Secret single behavior.

Om at være ved at pisse i bukserne af skræk.

En ting er, at det er pisse hårdt at gå op ad alle de trapper til 5. sal. En anden ting er lyn og torden, der føles som var det lige over hovedet på en. Sådan virkede det i nat, hvor over 20.000 lyn slog ned i Danmark. 19.000 af dem åbenbart på vores tag. Fuck jeg var ved at skide i bukserne. Jeg sværger min seng rystede hver gang braget kom.

Jeg var nødt til at stå op og kigge på det. For selvom det er et ret skræmmende fænomen, så er det også virkelig spændende at se på.

Weekenden bød på alenetid i lejligheden og en rolig søndag, hvor CIFF blev skudt igang med en lille fremvisning ude på messen, samt en fælles middag sammen med en hel masse andre blogger mommys.

Jeg havde booket bord til os på Mother i Kødbyen, og jeg kunne have sagt mig selv at det var en varm måde at være sociale på. Anyways så var det hyggeligt, og jeg er sikker på at Instagram og blogs’ne flyder over med billeder fra messen og fra diverse events og stande fra messen.

I år er jeg mindre til stede derude. Fordi jeg har fået et arbejde (yay!) og selvom jeg nød at være der sidst, så er jeg bare ikke så vildt interesseret i tøj til børn. Måske I kan fornemme at det ikke er det der fylder mest på bloggen?

20140804-150330-54210186.jpg
Men jeg synes nu stadig at det er skønt at gå rundt og kigge på alle de små stande og hilse på folkene bag.

20140804-150438-54278186.jpg
I morges var jeg til fremvisning hos MarMar, som har fundet vej til mit hjerte. Trods prisen. Jeg er virkelig glad for deres basis kollektion især.

Jeg kæmpede mig vej til Bella Centret i regnvejr, men blev glad for at se, at der var en fin, fin kaffemaskine i presse loungen. Haha, synes det er skørt at man pludselig kan presse registrere sig, blot ved at være blogger.

20140804-150808-54488762.jpg
I morgen står den på Børn i byen Prisen, som holder et awardshow derude om aftenen. Jeg slæber Bøf Bøf og far med, og jeg glæder mig til at få en lille familietur derud.

Ovenstående billeder er taget af en udstilling ude på messen. Ved ikke hvor tingene er fra, da de garanteret udelukkende er lavet som udstilling. Men synes det var fint og yndigt – og måske det kan give lidt inspiration til at lege lidt med maling på de gamle og slidte træ møbler derhjemme?

Slutter af med et lille billede fra i går, hvor vi var nogle stykker der ventede på vores bord blev ledigt. Mon ikke I kan spotte flere kendte ansigter på billedet?

20140804-151034-54634076.jpg
Billede taget af Manja 🙂

2 kommentarer

 • Først: Pisse lækkert design på din nye blog! Det ser godt ud…

  Og så kan jeg ikke lade være med at grine over de der lyn. Vi bor på fjerde sal og har en første sal på femte sal (hedder det det?) hvor vi sover og f… hvor var det nogle vilde lyn! Min kæreste synes det var så interessant, at han stak hovedet ud af vinduet for at se dem i det fjerne. Det bad jeg ham dog hurtigt om at stoppe med, for jeg var nemlig også lige ved skide i bukserne af skræk. Vi har oven i købet ovenlys vinduer, så det var mega skræmmende….

  Alligevel faldte jeg i søvn mens det varede.. Ved ikke hvordan det kunne ske, men nok pga. manglende søvn som ‘8 ugers gammel mor’…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Hende fra paradise. Oh gud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Secret single behavior.