Nogen er blevet forkælet, og det føles godt!

Se mig! Jeg har bagt noget!

Så var der endnu en hypet ‘mærkedag’ – nemlig Fars Dag.

Og op til flere PR-bureauer havde fanget, at både Instagram, Facebook og diverse blogs var in the zone, og glædeligt forkælede deres bedre halvdel aka FADEREN til børnene med Playstation, øller, whiskey og underbukser.

Og jeg skulle da ikke være udenfor i dét selskab, for jeg vidste nemlig godt, at jeg ville lave et eller andet lækkert til Svenne på dagen. Det var dog ikke noget der tog hårdt på hverken pengepung eller tiden.

Vi skulle begge på arbejde, og eftersom vuggestuen havde lukket, var Alfred hjemme med mig om formiddagen, og så tog jeg ham med på arbejde, hvor Svenne så hentede ham da han havde fri. Kæft en lang dag. Det er komplet umuligt at have ham med og arbejde mens han er der. Han løber rundt som en tosse, forstyrrer alle og lader mig ikke røre en finger.

Jeg bagte bunde om morgenen, så jeg kunne bruge dem afkølet senere på dagen, og det er en totalt idiotsikret løsning, hvis man skal lave noget lækkert ud af noget virkelig, virkelig simpelt:

Dette skal du bruge:

To pakker AMO blanding til cupcakes. (Jeg tog en af hver)

En udstikker, eller alternativt et glas med om omkreds på ca. 10 cm.

En skål og en ske.

2 dl. vand.

En kvart liter piskefløde (jeg bruger altid den fra Naturmælk, da den smager fantastisk)

En bakke blåbær og en bakke hindbær.

Sådan gør du:

Jeg rørte dejen sammen med håndkraft, da den er virkelig simpel. Så tændte jeg ovnen på 180 grader og smurte så dejen ud på en bageplade med bagepapir. Det skal være et lag på ca. 1,5 cm. Og så bagte jeg dem i ovnen i ca. 10 minutter. Yes, jeg brugte dejen til at lave bunde og ikke cupcakes i forme.

Da bundene var afkølet, stak jeg 6 stk cirkler ud – altså 12 i alt og så piskede jeg fløden til skum og tilsatte bær og en halv teske ren vanilje (alternativt vaniljesukker). Så tog jeg den ene bund, i mit tilfælde den hvide og smækkede flødelækkerhed på i en pæn portion og så en chokoladebund på toppen. Pisse nemt, altså.

Og jeg beklager den dårlige billedkvalitet – men vores kamera er fucked og jeg er hensat til min latterlige iPhone 4. Det er næsten ikke til at bære!!!

farsdagfarsdag1 farsdag2

4 kommentarer

 • KÆÆÆFT, en god idé!! Hvor er du krea!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så mega lækkert det dér. Jeg er typen, der altid er med på det nemmeste bland-selv-pulver-bag. Sæt igang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da en brilliant ide med de der muffinsblandinger. Jeg vil straks kopiere – for her trænger faderen også til forkælelse. Det får han vist i morgen :-)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er altså en drømme kæreste:)… Men hvorfor har jeg betalt for en Playstation, hvis nogle giver dem gratis væK!!! #bloggenogjegfølerosSNYDT

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogen er blevet forkælet, og det føles godt!