Velkommen til LORTEMOR.DK

Secret single behavior.

Kan I huske det afsnit af Sex and the city, hvor damerne snakker om den hemmelige opførsel man har, når man er alene hjemme?

Secret single behavior?

Sådan en er jeg. Sådan en der har sådan noget.

F.eks er Alfred og far taget en tur nordpå, hvor de besøger noget familie. Jeg var mega meget i tvivl om jeg skulle tage med, men endte med at blive hjemme. For selvom jeg går glip af en super hyggelig dag med min familie, så trak det alligevel mere i mig, at tilbringe dagen med mig selv. Det er så lang tid siden jeg har gjort det.

Egentlig var jeg alene hjemme med Bøffen i formiddags, da far skulle have sin sidste sending ude på p3. Så hele dagen passer heller ikke. Men fra kl. 14 og indtil nu, der har jeg været alene.

Og jeg har fået plukket både øjenbryn og overskæg, samt pillet en masse næse. Jeg har også gået rundt i grim tøj og nydt at ingen har råbt af mig i dag, hvis der er to biler der rører ved hinanden eller en lastbil der kører ned på gulvet. Det er ikke bare lidt dejligt. Det er fucking dejligt.

I går var jeg nemlig ude og være social med en hel masse andre bloggere. To af dem har nemlig åbnet deres helt eget PR firma, og det krævede en fest. Og en fin en af slagsen. Og selvom jeg allerede var hjemme kl. 23, så vågnede jeg altså stadig op med kvalme og tynd mave. Måske tidspunktet for opvågningen kan have noget med det at gøre? For så meget drak jeg altså heller ikke. Så jeg var meget, meget sølle da Alfred galede i morges kl. 5.30.

Og klokken 7.30 gik farmand ud af døren, og efterlod os alene i hinandens selskab. Heldigvis var Alfred klar til en lur kl. 9.00, og da han sov, krøllede jeg mig sammen i fosterstilling og nåede at halvsove i den times tid han boblede.

Fuck jeg synes det trækker tænder ud at stå op før 6.00 hver eneste fucking dag. Det er jo ikke frivilligt. Det er jo ikke fordi der er et vækkeur der siger: Nu skal du op, og så har du lige en god halv time til at vågne stille og roligt.

Nej, det er et lille menneskeligt vækkeur, som forventer at du er PÅ, når han kræver det. Hvilket er altid.

De fleste morgener er ok, men i morges havde jeg kvalme og dårlig mave. Og de andre dage, hvor jeg ikke har været ude aftenen før, der er det faktisk det samme. Min krop er begyndt at protestere over de tidlige morgener. Håber det snart er slut. Det er fandme hårdt, i ugevis at stå op kl. 4-5 stykker. Så er der lang tid til klokken 20.00 hvor ungen sover igen.

Ellers går det meget godt på Vesterbro. Da jeg gik op ad trapperne nu her til vores opgang, så stod der to mænd i bankede på hos de to bordeller der ligger nede på gaden. Fandme underligt at tænke på, at så går de lige ind og smider 500 kr for et knald. Kontrasterne mødes herude i V, synes jeg. Her er masser af børnefamilier, unge mennesker og masser af ludere og narkomaner.

Det er underligt, at vi kan gå ned i vores gård og lege med kaninerne og lege i sandet, og så sidder der 3 asiatiske kvinder på en bænk og holder pause. Og det er bare accepteret, at sådan er det.

Wow, føler mig heldig – at være født som mig, og i et land hvor muligheden for at tjene sine egne penge er så muligt. Man siger jo, at prostitution er verdens ældste erhverv, og at det altid har eksisteret. Men jeg synes ikke det gør det nemmere at acceptere. Jeg støtter bestemt ikke op om det, i hvert fald ikke når det bliver til en reel industri.

Kæft hvor tungt, ville egentlig bare tjekke ind og sige hej. Men tankerne flyver og ordene skriver sig selv.

God lørdag aften 🙂

20140802-182410-66250492.jpg

5 kommentarer

 • Ida

  Det bliver fint her i dit nye virtuelle hjem! Især med de fine nye billeder, hvem er fotografen?
  Jeg kan sagtens forstå din frustration, det er skide hårdt for kroppen med natteroderi! Og det værste er, at man ikke ved, hvornår det slutter eller om det slutter (men mon ikke det gør?) Der er ingen slutdato for ens pinsler, og det er virkelig svært! De første 2 mdr af Pennys liv græd hun konstant og sov overhovedet ikke om dagen. Det var stort set gråd fra 8-22, og jeg ammede konstant, men til ingen verdens nytte. Det værste ved det var følelsen af ikke at kunne finde en udvej, eller vide hvornår det ville få en ende. Al mulig virtuel opbakning til dig og håb om snarlig bedring. Lige pludselig er den der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Overskæg? Pincet? Det må du altså lige uddybe! Fjerner det hårene og i hvor lang tid ? Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Kontrasterne mødes på Vesterbro! Vi boede et halvt år på Sdr. boulevard (lige over for kiosk med et “h” et sted i navnet jeg ikke kan huske 😉 ) Havde mange ture med tung 1 årig bebs på armen over for at købe ingefær-øl og verden bedste pizza ved siden af! Men jeg kunne bare ikke forene de to ting – altså bebs og narko/prostituerede. Luderne foran Superbrugsen på halmtorvet var ikke blege for at vise babser når jeg kom gående forbi med barnevogn (fatter stadig ikke hvorfor??) eller når jeg så familiefaderen med børnesæder på bagsædet af volvoen samle en prostitueret op.. Forstår det virkelig ikke, det univers som er så “accepteret” herhjemme. Synes det er trist 🙁
  Men Vesterbro er jo også skøn. Nu er vi flyttet til gun-town Husum. Knap så mange ludere, men narko og bandekrig i stor stil. Ved ikke helt hvad der er bedst..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mørklægningsgardiner PLUS to lag mørke lagner ovenpå (=HELT mørkt værelse) det gør underværker her. Magter slet ikke at stå tidligt op, så forstår dig så godt mht det.
  Kh Rikke :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ikke alt for længe siden skrev Trine lidt om Secret Single Behavior – sådan som Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte snakker om […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til LORTEMOR.DK