til at købe løst, let og behageligt tøj til ham, som ikke er for varmt de kommende varme måneder.

Vi ved alle sammen godt, at H&M er et dejligt sted at købe billigt tøj, men jeg tog en hurtig runde derinde en eftermiddag, og kunne hurtigt konstatere, at det ikke var bløde, behagelige og tynde tekstiler de arbejder med. Ikke et ondt ord om H&M, I ved jeg elsker det – især deres basis til børn – men jeg fandt intet, der kunne efterkomme mine ønsker. Og Mødrehjælpen? Der var TOTALT rippet for alt hvad der hed sommertøj!!

Nå, men gik ind og så saldoen på min affiliate konto – og den er jo ikke overvældende, men de køb nogle af jer har foretaget gennem mine link, har betydet at jeg har kunnet forkæle Alfred med nogle rigtig fine ting til en god sommer garderobe, der er eksem-venligt og behageligt at have på. Ih, hvor det føles dejligt. Både Alfred og jeg siger tusind, tusind tak, til de af jer der har hjulpet os til at kunne købe disse fine ting fra Marmar og Wheat!

whawheat bwheat dmarmar

 

 

5 kommentarer

 • Karen Elisabeth...

  Det er da fedt du har kunnet købe så meget lækkert :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Lækkert!! Hvilken webshop har du købt det på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig

  Jeg har købt lidt hos Zara – deres børnetøj er superfint og deres tøj er netop blødere og lettere end hm, men samme priser. Jeg brugte deres webshop og havde tøjet 2 dage senere… Selvom det blev sendt fra Spanien. MEN tøjet er meget småt, så gå 2 størrelser op. Jeg måtte bytte det hele – hvilket var enkelt – men er nu rigtigt glad for mine køb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Solveig

   Og både pige og drengekollektionen er ret unisex. Min pige fik næsten kun drengetøj!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Intet slår basis fra Marmar BUM sådan er det bare. Og så holder det både pasform og farve vask efter vask. Det kan man ikke ligefrem sige om H&M.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et uddrag.