Bøf Bøf.

Hvem ka’ I li’?

Min hobby for tiden, er at finde blogs.

Mest for at udvide min horisont, men også for at finde medskyldige og finde  inspiration.

Hvem følger I, og hvorfor?

Jeg er ikke som sådan interesseret i interiør, mad eller tøj – mest bare at følge med i livet hos andre.

Så lad mig høre: hvem følger I? Og uddyb gerne hvorfor I har mig på jeres liste!

Altid godt at blive klogere på jer, søde læsere!

20140729-140316-50596034.jpg

30 kommentarer

 • Jeg er som kommende alenemor blevet afhængig af dagligt at læse blogs. Mest fordi det er så pissevarmt midt på dagen, at indendørs er det bedste sted at være, men da også fordi jeg føler at hvis jeg researcher børnefamilier lidt, kan jeg være et skridt foran (altså, man har jo lov at håbe).

  Da jeg er udflytter fra KBH og lidt af en bondepige af natur, elsker jeg at læse Lone Landmands blog.

  Twin Peaks er absolut også på den daglige tjekliste (din anbefaling)

  Men du er min absolutte etter. Har læst hele skidtet fra ende til anden – elsker når en spade bliver kaldt for en spade og når det oveni hatten bliver gjort med humor, er der jo ikke et øje tørt.

  Jeg er for ganske nylig selv begyndt at blogge. Mest fordi jeg keder mig helt vildt på tidlig barsel, men ligesom for dig, er det bare rart at kunne komme af med lidt damp, tanker og frustrationer fra tid til anden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Superheltemor, hun skriver så skønt, frit og morsomt. Og ellers er jeg fan af Sneglcille og Twinpeaks! Og Miriams blok, den er virkelig også underholdende. Jeg er selv også mest til blogs der handler om en masse forskelligt frem for kun tøj eller mad.
  Min egen blog handler selvsagt om både alt og ingenting, og det hele er skrevet med ironi og glimt i øjet. Den kan jeg naturligvis også godt anbefale 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dig, Twinpeaks og Sneglcille er mine absolutte ettere! 🙂 Jeg prøver også selv at være ærlig på min egen blog – dog for et langt mindre (men dog udsøgt) publikum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Nom de Mie
  Live fra Lolland
  Blogsbjerg
  StineStregen
  Ditte K
  Dines the Infotainer (men hun holder vist desværre pause i øjeblikket)
  Og ja, også ovennævnte TwinPeaks og SneglCille.

  Folk med humor og formuleringsevner, der rækker sig lidt mere vidt end til bare at fortælle om lækkert børnetøj, caffe latter ved søerne og hyggenygge barselstjavs.

  /Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes faktisk, det kan være lidt svært at finde frem til spritnye og vedkommende blogs, især på Bloglovin, fordi man først skal grave sig igennem alle dem med 5-10.000 følgere – eller nærmest kende afsenderen på forhånd. Men jeg føler mig hjemme på Sole’s point of view.
  Og så skulle man da være et skarn.. min egen blog, Sidestik, hvor jeg læsser af og langsomt men sikkert er ved at finde mine ben igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt dig lææænge. Tror faktisk, du var den, som startede mit crush på mommy-blogs. De gode af dem, forstås. Udover dig er mine favoritter meget som ovennævnte. Twinpeaks, Sneglcille, Denormale, og Miriamsblok. Og så bør Style Under Scutiny, Tankeskrald og Sines Sider nævnes. Dem ka’ jeg li’!
  Og tak Kathrine for ovenstående anbefaling. Det varmer! Der roder lidt hos mig i øjeblikket, da jeg er ved at gå egne veje sådan blog-wise og prøve kræfter alene uden at være under Bloggers Delights vinger. Jeg prøver at trække mig fra (for høje) ambitioner om besøgstal og fokusere lidt mere på at slappe af. Og skrive, selvfølgelig.
  Tak for en altid god blog, Trine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Det er også det bedste man kan gøre: have ambitioner, men fokusere på at have et godt indhold at blære sig med 🙂 Har du kontaktet Christina hos BD? De er altid på udkig efter dygtige bloggere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis. Har været i dialog med Christina, og hun så vistnok også potentiale. Men det er vigtigt med de rigtige besøgstal, før det kan betale sig for dem og mig. Og så fik jeg indtrykket af, at det var vigtigt at opdatere en masse og få skrevet en helvedes masse indlæg. Og den slags fremorpvokerer stress og en mild form for skriveblokade for mit vedkommende. Så for nu tager jeg den lidt med ro 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger din blog fordi den virker troværdig og hudløst ærlig. Det kan jeg godt lide. Synes mange blogs kan blive meget facadeprægede! Ikke, at man skal udstille hele sin personlighed, men det kan godt blive lidt for lyserødt….

  Jeg læser:
  Lortemor 😉
  Twinpeaks
  Sneglcille
  Emily Salomon
  Emili
  Guld.log
  Rockpaperdresses
  Tankeskrald
  Og en masse andre, men ovennævnte er mine favoritter. Du kender dem jo sikkert i forvejen 🙂

  Jeg forsøger selv at skrive lidt om hverdagens tanker, men for et meget lille publikum. Primært familie og venner 🙂

  Jeg synes blogland er blevet kæmpestort og det er på en måde svært at skille sig ud, fordi der efterhånden er så mange blogs at vælge imellem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Style Under Scrutiny – sød og fantastisk søndags “op og ned liste”!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tania desiree andersen

  jeg er totalt blank i det her blogs. men jeg viiil sååå geeerne. jeg synes både det er en svær verden at finde rundt i, men samtidig enorm spændene og på en eller anden måde attraktiv. jeg læser din blog fast, som en af de absolut få – for uden at kende dig, så minder du på en måde om mig selv – jeg er bare uden det der baby. du virker som en jeg kunne være venner med. med fare for at lyde for creepy, haha (for sent!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er også enig i mange af ovenstående. Og så synes jeg Voksentid virker rigtig lovende. Den er vist ret ny og pt på sommerferie men jeg håber snart der kommer mere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Af hjertet tak for din anbefaling! Det er skide sødt af dig! Og jeg er tilbage på tasterne igen nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Om Anne Bredahl
  Blogsbjerg
  Pernillenb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa!

  Jeg følger med i Twinpeaks, Emily Salomon og en frygtelig masse flere!

  Men kan da anbefale dig at følge med i min blog! http://www.vitterligtv.bloggersdelight.dk. Jeg skriver om mit pt. ret gravide korpus som forhåbentlig afløses af en hel del barselstanker om 3,5 uge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This is my blog: http://www.celenaandboys.blogspot.ca

  I used to live in Copenhagen and absolutely loved it! When I get “homesick” for my old CPH life, I come and visit your blog (amongst other DK bloggers). I think you have a healthy blog scene over there, with lots of interactions between sites 🙂 I live in Montreal, Canada and it feels a bit lonely sometimes…. Here, in French, you would be Merde Maman 😉 Haha!

  /Celena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg har troligt fulgt med hos dig og Østfronten i så lang tid så det nærmest føles som om jeg kender jer personligt. Derudover, er jeg kæmpe fan af Twin Peaks, Ditte K og Miriams Blok, og så bliver jeg altid i godt humør af De Normale og Emiliblog. Jeg har et kæmpe crush på mommyblogs (Minus om børnetøj, dét gider jeg altså ikke!), og jeg ved ikke rigtig hvorfor, for har ikke selv nogen børn, og kæreste og jeg er enige om at vente i hvert fald tre år med det projekt, men hold nu op hvor er bramfri og ærlige mommyblogs bare herlige. Jeg fulgte også med hos Sneglcille i lang tid, men jeg kunne mærke at det gik ud over mit eget humør når hun igen igen var uheldig eller blev såret, så til sidst er jeg (næsten) holdt op med at følge med dér, hun gjorde simpelthen for ondt, for ofte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor med hjertet, Marens blog, Idyll by Kjaer, Nom de Mie og Mammanam er favoritterne her 🙂 Blogger selv på http://www.blondinemor.dk. En blanding af hverdag, tanker, rod og mode 🙂 Er vild med alle de anbefalinger der flyver rundt i blogland pt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg er helt pjattet med din blog og tjekker den dagligt! Jeg er vild med din ærlighed og synes du har en skøn måde at skrive på.

  En anden helt fast blog på programmet er superheltemor, hun er også ærlig på en sjov og hyggelig måde. Og hendes 4 piger er også altid gode for et godt grin 😉

  Jeg er mest til ærlige blogs om hverdagen og madblogs, men dem var du vist ikke så meget til, så dem undlader jeg at nævne 🙂

  Tak for en skøn blog, det er så hyggeligt at læse med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Dem, der handler om livet i medgang og modgang i vores lille kongerige på en helt uhøjtidelig måde 🙂

  Forstegangsmor.wordpress.com,
  mithjertebarn.wordpress.com
  morihavnen.wordpress.com
  kunsandheden.com
  lutterlove.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så svært at finde de små, stadig ukendte perler derude, så super fedt med sådan et indlæg! Jeg er i fuld gang med at tjekke op på dem fra kommentarerne. Jeg ville gerne give gode tips med, men jeg tror faktisk, at de alle er nævnt eller også ved jeg, at du kender dem (Iværksættermor f.eks.).

  Og så selv om det egentlig skærer mig i øjnene at gøre sådan noget, så vil jeg alligevel nævne min egen – http://tordenmor.blogspot.dk. Jeg elsker ærlige blogs lige som dine, og jeg vil mene, at min egen også falder i den kategori. Nå ja, og så er min søn fandme sød – sgu! Vi flytter til Paris lige om lidt, og jeg satser stærkt på at skrive en masse om livet som ikke-fransktalende småbørnsmor med karriere i Paris. Er selv temmelig spændt på, hvordan det egentlig har tænkt sig at løbe af staben!

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  En spritny blog er enmorstanker.wordpress.com som egentlig er tænkt som privat dagbog. Er spændt på at følge den.
  Elsker din blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Theinsider.dk
  Thespacebetween.dk
  Malsen.dk
  Pernilleagerup.dk

  Og den bedste som jeg læser er :
  Moriudlandet.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Og glemte denne . Familie med 4 børn som er rejst ud i verden.

  http://verdensomlegeplads.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg fandt din blog via instagram og faldt for den med det samme som skruk 24-årig nyuddannet sygeplejerske – selvom jeg nok selv er den helt modsatte type af dig, så holder jeg virkelig af at følge med, og synes det udfordrer mine tanker at “opleve” motherhood fra dit perspektiv – og nu hvor projekt-baby er igang, så er det bare endnu mere spændende, og så elsker jeg at du ikke har et hav af sponsorerede indlæg, og at du er hudløs ærlig og jeg er vild med, at man kommer tæt på 🙂

  Jeg læser:

  Twinpeaks
  Østfronten
  Plummum
  Denormale
  Emiliblog
  Mamanam
  Emmakathrine

  ( hurra for mommy-blogs, der ikke er så overfladiske som mode- og træningsblogs)
  Derudover:

  Homesick.nu – skønt med tips og ideer til lækker og billig boligindretning
  Valdemarsro – lækre slow food opskrifter og skønne billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Uhh en inspirationsrunde – de er sq så gode, for man (jeg) opdager altid nogen nye perler 🙂 Mange gode jeg ikke kendte!
  Mine yndlings…
  Min egen (haha, neeeeeeej da;))
  Lortemor (din jo:))
  Bastabum
  Østfronten
  Plummum
  Tvillingernesmor.dk
  Twinpeaks
  Fyrsten og fruen
  Regnbuebarnetvigga
  Gylp og Glamour
  Andentilhøjre

  Ej der er jo mange…ville ønske jeg selv kunne have tusind på min egen blogroll (på bloggen) for jeg elsker denne link-loving 🙂
  KH Kat // http://www.Lilletutogmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følger primært dig, twinpeaks, blondinemor, ammehjernen og the vintage hausfrau. Derudover så læser jeg da også egne blogindlæg på morberthelsen.bloggersdelight.dk :-).
  Jeg er mor til Ronja som er lidt ældre end Alfred, og vi har på mange måder haft samme oplevelse af det at blive mor – derfor er du på min liste :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger blandet andet med hos
  Lilletutogmor.dk
  Fyrstenogfruen
  Maschavang
  Lortemor

  Og diverse indlæg som man altid falder tilfældigt over 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min egen blog http://www.pernilelnb.wordpress.com som øser af ærlighed. Kerneordene er stress, angst, overbelastning, sensitivitet, udfordringer i hverdagen, kærligheden til livet, mod og styrke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan tage et kig på min blogroll på min blog. Der er en næsten opdateret liste over de blogs jeg følger. Fælles for dem alle er, at jeg synes bloggeren er meget personlig og man kan fornemme personen gennem indlæggene 🙂 På det seneste er jeg begyndt at følge flere “morblogs” sjovt nok, fordi jeg selv er blevet mor, men der i blandt faldt jeg over din. Som de andre blogs jeg læser kan jeg rigtig godt lide din personlighed skinner igennem indlæggene. Og så er jeg vild med det hele ikke er så sukkersødt herinde. Tillykke med dit nye bloghjem i øvrigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøf Bøf.