Et lille undskyld.

Thank FUCKING God!

Jeg har fundet en nål i en høstak. Og som begrebet jo dækker over, så betyder det noget med at man leder efter noget småt, i en kæmpemæssig bunke lort. Og at vejen dertil, er både ildelugtende, belastende og fuld af … Ja, lort!

Sådan har jeg det lidt med blogland. Der er så mange efterhånden. Mange gode, mange dårlige. Og så er der rigtig mange midt i mellem, hvor et par finjusteringer ville hjælpe. F.eks har jeg aldrig forstået hvorfor folk ikke køber deres eget domæne. Jeg er næsten ved at gagge over bloggere, der tager det seriøst og faktisk er rigtig dygtige, STADIG blogger på noget der hedder etellerandet.blogspot.com.

Med fare for at lyde vildt arrogant, så er det mit råd nummer ALLER ettest. Et domæne koster 100 kr om året. Det er ikke en formue. Og det er så satans ærgerligt at man blogger længe uden det, og skaber sig et navn, for så at finde ud af at nogen har købt dit domæne før dig. Det sker faktisk for rigtig mange.

Nå, men tilbage til nålen i høstakken. Jeg har fundet en mand. En blog-mand. En mande-mommy blog. Eller en daddy-blog om man vil. Hvad kan man kalde sådan en? Fader-blog? Hot daddy-blog?

Uanset hvad, så er den god. Og jeg kan kun råde jer til at kigge forbi. Og huske at smide et bogmærke efter den.

Klik på billedet, så sender jeg jer fluks videre til ham. Selv tak!

20140814-210315-75795756.jpg

12 kommentarer

 • Der kan Daddy-O også anbefales (http://www.daddyo.dk/), især på instagram, hvor de er super skægge at følge med hos.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Marina, lige mine ord – daddyo.dk er virkelig gode for et godt grin, og lidt eftertænksomhed 🙂 Og de har da været med noget tid, så nålen i høstakken fandtes allerede 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også lige “fundet” ham og han er fantastisk! Lidt samme følelse som da jeg fandt lortemor. En nål i en høstak – I DEN GRAD!
  Jeg har lige startet min blog op igen og jeg er ved at dø over, at min SU først kommer i næste måned… Domæne er det første der skal skaffes. Før kaffe endda.

  Kram fra Ida – http://www.uniquesilhouttes.blogspot.dk (undskyld)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kommenterer også lige på denne. Som ny blogger synes jeg det er ret skræmmende at kaste sig ud i cyperspace, når man ikke har en hat forstand på noget der har med computer at gøre. For mig er det afgørende, at jeg føler mig tryg, at jeg kan få hjælp hvis teknikken laver ballade og at jeg er i et “miljø” hvor der er en chance for at blive set af en læser der scroller ned gennem de utallige indlæg. Jeg “tør” ikke selv… Hvordan skal jeg så blive fundet af læserne??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Bloggers Delight er heller ikke et dårligt sted! Der er masser af hjælp! Men man kan sagtens købe eget domæne og stadig få hjælp og blive set

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for svar (og spark i gennem dit indlæg:-)). Det vil jeg straks undersøge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber du har set min post på IG, men jeg vil også gerne på din egen blog, fortælle dig hvor fed du har gjort min torsdag og nok også hele weekenden. Tusind tak for de søde ord, dit råd, (er fikset) og selvfølgelig fordi du kan lide det jeg laver. Du er en fucking champ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han er vildt god, jeg er også faldet over ham indenfor de seneste to uger og glæder mig til at se om han kan opretholde de fiiiine indlæg.

  Jeg har kigget på domæner flere gange, men det ser rigtig meget ud som om, at man kun kan være 100 procent anonym .dk domæneejer, hvis man gør en masse krumspring … men nu sidder jeg da og overvejer det igen på baggrund af dine som altid kloge ord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk ofte overvejet, om ikke det snart er tid til at smutte fra blogspot og over i mit eget. Men jeg bange for, om folk ikke kan finde mig eller følger efter. Og nu hvor jeg efterhånden har et par firmaer, jeg arbejder sammen med, er jeg virkelig nervøs for, om det vil være en rigtig dum ide?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, nu er der jo også dem, der starter en blog for sjov, og først bagefter finder ud af, at ens domæne har været optaget, omend ubrugt, i omkring 10 år. Så er det lidt svært at købe det. Men er da enig i, at det ser mest prof ud – siger bare, at der jo kan være mange grunde derude til at folk ikke lige har sit eget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg ikke har forstand på, så er mit helt eget domæne http://www.soldierswife.dk nu i luften. Tak til hende her, for den lille opsang hun gav – det var tiltrængt. Og tak til opmuntring og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille undskyld.