Skrøner om livet med børn - fra folk uden børn!

Positiv, mig?

Tak for alle kommentarerne til indlægget i går! Er glad for at emnet (stort set) blev modtaget for hvad det er: noget jeg har oplevet, en mening jeg har, og en opfordring fra min side, til at komme med erfaringer eller meninger i form af kommentarer.

Ja, jeg skal arbejde på ikke at være så nederen, når der bliver postet negative kommentarer, men det første der sker er altid, at jeg sidder med en hønserøv som mund, og irriterer mig over at folk ikke er enige i det jeg jeg skriver, haha. Det kan jeg nu sagtens leve med. Længe leve forskellighederne, jo. Men jeg synes også at alting har sin plads. Hvis man er decideret uenig, er det helt cool at smide en kommentar og lade mig og alle de andre postere vide det – men en anden ting er det saglige omkring hvad man poster. Kan det mon bruges af modtageren? Er det virkelig nødvendigt? Hvordan modtages det? Og her kommer jeg selv på banen, for nej – det er sgu heller ikke fair, at jeg skriver at der er en særlig plads reserveret i helvede til folk der sammenligner børn med hunde – men nu elsker jeg det begreb, og jeg har det i øvrigt på samme måde med folk der forærer deres børn blokfløjter og sender dem ud og lege med dem i gården. Er i klar over hvor meget sådan en larmer?

Så nu hvor jeg i fremtiden vil holde mig selv i kortere snor – meget apropos en af kommentarerne, så husk på at der er rigtig mange der læser kommentarerne. Og det er lidt unødvendigt svine og skære samtlige børnefamilier over en kam, og sige at de er belastende og ikke tager hensyn til andre mennesker. Jeg tager f.eks enormt meget hensyn til andre. Jeg ved sgu da godt, at Alfred ikke er elsket af alle, og at ingen er interesseret i at høre hans ny-erhvervede falset-skrig i timevis. Derfor skrev jeg heller ikke at det var ALLE mennesker uden børn der er deciderede idioter. For det er de bestemt ikke.

Nå, men faktisk vil jeg bruge dette indlæg til at stille endnu et spørgsmål.

Er jeg for negativ? Altså ALT for negativ?

For jeg kan jo sagtens lade Lortemor handle om flere positive ting? Jeg mener, jeg er jo egentlig en lykkelig mor ca. 23 timer i døgnet, men jeg synes bare det er sjovere at skrive om de helt absurde og primitive tanker man gør sig i den ene time hvor jeg ikke synes om mor-konceptet?

Skinner det igennem på bloggen, at jeg egentlig ikke er kronisk sur? Eller skal jeg poste flere billeder af blomster og grinene børn? Ænder? Hjemmelavet hyldeblomst-saft?
 

20140617-083216.jpg

20140617-083230.jpg

65 kommentarer

 • Hen

  Nej Nej nej! Bliv ved som du er! Det er derfor, vi er så vilde med dig og din blog! For ja ja, det er da skøøøønt at være mor og alt det der. Men det er satme sgu også hårdt af helvede til, og det er vigtigt, at der er nogle, som dig, der tør sætte ord på det!
  SÅ BLIV VED 🙂
  Og jeg synes egentlig ikke, du er særlig negativ. Ærlig, men ikke negativ. Og tak for det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg synes man kan se på billederne af Alfred, at du ikke altid er sur. Ellers ville han da ikke altid se så glad og tilfreds ud?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Bliv ved i samme stil. Er ikke trofast læser, men stiller en gang imellem ind på din blog og ender altid med et smil på. For hvor kan man dog bare nikke genkendende til så mange af de ting du tager op og hvor er det befriende at få “luft” her. Hyldeblomst og hjemmebag er er der sgu nok af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha… ja, please Trine… Vil du ikke også godt vise noget hyldeblomstsaft og strik!?!?! Og husk at bruge de rigtige hashtags!! 😉
  Spøj til side. I like you!!! Lige som du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria V

  Der er altså nok blogs der KUN omhandler hjemmelavet hyldeblomst saft og billeder af storsmilende rollinger. Den slags blogs deler samme problem som Facebook. Vi fremstiller kun det bedste, smukkeste, fineste glansbilled af vores liv. Det er det medierne har haft utallige artikler om. Faren ved Facebook, glansbillederne der kan øge chancen for depression helt vildt.
  For ingens liv er sådan 24 timer i døgnet! Så for Guds skyld, bliv ved med at skrive om den ene time som viser vores menneskelige side. 🙂
  Jeg gider ikke mere hyldeblomst….
  Perfect is boring, human is beautiful.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Præcis! Kunne ikke have sagt det bedre selv. Al den perfekthed bidrager jo kun til at vi føler os som lortemødre når vi ikke laver hjemmelavet hyldeblomstsaft. Mere uperfekthed tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Siig

  Nej for satan! Du skal være helt som du er – ellers er du jo ikke lortemor. Og hvis man ikke bryder sig om din måde at være på kan man jo bare undlade at læse din blog og smutte over på en af de utallige der skriver om lyserøde lykke skyer og strikketøj! Ikke at der er noget galt i det – der skal bestemt være plads til alle!
  Knus fra en mor der jubler over at der ENDELIG er nogen der skriver sandheden om hvordan det OGSÅ er at være mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Malou

  Du udstråler en lykkelig, glad, sympatisk kvinde/mor som elsker sit barn. Du er ærlig og har en helt fantastisk blog – hvor du beskriver hvordan hverdagen REELT er, og ikke hvordan vi ønsker den skal se ud udefra (som så mange andre gør).
  Lav endelig ikke om, fordi der er en bagside medaljen, og det er så rart at du sætter ord på det man tænker, for man kan ikke sige det højt til ret mange uden de tænker alverdens ting om en..

  Fortsæt er mit råd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg synes ikke du skal lave noget om. Jeg synes det er fantastisk at læse noget jeg selv tænker og siger højt. Man må indse at der er mange fantastiske rosenrøde spelt mødre. Og ALT respekt for det. Det bare SLET ikke mig. Og synes det er så fedt at læse noget som har en humoristisk indgangsvinkel til det nærmest alle tænker. Men ikke tør sige. Det præcis det der skiller dig ud fra alle de andre ting man læser. Der er nok der skriver om hyldeblomstsaft og babylykke. Jeg forstår dig ikke som negativ overhovedet. Jeg synes det fedt du er lige ud af posen og siger hvad du tænker. Du får smilet og en anerkendende nikken og ind imellem et hysterisk grin ud af mig. Det synes jeg er fedt. Jeg er samtidigt ikke det mindste o tvivl om at A og manden din har din kærlighed på fuld tid. Så fortsæt du bare som du gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Viberg

  Fortsæt præcis som du er.
  Jeg elsker at læse dine tanker og refleksioner!
  Det er fantastisk med de udfordringer du tager op.
  God sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  DON’T change anything…! You rock

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NEJ! Du er ikke negativ, du er skidesjov og så befriende. Hvis jeg vil læse sukkersøde “positive” udgaver af mor-livet, så kan jeg købe de kvalmende skinnende mor/barn blade hvor alt er super duper. Det er da muligt at jeg (måske…..har ikke stødt på noget endnu) ikke er enig med dig i alt, sådan vil det altid være når man følger blogs.
  Jeg synes du er rockersej, så keep up the good work….please

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Nej sgu…helst ikke. Det her er realistisk og ikke en skid negativt. Det er bare bagsiden af medaljen…eller hvad man nu siger. Er ikke et sekund i tvivl om, at jeres lille familie trives og har det dejligt. Der er også bare udfordringer, som du så vælger at dele med os andre. Og stort tak for det. For så ved jeg, at jeg ikke er alene om at have lyst til at sende kræet (altså mit afkom – har ikke haft fornøjelsen af at møde jer på cafe ..endnu;o) … ) tidligt på kostskole. ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nej, du må meget gerne blive ved med at skrive om de ting du gør, og med den vinkel du har valgt. Det hjælper mig med at kunne se det humoristiske i de absurde ting, man kan blive udsat for som mor 🙂
  Jeg kan godt lide den ironiske tilgang du tager dine emner op med, for samtidig skinner din kærlighed til bøffen altså også igennem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Jepsen

  Mere hyldeblomstsaft – tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vigtigt at man selv bestemmer hvordan, man vil være. Om man vil være hund, barn eller blogfløjespiller…..der er plads til os alle i helvede 😉

  Jeg misforstod bare konceptet. Jeg tænkte at det var ok også for læserne, at sætte tingene på spidsen 😉

  Når det så er sagt, så fik vi åbenbart begge noget ud af det. Jeg har aldrig haft så mange hits på min blog som i går aftes 🙂

  Kh Camille Milk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katharina

   Det er komisk som nogen finder det passende at være uforskammet men ikke tør stå ved deres egen uforskammethed og derfor sylter det ind i ironi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katharina er det mig du mener?

   Jeg skriver hvad jeg mener, men sat på spidsen. Ironi er jo når man skriver noget og mener det modsatte…

   Kh Camille.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katharina

   Ja det er dig Camille. Jeg er godt klar over hvad ironi er. Du bruger tydeligvis smileys til at sige det du rent faktisk mener i stedet for at stå ved dine meninger og formulere dig på en sober måde.Det står klart mellem linjerne, at du ikke mener, at det er dig, der har misforstået noget. Når du så har fornærmet modtageren, kan du under dække af ironi og smileys lade som om, at det er modtageren som er snerpet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Haha, det er jeg glad for at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette L.

  Du er lige, som du skal være, Lortemor 🙂 Klart den bedste Mommy-blog i DK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må jeg citere Bruno Mars? For det passer ret godt ind her, omend det er vildt kliché agtigt og en smule kvalmefremkaldende: “I think you’re amazing, just the way you are.”
  Kh Hende der ikke har børn, og vist nok en enkelt gang har sammenlignet en venindes barn med min tidligere kat, og er meget ked af hvad hun har gjort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   YOU DID WHAT?? -ej tænkte nok at det var dig heidi, kunne se det på din skrivemåde 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S.

  Åh GUD nej! Jeg hænger ud med dig her, fordi du formår at sætte ord på ting, som er kernen af det at være mor; det er fucking hårdt arbejde (som vi elsker)! Det er så befriende at kunne grine med dig over de ting, som er så smerteligt genkendelige fra mit eget liv – sådan helt galgenhumoristisk. Don’t. Ever. Change. KYSKYS HJERTEHJERTE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Neej, du er ikke for negativ. Jeg bliver altid så glas, når jeg ser du poster noget på facebook, fra bloggen, for så husker jeg lige mig selv på, at jeg skal ind og læse de indlæg jeg har glemt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville ønske man kunne like de andres kommentarer. For Lortemor.dk, er jo netop så fantastisk fordi du skriver om de ting og tanker som vi ALLE har og oplever selv – og jeg vil vove at påstå, at dem som siger andet, lyver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville ønske man kunne like de andres kommentarer. For Lortemor.dk, er jo netop så fantastisk fordi du skriver om de ting og tanker som vi ALLE har og oplever selv – og jeg vil vove at påstå, at dem som siger andet, lyver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Flere billeder af Alfred med morgenhår og morgensur, og flere anekdoter om hverdagen som den rent faktisk er: sjov, hård, trættende, smuk! Og please, ingen billeder af hyldeblomstsaft eller smoothies med chiafrø. Debatindlæg kan også være lidt trættende i længden (måske fordi det er altid det samme der bliver debatteret i kommentarindlæg…gaaaab)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis du viser hyldeblomstsaft (der ikke er købt i Netto) frem her på bloggen, så tror jeg måske jeg kommer til at græde. Du fortæller om de knap så pastelfarvede sider af moderskabet og det er der næsten ingen mennesker, der tør. Du er sej og modig og gør alle dine medmødre en kæmpe tjeneste ved at dele nogle af de tanker som man kan skamme sig over at have. I den forbindelse vil jeg også lige komme med et shout out til bloggens andre læsere: Vi skal være søde ved lortemor når vi kommenterer!!!!

  Ja hun er sarkastisk og ironisk, ja hun stikker næsen frem og nogle gange er jeg lodret uenig med hende. Men hun tager sgu en for holdet – morholdet. Hvor mange af os ville egentlig selv turde at dele vores inderste tanker om moderskabet på den offentlige måde? Og hvor mange af os har ikke (mange gange) hentet trøst og beroligelse i at vide at andre har været desperate og ensomme i nogle timer/minutter hver dag? Be nice!

  Tak lortemor – lad være at blive for lyserød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal skrive din blog som du selv lyster! Når det så er sagt – så synes jeg også det kan blive liiige lovligt negativt – og sort-seer. Men hey – så kan jeg jo lade være med at læse det. Så det gør jeg – men jeg ville nu også gerne høre om de 23 timer med lykke. For jeg tror på, at det man fokusere på vokser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  For guds skyld NEJ – lyserøde blog er der rigeligt af – selvom jeg ikke er mor, nyder jeg at læse med, så bliv endelig ved med at være som du er og skriv som du hele tiden har gjort. Hep.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg synes du skriver godt, humoristisk og ligefremt om de af dine oplevelser du vælger at dele med os andre. Jeg synes det er fedt at du har en markant stil, lige som jeg også synes at blogs med hyldeblomster, flæser og pastelfarver har en helt anden stil, som kan være lige så markant.
  Det er dejligt at kunne følge forskellige blogs der ligger vægt på forskellige facetter af livet, hvad enten det er udfordringerne eller glæderne ved forældreskabet, sund mad og træning, vittighedstegninger, graffitti eller noget helt syvende.
  Jeg synes desuden det er fedt at du tager til genmæle i kommentarfeltet (-og i efterfølgende blog-indlæg), og synes det er imponerende at du formår at holde en sober tone (-stort set ;-)) hele vejen igennem.
  Rigtig god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irma

  Du gøre noget helt specielt for os mødre! Det er dejligt med lidt modspil ift hvad der sættes som standard i blade og blogs og på IG. At vi ikke hele tiden behøver at være café mødre med designer tøj, søde flotte fotogene unger og overskud til at lave speltbrød og øko hyldeblomst saft. Så fortsat endeligt som du plejer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg undres over, at det som er et tankespind, bekymringer og ærgelser eksempelvis, i en børnefamilies hverdag er negativt – har vi ikke alle dage hvor alting ikke flasker sig og vi prutter regnbuer?

  Jeg har aldrig opfattet din blog som negativ – fordi den er SÅ meget dig, den afspejler sig i dit indre, det kaos som du prøver at formidle ud til os andre! Jeg forstår godt at det kan opfattes negativt, det er slet ikke det, men jeg er på ingen måde et negativt menneske, men jeg kan altså nikke genkendene til 99 % af alle indlæggene her…. Summasumarum Trine, fortsæt som du plejer, en livlig debat er også okay, så længe tonen er sober 🙂

  Rigtig dejlig dag til dig, Svenne og ikke mindst den skønne Alfred!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Nej du er skøn og en helt fantastisk inspiration for mig, der også er 1. gangs mor, og, hånden på hjertet, synes det er sindsygt hårdt! :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du er kanon. Jeg kan lide dig.

  Men jo. Jeg har ofte tænkt. “Men hvad fanden havde hun regnet med?” når jeg har læst dine indlæg. Jeg er ikke i tvivl om at du er glad ind i mellem, men jeg synes ofte det negative tager overhånd.

  Dertil sagt, så har jeg mere end een gang sammenlignet min datter med en lidt dum hund. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  BLIV VED!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du må ikke stoppe med din gode og ærlige tilgang til din verden, omend den til tider er negativ (i love it!) – det er jo derfor vi er her! 🙂 Jeg nyder hvert et oplæg – fortsæt endelig med det gode arbejde 🙂 Og det stråler jo ud af både dig og Alfred at I har det rigtig godt – det hersker der ingen tvivl om for mit vedkommende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Er vild med din blog og brug af sarkasme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahaha!! “Hej hej, det er mig der der sammenligner min hund med rigtige menneskebørn”, for helvede! Hver gang jeg tænker “… Det er ligesom når Frida…” så gibber det i mig! Jeg er virkelig blevet god til at styre mig, men altså for faen – det er det eneste jeg kan trække på, når jeg prøver at sætte mig ind i mine veninders mange babyhistorier. Jeg øver mig, øver mig virkelig, hver dag, på at droppe “det er ligesom…”, for det er det jo bare ikke! Tak for opsang 😀 Kram og hils din mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Nej! For Guds skyld nej! Du skal endelig ikke lave om på noget som helst.. Din blog er den eneste jeg læser og den primære grund, (ud over at din dreng er for lækker) er at jeg føler der er noget upoleret over den. Det elsker jeg. Der er billeder og blogs nok omkring blomster, bagebilleder og diverse overskudsprojekter.. Det er de færreste som tør stå frem og fortælle og beskrive og skyggesiderne ved at være mor, barn og familie med alt hvad der dertil høre.. Og så synes jeg slet ikke du overvejende er negativ. Ærgelighed og negativitet er to forskellige ting. Din blog indeholder mindst luge så mange solstrålehistorier, som jeg nyder at følge ned i..
  Uber kort indlæg, fra en mor til dreng på 13 mdr og pædagog som skal tilbage på arbejde NU! (Da hendes pause sluttede for fem min siden) skulle lige læse lortemor bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Din blog er helt perfekt. Der er jo masser af billeder, der fortæller, at I er en glad og velfungerende familie. Synes det var et super indlæg i går, både rigtigt, men man kan også grine lidt af sig selv med alle ens tusinde idéer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej du.

  Dine overvejelser på bloggen er genkendelige, og det er derfor, vi er så mange, der følger med.
  Nogle gange tager du tingene nært, men du investerer jo også dig selv, dine tanker og dit liv, så det ville bære mærkeligt andet.
  Tak for det!

  Fra én af dem, som aldrig plejer at kommentere, men altid læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Nu kan jeg se, at jeg går lidt mod strømmen her..
  Jeg synes du kan være ret negativ.. Og nogle gange er det lidt for deprimerende for mig. Så går der bare lidt længere tid mellem at jeg tjekker din blog.
  MEN det betyder jo ikke, at du skal ændre noget.
  Vi har jo forskellig smag – og hurra for det.
  Du skal da bare skrive den blog du har lyst til… Ret dig endelig ikke efter hvad folk ønsker. Så mister din blog den personlighed og sjæl, som gør at folk følger med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Trine
  Jeg mener ikke du som sådan bør ændre noget, du er jo som du er og skal være… dog må jeg indrømme at jeg til tider har siddet og tænkt “guuuuuuud, hvor er hun bare f’*”ing negativ hele tiden!”, hvilket også har medført færre besøg fra min side. Jeg synes du skriver levende og underholdende, og det er også tydeligt for enhver at den lille tykke trives… men mere positiv energi?- ja tak! Det takker man da aldrig nej til… og med dit skønne kreative væsen er jeg sikker på du kan finde andet positivt at poste end strikketøj og hyldeblomstsaft! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvis bare du er trine, er jeg glad. om det er 70% lortelagkage og 30% med glad krymmel eller omvendt gør ingen forskel – og hvis du har brug for hyldeblomstkærlighed, kender du min blog;) kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Eli

  Nej sgu da! Elsker din blog, dine tone og at du giver plads til alt det røvede, trælse og irriterende, der OGSÅ er en del af det at være forældre. Jeg kan ikke tro, at der er nogen derude, der er i tvivl om, at du elsker din smukke, skægge lille dreng. Så bliv endelig ved. Det er jo trods alt din blog og de mange følgere er vel også et godt fingerpeg om at din stemme tæller, at vi er en masse herude bage skærmene, der nyder at læse med. Hvis man synes, at du er træls (ja jeg er jyde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie S.

  HELL NO!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Bliv ved!!! Du er jo den eneste i småbørns-blogland pt, der tør fortælle om bagsiden af medaljen og har mod til at vise din frustration i situationen – og ikke bare som succesfuld og sjov efterrationalisering ala “så var der en lille krise, men vupti den klarede jeg også”. Eller er det bare mig, der ikke kender andre nuancerede blogs af din type?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Personligt kunne jeg godt tænke mig billeder af hyldeblomstsaft, altså sådan bare for morskabens skyld 😀
  Ej pjat, jeg fanger godt at du ikke synes Alfred, og det at være mor er lort og lagkage hele tiden! Og hvis der er nogen der ikke fanger den, så tror jeg nærmere det er dem, der er noget galt med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg vil egentlig gerne høre lidt mere om kor-konceptet? Altså selvfølgelig under den forudsætning at det er uden blokfløjte..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  You heard the other ones. . Ingen ændringer, tak!
  Blogland er blevet så skide lyserødt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Lortemor. Jeg har læst med siden amme-demoen og har aldrig kommenteret før nu (tsk tsk). Men nu skal det være. NEJ, du skal ikke poste flere billeder af hyldeblomstsaft, speltboller, über sunde smoothies og økologiske bleer. Der er så mange andre blogs med den slags og det er netop derfor jeg læser med hos dig. Livet som mor er sgu ikke altid nemt og man må godt drømme sig til tiden før, basta! Jeg er så træt af folk som forsøger at fremstå som perfekte forældre på de sociale medier, når man ved at sandheden ikke er sådan. Bvadr! Mere ærlighed nu! Så, fortsæt som altid – og få skrevet den bog, for jeg glæder mig helt vildt til at læse den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold fast! For noget tid siden, sidste år tror jeg, var jeg faktisk ved at forlade dig. Synes der var for meget brok! Men nu er jeg tilbage.. Måske fordi jeg selv er pisse udfordret for tiden med ikke sovende baby og provokerende Børnehavebarn. Ihvertfald synes jeg nu brokken er charmerende 😉 Det med kommentarerne.. Man skal kunne tåle damerne tager teten op, og ingen kan diskutere som mødre der føler sig ramt! Men er helt enig i det skal være sagligt 🙂 Men ellers – keep on rocking!
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Trine.
  Jo, du sætter tingene helt på spidsen. Nogle gange tænker jeg ‘ahr, skrab dig selv op fra fortovet og tag dig sammen’. Det er når jeg selv har overskud. Når jeg er i underskud, tænker jeg ‘yes’. Jeg elskede dit sidste indlæg, fordi man som mor får så mange tips, der er latterlige – til mit barn i hvert fald. Jeg har også lige kommenteret – fordi Sofie (formentlig uden børn) provokerede mig. Fordi folk uden børn ikke fatter en skid af det at have børn. Det er jo for fanden ikke en fornærmelse. Sådan er det bare. Jeg ved heller ikke, hvordan det er at være mand? OL-guld-vinder eller for den sags skyld at være mor for andre end mit eget barn. Men jeg vil fandme have ret til at tude, når mit alt for slanke barn for femte dag i træk ikke spiser. Eller når jeg har tabt mig tre kilo på ti dage, fordi mit barn har suget al næring ud af mig. Men spørger man mig, om jeg kan anbefale det inklusive alt, så ja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  http://ecoego.dk/articles/bambus-plastik-ikke-altid-hvad-man-tror-17/#.U6BtTB_ipvc.facebook Totalt udenfor tema, men jeg vil lige gøre dig opmærksom på noget siden jeg ved Alfred bruger Zuperzosial.Det er desværre ikke helt så giftfrit som mange tror…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg har lavet en blog-regel der hedder, at jeg kun må læse de un-read postes jeg har liggende når der er en ny fra LORTEMOR. Så svaret er nej – for hvis der er noget jeg ikke magter så er det sure mennesker!
  Og btw har jeg til tider i metroen bandede af dig fordi min morgenlæsning ikke var klar når jeg satte mig og når jeg utallige gange var på vej ud i overspringshandling under eksamenslæsning.
  Det var jo nok egentlig meget godt. Nu er jeg færdig med eksamen så du kunne evt. få dine postes til at passe med den lilles lur?? 😉 skøn læsning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lykke Medom Nielsen

  haha. har lige postet billede af hyldesaft på IG. lad de(vi) andre om det og få os til at undres, udvide horisonten og grine ved at læse dine beretninger i den 24’ende time!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hardetgodt

  Det rosenrøde kan jeg finde (alle) andre steder. Jeg er sq nok lidt en pessimist, og kan blive helt TRÆT i hovedet når jeg ser bloggere og ig’ere som åbenbart lever i den der glade verden hvor alle billeder er så lyse og “pastellede” …utrolig så meget sollys de mennesker altid er omgivet af!!
  Skriv hvad DU har lyst til – det giver sq nok det bedste resultat, og kan man ikke lide det, er der jo masser af pastel-blogs at følge i stedet. Jeg elsker at du viser når det gør ondt, og når opvasken af uransagelige årsager ikke har klaret sig selv. At du fortæller om udfordringer omkring økonomi og parforhold. Samtidig fortæller du om – og viser billeder – af den sødeste Bøf. Er ikke et sekund i tvivl om at I har de dejligste stunder sammen, og at I alle 3 har det godt og er glade. Det korte af det lange: du virker ægte, med de ups and downs vi alle møder i livet! Af hjertet tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo din blog, så det er dig der bestemmer hvad der skal skrives om. Jeg synes du rammer glimrende plet med dine tanker og funderinger, og hvis nogen ikke bryder sig om det du siger, så er det jo fordi den provokerende sandhed (måske) kan være ilde hørt. Jeg antager at vi alle engang imellem er lortemødre på den ene eller den anden måde. Hvis internettet havde eksisteret da mine børn var små havde jeg også godt kunnet give udtryk for mine ‘frustrationer’ på den kanal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Letmeeatnow

  Ærligt, så følger jeg kun 2 blogs. Din og en du har anbefalet. Jeg læser din blog og nyder den pga. ærligheden og fordi den er velskrevet, men primært læser jeg den fordi; jeg oftest selv har det fuldstændig modsat det du beskriver. Og det er netop derfor jeg gider at læse din blog. Det er mere spændende, end at læse en blog skrevet af en der er lige så lallende positiv som jeg selv, som jeg kan erklære mig rørende enig med.

  Og mere negativ er du overhovedet heller ikke. Bliv ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg tror jeg ville begynde at græde hvis sarkasmen og negativiteten forsvandt ud af dine indlæg.
  Det er tydeligt at mærke at der inde bag den sure Lortemor er et varmt, kærligt, humoristisk og livsglad menneske – som elsker sin bøf overalt på jorden og som er en fantastisk mor!!

  Jeg besøger din blog trofast fordi du netop tør skrive om den time om dagen ud af de 24 hvor alt med baby ikke bare er fryd og gammen.
  Du er hende der tør sige de ting, som dem i Mødregruppen aldrig ville kunne få over deres læber – når jeg læser dine indlæg føler jeg mig som en del af en unik “circle of trust” af mennesker der godt tør sige at nogen ting godt kan være noget LORT en gang i mellem.

  Det negative er ligesom dit “brand”. Behold det dog! Også selvom du tillader dig at smile ude i den i virkelige verden i ny og næ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • okeydahh

  Ja du ER sur! og det er likeable fordi det er være mor sgu også har sine øv-øjeblikke. Surheden er dit varetegn og branding og så kan vi alle læse og være med! LORTEMOR! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skrøner om livet med børn - fra folk uden børn!