Følger man bloggen eller bloggeren?

Når mennesker er virkelig ubehøvlede online.

‘I starten fulgte jeg dig fordi jeg fandt din blog interessant. Nu følger jeg dig af samme årsag, som jeg ser de unge mødre.
Jeg er fascineret af din evige brokken over økonomi, når du samtidig køber dyrt mærketøj og spiser ude adskillige gange om ugen.
^Det er rart at opleve andre tage dårlige beslutninger og uintelligente valg, for så at brokke sig efterfølgende og forvente ynk.

Denne kunne jeg få æren af at godkende for få minutter siden.

‘Du er så selvoptaget, selvmedlidende og intetsigende. Der er måske intet mere ligegyldigt end en brækket fucking tå. Få dig ærlig talt nogle rigtige problemer.’

Denne fik Cathrine smækket i hovedet i forrige uge.

Hvad er det for noget? Er blogs en fucking voksen-skolegård, hvor man må sige præcis hvad man vil, om eller til hinanden – bare fordi der ikke er nogen lærer til at udvise god opførsel?

Den øverste kommentar er til mig. Og jeg vil gerne hilse at sige, at jeg håber du forsvinder langt væk fra min blog – jeg vil ikke have dig her, jeg gider ikke høre på den slags kommentarer. Jeg håber ikke du planter kommentarer som denne her andre steder. For det er fucking strengt, sårende og skaber rigtig dårlig stemning.

 

46 kommentarer

 • Aaaaaaamen! Folk bliver så ubehagelige og ondskabsfulde online. Det er simpelthen for nemt for dem, men de skulle skamme sig! Jeg blev f.eks. mødt med et “stakkels barn, han kommer til at få et trist og miserabelt liv med dig som mor” få dage efter, min søn var kommet til verden. What. The. Fuck!?

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej…. jeg er mundlam… Hvad er det for et grimt, grimt menneske, der kan finde på at sige den slags?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så vildt, at VOKSNE mennesker synes det er okay at opføre sig sådan, bare fordi de kan gemme sig bag en skærm hjemme i stuen. Jesus altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maija

  For mig har din blog været meget givende, jeg kunne ønske mig at din blog fandtes for 6 år siden, da jeg havde mit første barsel og følte mig ensom, fordi det føltes slet ikke lyserødt. Alle har deres problemer og man kan ikke have en blog, som alle vil elske.

  Der er nogle af dine indlæg, som jeg kan reletere til, nogle er langt fra min verden. Men jeg som læser kan jo bare skippe det eller finde andre blogs, hvis nu det ikke er godt nok. Derfor undrer det mig, at når folk er uenige, at de bruger tid på de sure opstod. Hvis de ikke kan lide dig, ingen tvinger dem til at blive.

  Den måde du forvalter dine penge er din sag og så længe du ikke snyder i skar , er det ikke andres business

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hold da op.. Tænk at folk kan være så modbydelige. Det er da for meget.

  Når dét så er sagt – jeg læser din blog, fordi jeg synes du er pisse forfriskende og dejligt hudløst ærlig. Jeg blogger selv på et forum. Om alt. Og de blogs, som flest folk kan lide er de ærlige om det at være mor/have børn.

  Jeg synes du skal blive ved med at være ærlig, sprælsk og sjov i dine blogs. 🙂

  Op med humøret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig vildt hvad folk tillader sig at skrive på blogs, forums og andre online steder hvor man kan gemme sig bag sin skærm. Slapt! Jeg tror nogen har ondt i måsen over folk med blogs og føler at de kan tillade sig at give en sviner fordi man har en offentlig blog… Men det er bare ikke okay!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hold da op, hvor er det ubehøvlet skrevet! Jeg FORSTÅR simpelthen ikke folk, der, åbenbart, får et kick ud af at svine andre folk til på den måde – om de så gemmer sig bag en skærm eller ej. Det kan godt være, at man som blogger må indstille sig på at skulle vokse sig et tykkere lag hud, for der vil altid være nogle, som ikke er enige, og derfor må man tage nogle knubs af og til. Som du så fint selv beskrev, Trine, så kan du jo ikke ALTID ramme rigtigt med dine indlæg. Men der er bare så kæmpe stor forskel på at give konstruktiv kritik, og på bare at nedgøre og være en så mega stor narrøv, som jeg synes at ‘Belinda’ er. ØV!

  Håber ikke at du tager sådan nogle kommentarer som Belindas alt for meget til dig, Trine! Jeg synes at du er en fantastisk blogger, og jeg elsker at følge med 🙂
  De bedste hilsner
  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver SÅ harm på dine vejne! Hold nu op hvor har folk bare alt for lidt indhold i livet, når de bruger tid på at svine andre til på den måde. KÆMPE skulderklap og high five til dig, fordi du er dig selv, fordi du er mor og fordi du gør det så godt som du kan. Jeg har været igennem skræmmende mange af de samme ting som dig i min rolle som mor til to, og jeg elsker den måde du skriver på og at du er modig nok til at dele både det gode og det svære i tilværelsen. Jeg har taget tilløb mange gange til at dele mine tanker, men er slet ikke nået så langt som dig.

  Du gør det fantastisk.

  Bedste hilsner, Marie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja B. Jensen

  Det er utroligt at folk har brug for at svine andre til.. De vælger sku da selv om de vil læse din blog eller ej, og så er det da tumpet at vælge at læse noget man ikke synes om?!
  Og så vil jeg da lige sige at jeg synes du er fucking sej! Du skriver alt det ingen andre tør sige, også de små latterlige, pinlige ting 😉
  Din blog tiltaler mig, også selvom mit liv ikke minder meget om dit. Så det skal du bare lige vide, thumps up til dig! :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hold nu op hvor er nogle (voksne?) mennesker bare pinligt modbydelige på nettet! Ryst det af dig – vi er mange andre der er glade for at følge med på din blog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sikke en bitter kran! Folk burde få noget at gå op i, i stedet for at forarges over andre menneskers gøren og laden.
  Ak, for nogle kan det vel være svært at finde noget mere indholdsrigt end egne Excel regneark, hvor hver en krone vel er fordelt ud på fornuftige poster. Det må være så “skønt” at leve et poleret liv uden slinger i valsen, gaaab…
  Nu er det jo også tilladt ikke at følge med på div. blogs, hvis man er uenig i indholdet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STOP ALDRIG MED AT SKRIVE. Du gør en forskel, og er med garanti talerør for mange mødre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg overraskes til stadighed over, hvor nederen nogle mennesker indimellem er! Men det gider jeg egentlig ikke bruge mere krudt på her. Jeg læser en del blogs, men jeg kommenterer sjældent- jeg ved sgu egentlig ikke hvorfor. Men NU synes jeg altså at det er på tide at sige noget. Jeg tror faktisk at jeg læser din blog lidt på den MODSATTE måde af hende-med-den-sure-kommentar (Og nu bliver det selvfølgelig ikke bedre af at jeg så giver igen af samme skuffe, men får man lyst til at kaste et lille “sure kost” ud i æteren?! Det gjorde jeg i hvert fald) Jeg læser din blog, fordi den NETOP har de elementer, som min hverdag også har. Jeg bliver simpelthen SÅ træt af en alt for velpoleret, vandskuet, musselmalet facade-blog. Som nu-er-det-skide-snart-nu-kommende mor giver det meget mere mening for mig at læse noget ærligt- også selv om det ind imellem ikke er særlig kønt eller handler om et kæmpe overtræk! Halleluja for ærlighed på en mor-blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Bliv endelig ved som du gør! Det er så dejligt at læse om dit liv, der heller ikke altid er rosenrødt – for sådan er det ikke ligefrem at være mor! Jeg synes, du skriver rigtig godt, og jeg er blevet helt afhængig af at læse dine indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh JØSSES altså! Ikke om jeg begriber, hvorfor man gider smække sådan en gang negativ galde ind på en blog. Hvis ikke man bryder sig om bloggerens indlæg, hvorfor så ikke bare lade være med at følge bloggen? Sværere er det da ikke. Og jeg forstår heller ikke behovet for at svine til, i stedet for at give konstruktiv kritik. Der sidder et menneske bag skærmen, det skal man sgu lige huske på. Bliver altså lidt arrig af sådan noget her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg kan ikke se grunden til ståhej over kommentaren til dig. Det afspejler én læsers forklaring på hvorfor hun følger dig, og jeg har da ærligt tænkt det samme. Er der kun plads til positive tilkendegivelser, ae, highfive og ros på din blog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Nej, der er masser af plads til tilkendegivelser. Men denne her slags, er ikke velkommen. Derfor er det vigtigt for mig at vise, at jeg ikke tager imod den slags.

   Lur mig om ikke du ville have det på samme måde, hvis nogen sendte dig en SMS med lignende indhold?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Jeg inviterer ikke fremmede folk til at have en holdning om mig via en blog hvor jeg udleverer alt mellem himmel og jord – ting som læserne har en mening om! Jeg er enig i at budskaber kan leveres mere elegant end tilfældet her, men pointen har hun vel lov at mene og dele? Jeg tænker at du slår et stort vredt brød op omkring en hel reel konklusion en af dine læsere er kommet frem til. Synes det er lige så lidt elegant en reaktion du kommer med, som indlægget der satte det i gang.
   Men nu er jeg måske heller ikke velkommen som læser længere?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Beklager, men jeg er bare ikke enig. Jeg er ikke enig i, at fordi man deler ud af noget online, så skal man bøje hovedet og tage imod. Den tankegang deler mange. Og jeg er bare ikke enig. Jeg synes at denne kommentar gik over stregen. Og jeg svarer tilbage, fordi det ville jeg også gøre hvis nogen kom op til mig på gaden og sagde noget lignende. Fordi man har en blog, så må man pludselig ikke svare igen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Jeg mener ikke der er noget at svare igen over, det er en individuel holdning der bliver belyst i kommentaren. Hun har jo ikke kaldt dig skældsord eller skrevet onde usandheder – hun præsenterer hendes opfattelse af dig. Den synes jeg burde være tages for hvad den er (blandt 100 vis af hengivende highfivende læsere. Mig i blandt), fremfor dramatiseres og fortørnes over. Og jo, jeg synes faktisk at man må tage både den positive og negative feedback som kommer. Det følger med som resultat af personlig deling i et offentligt forum, i mine øjne. Alternativet er da forlorent og ikke særlig repræsentativt. Vi behøver heldigvis ikke at være enige, men måske er det vanskeligt at anskue situationen objektivt når nu det er dig selv og din person som står for skud? Det ville jeg i hvert fald finde svært.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Måske er det ikke for dig skældsord eller usandheder, at sige at Trine tager dårlige og uintelligente valg, som jo er afsenders konklusion, det er det i min verden. Sådan en kommentar er jo ikke bare kritisk eller negativ, den er ond og jeg mener i høj grad man på sin personlige blog kan frabede sig den slags. Det er så umodent, unødvendigt og uopdragent.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Der er da intet mere usandt, end de to ting hun siger jeg gør: køber dyrt mærketøj og spiser ude flere gange om ugen. To ting der ikke kan være mere usandt. Og derfor bliver jeg stik tosset! For det er ikke sandt. At hun så mener at jeg træffer dårlige beslutninger eller træffer uintelligente valg – det er fair nok. Men de to ting hun hævder om mig, det passer bare ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Helt enig Sandra! Jeg synes generelt at det er lidt til grin, at man skal høvles ned hvis man bare ikke er enig i det bloggerne (nu snakker jeg generelt og ikke specifikt for denne blog) gør, siger eller har på. Jeg synes det er en lidt underlig tendens, at det er helt okay at skamrose folk, men hvis man så konstaterer (på en konstruktiv måde naturligvis), at man faktisk ikke synes et specifikt outfit klæder den pågældende blogger så godt, så bliver man svinet til af både blogger og følger. Hvorfor, egentlig? Alle kan ikke være enige, og jeg synes faktisk heller ikke at man som blogger kan forvente kun at få ros når man lægger sit liv/person/stil ud til frit skue. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Men hvorfor er det, at man skal kritisere folk? En blogger er jo ikke en fiktiv person? Hvis man mødte mig i Netto, er det så også ok at sige til mig at jeg er uintelligent? Det er jo åbenbart ok på min blog?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg er da udemærket klar over at en blogger ikke er en fiktiv person, men derfor synes jeg da bestemt ikke at man skal afholde sig fra at give kritik, hvis man ellers kan gøre det på en sober måde. Hvis din veninde, søster eller mor havde noget tøj på der absolut ikke var flatterende for deres kropsform, ville du så ikke også påpege at der måske er noget andet der klæder dem bedre? Jeg ville!
   Som blogger har man selv valgt at være “en offentlig person”, og med dét hører altså også, at man indimellem støder på folk der ikke er enige med ens måde at skrive, snakke eller klæde sig på. Jeg synes netop at det interessante og fantastiske er, at vi ikke alle er enige, og hvorfor skal folk der er uenige og ikke er røvslikkere holde mund fordi bloggere (generelt!) ikke kan klare at få lidt kritik, men blot forventer at blive strøget med hårene? Jeg synes det er en sørgelig tendens.
   Jeg har ikke udtalt mig om den specifikke kommentar den pågældende læser kom med, for jeg synes faktisk den er lidt svær. Det kunne måske godt være formuleret mere elegant, men i realiteten har hun ikke kaldt dig uintelligent, men derimod dine valg for uintelligente, og dér synes jeg der er en meget markant forskel. Som læsere kender vi dig ikke personligt, og kan derfor ikke udtale os om hvorvidt du er intelligent eller ej, jeg synes derimod godt at man som udefrastående kan konstatere om de valg der træffes er intelligente eller ej. Noget helt andet er så, at jeg ikke helt synes man kan bruge netto-turen som sammenligningsgrundlag – jeg går nemlig ikke ud fra at du i Netto bevidst tiltrækker dig opmærksomhed på samme måde som du gør “herinde”? Et tænkt eksempel: Hvis du stod og råbte og skreg et eller andet åndssvagt nede i Netto, så skulle jeg da ikke gå ad vejen for at fortælle, at du altså er en kende uintelligent at høre på, men det gør du formentlig ikke, ligesom de fleste andre mennesker. 🙂

   Jeg vil for en god ordens skyld nævne, at jeg altså ikke er enig i den specifikke kommentar du har fået, men jeg synes bare det er for “let” for bloggere at “whine” hver eneste gang de møder lidt modgang, for det ER altså blevet en ret slem tendens i blogland. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Men kan man kalde en blogger for sin søster, sin veninde eller sin mor? Når man ikke kender folk på et personligt plan, så kan man ikke tillade sig at kritisere dem direkte på deres personlighed eller på deres valg. Medmindre man helt seriøst beder dem om det. Jeg har ikke bedt om fremmedes meninger om mine økonomiske prioriteter. Ej heller om deres mening om hvorvidt jeg træffer uintelligente valg. Når de ting der så bliver kritiseret er en lodret løgn, så vil jeg forsvare mig selv til den dag jeg dør – INGEN skal påpege ting om mig der ikke passer, især ikke på mit eget domæne og så forvente at jeg ikke svarer igen. Den mentalitet med ‘at når man deler ud af sig selv, så må man også forvente’ forvente kritik? Hvorfor egentlig? Hvorfor skal man agere skydeskive for folks sure opstød?

   Og den med Netto synes jeg ikke holder. For så siger du, indirekte, at det jeg laver på min blog – er det samme som at stå og råbe op nede i Netto. Vel er det da ej? For mig at se, så skal man opføre sig ordentligt. Og egentlig er selve kommentaren fin nok – lige indtil det punkt hvor der bliver sagt ting der ikke passer. Jeg er da ligeglad med at blive sammenlignet med De unge mødre. Fred være da med det. Men når jeg bliver beskyldt for at spise ude utallige gange om ugen, samt bruge penge på dyrt mærketøj – så ligger det SÅ langt fra sandheden som det kan komme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

   Enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved ikke hvad jeg skal sige… Med internettet har vi fået en horde af kæmpe idioter, der sidder, som de kujoner de er, godt beskyttet bag deres store fede computerskærme, eller måske smartphones, og får kæmpe ståpik på af at skrive negative og ondskabsfulde kommentarer… Det er bare så nemt, at være så ond, når man ikke står ansigt til ansigt med modtageren. Det er fandme uopdragent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan SKIDE godt lide dig! 😀 Du skriver om det vi andre også bøvler med! Lov mig at du ikke lader sådan en sur gimpe overskygge alle de positive kommentarer. Det er livet satme for kort til! Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det korte svar er: Ja.
  Folk er de ledeste kællinger, når de bliver sat foran sådan en skærm.. Så er der jo ikke det filter, som de fleste mennesker jo har mellem hjernen og munden. Jeg vil i hvert fald tillade mig at håbe på, at de der personer, du citerer, aldrig ville tale sådan til en, der stod overfor dem… Håbe, håbe…

  Det ville være skønt, hvis folk lige vendte opmærksomheden indad og overvejede, hvad de egentlig gerne vil have ud af sådan en kommentar. Hvis det udelukkende er for at lukke galde ud – så skulle man måske bare sige det til sin psykolog i stedet.
  Hvis man virkelig har en eller anden pointe med det – så kan man formulere det som positiv kritik. For så må man gå ud fra, det er fordi, de vil hjælpe med at gøre din blog bedre.

  Synes faktisk jeg for tiden ser rigtig mange bloggere, der skriver netop sådan et indlæg som det her…. Er der gået inflation i at skrive grimme kommentarer på blogs?

  Nå, men som alle de andre også siger, så er jeg her, fordi du er så dejlig hudløs. Det inspirerer mig. Så tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Ej, at folk overhovedet gider.. Synes du skal gøre dit bedste for at ignorere deres kommentarer.

  Noget andet jeg vil høre dig om er om det er muligt at lave en mere læsevenlig tekst på din blog – jeg har svært ved at læse en tekststørrelse, der er relativt lille og grå – det er bestemt ikke brok herfra, men jeg har blot svært ved at læse dine indlæg uden at knibe øjnene sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Jo! Kigger lige på det! Læser du fra pc eller mobil?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lika

   Super fedt! Jeg læser de fleste indlæg på PC nemlig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MT

  Folk har generelt ondt i røven- også online. Og når du laver et post omkring sure kommentarer, så har personen opnået det han/hun ville, at få opmærksomhed online. Fortsat med at blogge som du har lyst og ignorer trollsne. God vind fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Amalie

  F… et dårligt menneske, som finder på at skrive sådan noget. Skrid, hvis du ikke kan lide lugten i bageriet.
  Jeg holder meget af din blog; godt og blandet, sødt, salt og syrligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Wow. Det er var da en skrækkelig måde at “tale” til andre på:( Hun må ha’ et eller andet hun tumler med siden hun har brug for at svine andre på den måde:( Jeg må sige at din blog/instagram er både sjov og dejligt ærlig. Det er SÅ rart at vide at man ikke er den eneste der synes hele det her mor halløj er svært til tider. De fleste steder får man kun glansbilledet at se og ikke “nullermændene” i hjørnet. Tak for at du viser virkeligheden på godt og ondt og ikke bare en voldsomt “photoshoppet” virkelighed:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nogle mennesker er bare ikke ældre end fem år indeni. Men ved du hvad? Du skal ikke tage dig af det! Din blog er skøn og du virker til både at være skæg og skøn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg følger dig fordi jeg syntes at du er awesome! Og fordi du viser både bagsiden og forsiden af din hverdag- og det er fandeme modigt, sejt og skide svært- så high five til dig!

  Og ang. personerne som dem der har skrevet de kommentarer, så tro på karma, ingen går igennem livet og er så “små, ynkelige og direkte onskabsfulde” uden at komme til at betale for det.

  Knus- til dig og bøffen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nemt at kritisere og gå over stregen, når man ikke kan se den, man taler (skriver) til og om.
  Personlig kritik, der ikke er konstruktiv og så i et tilfælde, hvor bloggeren ikke specifikt har udbedt sig læsernes holdninger. Det er ikke ok. Jeg tror ikke, der er nogen, der har noget imod konstruktiv kritik på et generelt plan eller mener, at alle skal være enige i alting.
  At have en blog er at åbne sig for omverdenen – og når man blogger som Trine, er muligheden for debat absolut til stede. Men derfor er ondskabsfulde, smålige kommentarer og personlig kritik aldrig nogensinde ok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kunne ikke være mere enig. Hvad skal den slags til for?? Jeg har desværre også oplevet helt uventet at få en rigtig grim besked tilbage af en blogger på en anden blog – helt ud af det blå. Det gjorde da at jeg ser hende i et andet lys nu. Jeg forstår ikke den slags kommunikation, selvfølgelig skal der være plads til uenigheder i blog-land, men den slags kan jo sagtens skrives på en pæn og ordentlig måde! 🙂 God karma til din blog herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej men hvad sker der lige!? Hvis folk har et problem med en blogger (eller bare et problem med nogen generelt), så holder man sig da væk! Er dybt chokeret over, at folk opfører sig sådan. Ja ja, jeg har da set det adskillige gange- men sidder hver evig eneste gang med åben mund og polypper. Det rækker langt ud over min fatteevne, at der findes mennesker der synes det er brugbare svar! Fair nok, du er ikke den største fan – men så forhold dig konstruktivt, eller smut. Sådan nogle kommentarer gør ondt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg bliver så trist, over at du skal lægge øre til kommentarer som denne. At nogen skal. At internettet er blevet platform for al uacceptabel opførsel er mig en gåde. Jeg oplever en verden for det er alle for sig selv, man taler ikke med fremmede og deler helst heller ikke pladsen i bussen. Men svine hinanden til på nettet? Pinligt …
  Jeg arbejder med børn og guess what.. De gør som vi gør, ikke som vi siger! Bliver en rigtig festlig generation af internet terrorister.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Selvfølgelig formulerer hun sig på en barnlig og åndssvag måde. Ordvalget er dybt krænkende og uintelligent, men når det så er sagt, bliver jeg nødt til at erkende, at jeg da flere gange selv har tænkt “Bare det var mig, der havde råd til alle de Stine Goya kjoler..”

  Jeg synes, at økonomi er noget af det mest private, hvorfor jeg aldrig kunne finde på at konfrontere dig så nedladende. Ingen ved jo reel, hvordan din økonomi hænger sammen – og det skal vi jo heller ikke vide.

  Det værste ved sociale medier er, at der er så mange mennesker, der får taletid, som slet ikke burde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Alle de fine kjoler er købt brugt på Trendsales 🙂 og hvis man som jeg, bedst kan lide de ældre sæsoner, så er det slet ikke så dyrt 🙂 ofte sælger jeg en ting, for så at købe en ny. Så kig efter det derinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hejsa,
  kan bestemt godt forstå, du bliver såret og føler dig indigneret. En ordentlig tone skal der bestemt være – også når vi kommunikerer digitalt i stedet for face to face i den “virkelige” verden.

  Alligevel bliver jeg også en smule provokeret af din kommentar, fordi den rører ved noget ret fundamentalt: Er det kun dem, der klapper dig på ryggen, altid er enige og giver dig en feel-good stemning, der er velkomne på din blog? Eller er det ok at hæve en kritisk røst over indlæg eller i dialog om holdninger og handlinger, du selv har valgt at placere i det – meget – offentlige rum?

  Jeg synes, diskussionen er både relevant og interessant, og jeg glæder mig til at læse dit svar.

  Og ja, jeg kan faktisk godt li’ din blog, har selv valgt at følge den, men er langt fra altid enig i dine holdninger. Gør det mig til en ikke-velkommen læser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Overhovedet ikke. Kritik er velkommen, men det skal altså være relevant for modtageren. Alt andet er jo bare for at såre mig. Jeg blev virkelig vred over den kommentar jeg henviser til. Først og fremmest fordi beskyldningerne er løgn, dernæst fordi jeg personligt bliver ked af, at fremmede ynder at fortælle mig at de følger mig, for at få det bedre med dem selv. Jeg ved godt at det er et faktum, at man skal regne med kritik eller debat – men når man bruger ord som f.eks uintelligent om andre mennesker, så er det da kun for at skabe dårlig stemning. Ingen, hverken mig eller læserne, kan bruge den slags til noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følger man bloggen eller bloggeren?