Om at være ved at pisse i bukserne af skræk.

Om at have et lorte job.

Jeg er så taknemmelig for mit job. Jeg har på kort tid mødt, mange søde mennesker.

Til en fest i sidste uge, stod jeg i en toilet-kø, hvor vi small talkede, mens vi holdt vores tissetrang tilbage. Det store spørgsmål var, som altid, ‘hvad laver du så’?

Jeg svarede at jeg arbejdede som blæksprutte i et firma, som hostede andre firmaer. Den 20 årlige jeg talte med sagde så, at aj, det lød da godt, og, at et eller andet sted skulle man jo starte.

Først var jeg sådan lidt BITCH PLEASE. Jeg er 29 år gammel. Jeg har været der, fremme med albuerne og skubbet mig frem i en branche der er så uudholdelig, og så konkurrenceplaget, at man næsten ikke kan rumme sig selv.

Og så er det sjovt, at jeg aldrig har været mere lykkelig end nu, hvor jeg ikke skal servicere folk ret meget. Jeg elsker mit job – også selvom det måske et et af dem, hvor folk starter, og af den slags, hvor man tænker at det er en start…. Så er det en perfekt måde at begynde forfra på.

Jeg kan godt lide det. Der er ingen der forsøger at snyde foran, og det kan godt være at der ikke er meget street credit at komme efter. Men jeg er mega tilfreds. Og lige rundt om hjørnet, venter der mig helt sikkert større og særlige ting. Fordi jeg ikke har travlt.

Lige nu er jeg nogens mor, og det er langt vigtigere.

20140805-154139-56499929.jpg

18 kommentarer

 • Nemlig! Det er fuldstændig i orden! Så langt tid man aldrig er træt af at skulle op om morgenen. Er selv skiftet fra lønslave til selvstændig uden nogen nævneværdig løn. Men nu ELSKER jeg hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu om dage er man aldrig for “gammel” til noget, så selv skruer jeg ned for ambitionerne, mens mine børn er små, og når de så er større kan jeg give helt los. Det er nok ikke den mest trendy holdning at have, men arrangementet gør mig glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk indlæg – simpelt, ærligt, ligetil! I love it 🙂 og minder om mig selv lidt, selvom jeg ikke er mor. Elsker når man kan være glad for livets enkelthed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sjovt som det der syntes som et “Lortejob” for en kan være drømmen for en anden, men måske er det gudskelov sådan, for hvor ville det være træls hvis vi alle ville det samme og alle øv-jobsene skulle gå til de mindre heldige. Ok ved da godt at der er øv-jobs, også for dem der bestrider dem, men håber da at de aller fleste i en vis grad er rimelig tilfreds med det job de har, og eller sørger for at arbejde hen imod at skulle/kunne noget andet. Alternativ stifter fred med at det nu engang er det de skal og kan pt.

  og ja lige nu og for altid er du nogens mor og det er det vigtigste også når hverdagen tager over. pyha indimellem taber jeg sgu fokus på det vigtige, og må lige finde de indre værdier om familie, børn, kærlighed og nærvær frem. Det lykkes som regel 🙂

  Rigtig god tirsdag

  Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et dejligt indlæg. At være tilfreds der hvor man er, hvor det så end er, er det vigtigste. Jeg synes det lyder til at være skønt job!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hørt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kender en meget stor dreng som vil elske den badeand, hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  TAK Trine. Dejligt indlæg – har det på HELT samme måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nemlig!
  Dermed ikke sagt, at man ikke kan begge dele, men der handler om at være lykkelig, lige der hvor man er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  20 årig-aaaj-man-skal-også-starte-et-sted bliver klogere – M E G E T klogere ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Må bare lige sige, at jeg synes dine nye blog er mega fin 🙂 Farver, opsætning og det hele spiller bare max. God stil der 🙂

  Ha en dejlig dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hardetgodt

  Så sidder man lige her midt på køkkengulvet og kniber en tåre! Velformuleret og so true…af hjertet tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Åhh, til den nye læser: hvad laver du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Rink

  Jeg er nødt til at spørge dig, hvor kan man få so en fin badeand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drømmer mig ofte tilbage til de år, hvor jeg stod i en bagerbutik. Det var så simpelt og ligetil – og skidehyggeligt også! Jeg synes ofte, mit nuværende arbejde er tungt. Har heldigvis mulighed for at være på deltid, så det er jeg. For jeg er helt enig: Det vigtigste (for mig også, i hvert fald) er at være nogens mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alle har så travlt med at bedømme hele ens liv ud fra, “hvad laver du?!”. Personligt ville mit svar have været en hel del anderledes efter sådan en bemærkning; “Desuden står jeg i kø for at slippe af med overskudsurin og får at gøre aftenen helt speciel, har jeg fået lov til at tale med en verdenskvinde som dig, så lad mig da få vekramper og glemme alt om toilettet fordi du er da så hamrende inspirerende?!”

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender en der ville være MEGET ULYKKELIG hvis hun ikke havde lille dig på sit job hver dag <3 Kærlighed herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være ved at pisse i bukserne af skræk.