Om at have et lorte job.

Der er noget vi lige skal snakke om….

Opturs-læsere! Det er hvad I er.

Jeg troede at jeg skulle lægge ører til brok og trusler om at forlade siden, efter jeg flyttede over til Bloggers Delight.

Men ikke et eneste pip fra jer. Det gør mig glad. Især fordi, at jeg ved I ikke er så vilde med reklamer og spons. Nu er bloggen ikke så udsat endnu, tror endnu ikke rigtigt at der har været nogen af de her crazy reklamer. Men lad os lave en aftale, ik? Hvis I mener at det bliver for meget af det gode, så sig lige til. Og det er som regel sådan herinde, at jo mere irriterende en reklame er, eller jo mere underlig et sponsoreret indlæg er, jo flere penge giver det mig.

Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg har en interesse i at tjene penge på min trafik. Jeg har dog en regel med mig selv om, at man kan pakke hele siden ind i sløjfer og blinkende reklamer – så længe mit indhold forbliver så rent for det som muligt.

Når det så er sagt, så kan det godt være at jeg kommer til at lave sponsoreret indhold løbende, men bær over med mig – for der skal mad på bordet og Alfred kan også godt lide at have et sted at bo. Så på den måde tænker jeg, at vi kan lave et kompromis: jeg får lov at tjene lidt, I får lov at brokke jer hvis det bliver for meget. Alt med måde – og det går begge veje. Jeg ønsker ikke at ødelægge min blog og dens indhold, men samtidig vil jeg gerne blive ved med at arbejde så lidt som muligt, så Bøffen og jeg kan bruge tid sammen i hverdagene også. Og I får lov at sige fra, hvis jeg begynder at skrive om ting der slet, slet ikke er relevante for siden.

Ok?

20140806-105724-39444002.jpg

29 kommentarer

 • Tilde

  Deal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Slå dig løs i reklamer! Sådan ser alle blade jo også ud. Jeg bladrer gerne igennem et par stykker for at komme til de gode indlæg. Hellere det end at blande gode indlæg med reklame så man til sidst opdager at indlægget kun er skrevet for at teste grød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Aftale! Glæder mig blot fortsat til at følge dig og din usandsynlig gode blog. Tak fordi vi må være med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et ærligt forhold er det bedste forhold. Bare du ikke får den der megairriterende reklame fra Stimorol man skal trykke væk. Jeg kan aldrig ramme luk-ned-krydset med mine pølsefingre og resultatet er altid en meget højlydt reklame.
  Hvorfor er du flyttet for dig selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

   Lige præcis den stimorol reklame dukker op hver gang, jeg går til bloggen via facebook fra min mobil. Og.den.kan.ikke.trykkes.væk…. Har prøvet virkelig mange gange. Problemet er så ikke større end jeg bare læser din blog via bloglovin appen, så pyt skidt. Men nu ville jeg lige pippe om det, når det nu alligevel blev nævnt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Den er blevet afmeldt nu her! Så den burde snart være helt væk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  din blog er blevet så fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Skovl penge ind, for satan. Det er fortjent.. Jeg lover at lukke øjnene for reklamerne 🙂
  Ved selv hvor meget det kræver at have en blog – så jeg kan sgu godt unde dig at der falder lidt af hist og her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Delio!
  Jeg har sgu intet imod hverken spons eller reklamer, for sålænge din blog og det skrevne forbliver som det er, så kan jeg fandeme godt unde både dig og Bøf noget spons!
  Blogging tager tid og hvorfor skulle man ikke have noget for den tid man lægger i det? De gør det tydeligvis ikke kun for penge og det kan jeg lide dig for. En grad af det commercielle skader ikke, sålænge Lortemor forbliver som den er og som du er, så kan jeg sgu godt klare en banner eller fem.
  Du skræmmer sgu ikke mig væk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du fortjener at tjene gode penge på din blog :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  God plan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Vi overlever nok.. Det er jo de færreste blogs, der ikke indeholder lidt reklame hist og her:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1) Hvor fin din blog er blevet!
  2) Reklamer og sponsorerede links? Go nuts! Det er kun skønt, at seje kvinder kan tjene lidt på at give sit besyv med eller komme med et lækkert tip. Blogland længe leve 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisr

  Ved du hvad Trine – det er sgu en aftale. Og tak fordi du tager os med i mellemregningerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irma

  Hvis der kommer en gaw med royal Copenhagen eller sådan en abe, er jeg skredet!! Det er meget fint, men hører mere til design blogs… (og hvor er jeg blevet træt af RC! der er alt for meget markedsføring).
  Glæder til alle dine fremtidige historier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingen klager herfra. Hvem der bare kunne tjene lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Din nye blog-side er så fin. Det er blevet meget nemmere at se ældre indlæg og læse helt gamle indlæg. Jeg er vild med det.
  Så ser jeg frem til at læse dine tolkninger på div. Produkter. Du har en fantastisk underholdende måde at skrive på – så selv en reklame for Ajax bliver interessant. 🙂
  Keep up the good work :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Selvfølgelig skal du tjene penge på din blog!! Jeg kender ingen, der arbejder gratis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sgu en deal! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er seriøst fuldstændig ligeglad med reklamerne. Hvis jeg følger en blog, som jeg rigtig godt kan lide (som nu din), så kan intet genere mit øje. Og desuden læser jeg oftest med fra Bloglovin’-app’en fra mobilen og ser dem derfor slet ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen på siden:-)
  Forstår da godt, at du vil tjene penge på det, hvorfor ikke.
  Blot hav hjertet med dig:-)

  Tanja
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/08/mit-hars-udvikling.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise

  Fint og fuldt forståeligt
  med lidt reklamer, men husk nu at tage dig godt betalt for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et lille tip…. i din menu ovenfor henviser “forside” stadig til dit gamle .com domæne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ved du hvad, nogle gange går tid sammen med ens familie bare forud for alt for mange overvejelser om hvad man tjener penge på (altså, så absolut med undtagelser selvfølgelig). Mange af de andre bloggere og andre hjemmesider gør jo alligevel det samme.
  Go ahead – hvis dét kan få din deltidsøkonomi til at hænge sammen, klarer vi andre den nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Det er så forståeligt! Tillykke med den nye flotte blog, og held og lykke med at hive moneter hjem på déns bekostning 🙂

  PS. En bøn – lad os vide, at et indlæg er sponsoreret FØR vi læser det… Når det står i et PS efter et langt indlæg, føler man sig lidt snydt. Ikke at jeg før har oplevet det på din blog! Bare en bøn for, at din tydelighed omkring sponsorater fortsætter i fremtiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Synes sgu der er lidt for mange reklamer.. Det er lidt træls at se på. Men ja ja ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Men kigger du så på reklamerne, eller på selve bloggen? Mit fokus ligger således, at ingen reklamer skal gå ud over bloggens indhold. Så medmindre reklamerne ligger indenfor sidebar og header, så er jeg tilfreds 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Journalister sælger sider til reklamebureauer – så vil tro det er lige så “forkert” for dem.

  Gør hvad der er rigtig(st) for dig, så følger dine læsere med. Det er dine oplæg de er vilde med ☺️ Så skid hul i reklamer – jeg håber hvertfald du kan tjene lidt på det, hvis ikke hvertfald leve af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Om at have et lorte job.