Vind 5.000,- til WOLFORD - anyone?

En hel dag.

Efter en horribel nat, hvor Alfred vågnede hele 2 gange på grund af det her ‘Night Terror’

Til dem, der tænker ‘hvad er dog det?’ Så er det et fænomen som rammer rigtig mange børn – især i Alfreds aldersgruppe. De terroriseres med mareridt og de skriger, og skriger i søvne. Man skal så forsøge at vække dem, på trods af at de rent faktisk ser vågne ud.. Det er et sært fænomen, og vi er stadig ved at finde ud af, hvordan vi bedst får ham vækket helt. Vores udfordring er, at det kun er ved hjælp af et tændt tv, tændt lys eller mad, vi kan få ham vækket. Dernæst skal man så have dem til at sove igen. I vores tilfælde tager det minimum en time, fra han starter med at græde, til vi kan sove igen.

Og i nat var det så to omgange vi var ude i. Så fra 3:00-6:00 – der sov vi ikke rigtigt. Heldigvis sov vi så til 8:00, hvor farmand tog ham med ud. Han havde været ude om aftenen, og var først hjemme efter 3:00, hvor Alfred havde haft sit første tilfælde. Er glad for han var hjemme anden gang. Den var slem! Alfred ville slet ikke sove!

Det var kun Bøffen og jeg der var hjemme det meste af dagen, men hold nu OP vi har hygget os! Drengene havde været en tur forbi et loppemarked i morges, hvor de havde erhvervet sig op til flere større køretøjer. Så dagen i dag er gået med at læse (pege i) bøger, samt lege med lastbiler, gravkøer og brandbiler.

Nu sover Bøffen i egen seng, og farmand er ude og hente pizzaer. Håber natten går bedre i dag, så vi alle kan sove rimeligt sammenhængende.

Jeg er forbløffet over, hvor hurtigt 6 timer går, når man er alene med en tumling. Han er en fest – den kærligste, dejligste lille idiot jeg kender.

20140823-201140-72700292.jpg

6 kommentarer

 • Sophie

  Du er skøn Trine & din kærlighed til jeres lille bøf bøf skinner igennem
  dine skrevne ord. Altid en fornøjelse at læse dine indlæg her på bloggen. Synes det er dejligt den er så nuanceret for sådan er hverdagen jo også med sådan en lille én.

  Ha’ en dejlig lørdag aften! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der natteskræk kan være noget værre noget. I dagplejen kan man kontakte en dagplejepædadog og et tværfagligt team, som kan hjælpe en med småt og stort ift barnets trivsel. Hvis vi oplevede natteskræk herhjemme havde jeg nok prøvet at kontakte dem. Måske der er noget tilsvarende i vuggestuer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Trine.

  Øv – der er ikke noget værre end hårde nætter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ser ud til resten af min kommentar forsvandt…
  Men ville bare give jer et tip som i måske kan bruge. Kender flere der har haft succes med at vække barnet et kvarter før der kommer et anfald, de kommer jo gerne på ca. samme tidspunkt hver nat, dette skal man gøre hver nat i minimum 14 dage – så skulle det gerne begynde af hjælpe… Brug det hvis i kan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kian

  Ved godt at man kan drukne i (gode) råd.
  Min søn vågnede også med de der mareridtsagtige skrigeture. Hos os hjalp det at gå ind i stuen, tænde lys, sætte musik på eller tænde fjernsynet og så bare holde om ham og vugge ham til det gik over…
  Håber I finder en løsning, der virker for jer – pøj-pøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pyha, de nætter lyder bare slet ikke rare – men håber I kan se lidt frem til at de ikke er for evigt, men er typisk for den størrelse.
  Dejligt dig og Bøf-bøf har sådan nogen gode dage! Jeg glæder mig helt vildt til selv at få en lille krudtugle om 9 ugers tid – bliver vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind 5.000,- til WOLFORD - anyone?