Natte terrorist.

Om at finde på ting at lave.

Når man bare allermest har lyst til at krølle sig sammen på sofaen, så kan det godt være svært at finde på seje aktiviteter med det der barn. I hvert fald aktiviteter der overgår sofa-hygge og Netflix.

Inden jeg fik Alfred var jeg virkelig god til at stene i weekenderne. Faktisk var weekender, uden planer, yndlings.

I dag vågnede Bøffen lidt i seks, og min favorit kæreste stod op og tog ham med ud en times tid. Så jeg kunne lige vende mig om, og tage en lille time mere.

Nu kvitterer jeg så med at lade far sove en lur, som startede da Alfred gik død kl. 9. Nu er klokken 11:40 og farmand ligger stadig i sengen. Åh, jeg elsker at det ikke er über hårdt arbejde længere, at være alene om Alfred. Han er ret god til at lege, og det er hyggeligt at være sammen med ham.

Nå, men mens mine mænd sov, gik jeg ind og tjekkede dagens aktiviteter på Børn i Byen. Og fandt ud af, at der ikke kun er STRØM FESTIVAL for stive, larmende hipstere om aftenen og natten. Der er også noget for børn. Og så er det endda lige rundt om hjørnet.

Vil se om farmand ikke snart vågner, og så skal jeg lige have ham overtalt til at vi skal en tur derned.

Rimeligt kedeligt indlæg, I know. Men ville bare lige tippe om STRØM for børn, der foregår her i eftermiddag ovre i Enghave Parken.

20140816-114352-42232683.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natte terrorist.