Øjenåbneren.

Følger man bloggen eller bloggeren?

Ja, jeg spørger fordi det er meget individuelt. Jeg har f.eks en tendens til at læse blogs, hvor personen bag, interesserer mig mere end selve bloggen gør. Og så også omvendt. Jeg læser også blogs, hvor jeg ikke kunne være mindre interesseret i, hvem der gemmer sig bag – men fordi personen udelukkende fanger mig i form af sprog, det visuelle eller andet.

Hvordan har I det? Interesserer I jer mest for hvem jeg er? Eller er benytter i mere bloggen her til at læse om børn og om hvor irriterende de er?

Jeg har en fornemmelse af, at det er meget forskelligt fra læser til læser. Der er mange der gerne vil vide mere. Om mig og om vores familie. Og så fornemmer jeg også, at de fleste er rigeligt tilfredse med den måde bloggen køres på nu.

Hvad siger I?

Og nej – det er ikke et krise-indlæg på den måde. Jeg er ikke kørt fast eller mangler ting at blogge om. Men det slog mig. For jeg kan fornemme, at der især på modeblogs, findes læsere der er mere interesserede i, at vide mere om personen bag – end om hvilke sko hun har købt på det sidste.

Faktisk har jeg overvejet at skrive mere om forbrug og inspiration – med det in mente, at jeg har en blog hvor I ikke er synderligt interesserede i, hvilke bukser eller sko jeg drømmer om – men mere fordi jeg gerne vil dele sådan nogle ting også. Fordi jeg rent faktisk har nogle gode kontakter. F.eks tippede jeg på Instagram i dag, om en hel del rabat hos Soft Gallery, men var bange for at det ville blive dårligt modtaget herinde. Men hvis jeg tager fejl, og hvis I rent faktisk gerne vil høre om disse ting – så sig til. Har masser at byde på. Og så går jeg jo efter de ting, som vores ydmyge økonomi rent faktisk kan holde til.

20140819-152112-55272372.jpg

17 kommentarer

 • Nina

  Synes du virker som en supermarked person så hvis jeg skal vælge følgern jeg dig mere end bloggen og vil derfor også gerne høre tips om andet end børn.
  Men synes bloggen er meget dig, så det er svært at skelne de to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige nøjagtig din blog følger jeg for dig. Jeg synes du er cool, og kan relatere til meget af det du skriver. Men derfor vil jeg gerne have rabatkoder (surprise) og se mere til din stil. Det ville på ingen måde forringe bloggen. Tænker du er en ret stilet dame 🙂 Nogle blogs følger jeg ikke for personen, og nogle enkelte blogs kan jeg faktisk slet ikke specielt godt lide personen bag. Hvis man kan sige det om en man aldrig har mødt. De blogs følger jeg udelukkende for materialistisk inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger udelukkende blogge pga. bloggerne bag. Min inspiration til mad, tøj m.m., finder jeg andre steder på nettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne se alt i Bloggerens liv – både humor, økonomi, indretning osv.

  Og jeg letter vist røven på instagram for at se også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg må sige, at jeg følger din blog (og instagram) fordi du er skide sej! Du siger tingene som de er og lige ud af posen! Jeg har ikke selv børn eller planer om det lige foreløbigt, så jeg følger med for at følge dig som person! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kommer an på hvilken blog det er. Men mange gange er bloggen jo også bloggeren, eller i hvert fald en brøkdel af personen? Sådan synes jeg det er her i dk. De internationale blogs er mere et brand synes jeg, og dér kan man tale om at følge bloggen, mere end bloggeren. Men her i landet tror jeg at personen bag skinner for meget igennem, til at bloggen kan være et brand.

  – Ida
  http://www.uniquesilhouttes.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Toya

  Jeg følger med fordi jeg synes du er super sjov og spændende. Altså fordi det er personen bag der fanger mig :o) Når det så er sagt, så synes jeg du skal poste hvad du vil. Har du lyst til at blogge mere om andre ting, så gør det. Det er din blog, du skal skrive hvad du synes, lyster og tænker. Det er det der gør det så personligt og fint 🙂 Og de fleste trofaste følgere, som holder af, at følge med hos jer, hopper nok ikke fra fordi der kommer nogle andre opslag også. So if you feel like it, do it 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pænt nej tak til tips – jeg er rimelig ligeglad rabatkoder og tips og tricks om flødeboller – derimod bliver det et kæmpe ja tak til at høre om lortemor og lortebarn og lortedage (og de gode dage selvfølgelig også).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Størstedelen, hvis ikke alle, de blogs jeg følger, følger jeg pga bloggeren bag. Jeg er 21 år, studerende og har absolut ingen planer om at få børn foreløbig. Alligevel elsker jeg at følge med hos både dig, Twinpeaks, sneglcille og Lilletut og mor. Hos dig faldt jeg for din ærlighed, din umiddelbarhed og ikke mindst sproget og din fantastiske skrivestil. Jeg elsker at blive revet med ind i din/Jeres verden. Jeg foretrækker klart de mere personlige blogs, hvor jeg får/har en følelse af, at “kende” bloggeren bag. For mig er det vigtigste, at der (for det meste) er noget substans i indlæggene, og at personligheden skinner igennem. Så for min skyld tror jeg nærmest du kunne blogge om lige hvad det skulle være, så længe det er noget hvor jeg kan “mærke”, at det er dig der sidder bag skærmen. (Måske det blev lidt for abstrakt – men håber du forstår!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mahsa

  Det er da helt klart det personlige indblik i din hverdag. En hverdag som jeg også har, men tror jeg står alene med. Det er rart du får sagt tingene HØJT. Det hjælper selvfølgelig på det at siden er indbydende og lækker!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg syntes at det er forskelligt, alt afhængigt af hvilken blog man klikker ind på. I dit tilfælde tror jeg at jeg følger pga. bloggeren bag – jeg er interesseret i at høre mere end bare om det der direkte knytter sig til børn (selv om det også er hyggeligt at læse om!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  I starten fulgte jeg dig fordi jeg fandt din blog interessant. Nu følger jeg dig af samme årsag, som jeg ser de unge mødre.
  Jeg er fascineret af din evige brokken over økonomi, når du samtidig køber dyrt mærketøj og spiser ude adskillige gange om ugen.
  ^Det er rart at opleve andre tage dårlige beslutninger og uintelligente valg, for så at brokke sig efterfølgende og forvente ynk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er forskelligt om det er personen eller bloggen man finder interessant – faktisk synes jeg det er svært at dele det så skarpt op. Jeg vil gerne vide lidt om personen, men hvis jeg finder de forskellige indlæg interessante eller sjove så er det ikke så vigtigt hvad bloggeren ellers laver til hverdag. 🙂 Tak for en super blog! Som gravid er det faktisk dejligt ikke kun at høre om alle solskinshistorierne men også om kl 4.30 historierne… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger helt klart mest bloggeren – i hvert fald på de blogs, jeg finder bedst! Og du må meget gerne krydre med rabatkoder mm. (så længe det ikke tager overhånd) – så kan jeg faktisk langt om længe måske unfollowe nogle af de blogs, som egentlig ikke siger mig det store, men hvor jeg læser med for at få de dersens koder.;)

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil gerne læse om det hele! Dagligdagstrommerum, kærlighed, parforhold, Alfred, shopping, gode tips om nice tilbud, dybe tanker, mentalt gråvejr… det hele! Du er skøn og din blog er nice! 🙂

  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er nok din nyeste follower 🙂 Fandt frem til dig på instagram, fordi jeg følger Svenne, hvis humor jeg er helt pjattet med 😀 Og noget tyder på, at jeg bliver ligeså pjattet med lortemor.dk, for jeg er allerede hooked på din skrivestil og livsfilosofi. Og må jeg komplimentere de skønne, skønne billeder af Alfred (og dig) – de fortæller SÅ meget! Keep up the good work, glæder mig til at læse dine skriv.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjenåbneren.