Random facts om yours truly.

Alene.

Har været alene hjemme hele weekenden. Størstedelen af den, uden strøm på min telefon. Det er både ufedt og ganske udemærket.

Til gengæld har jeg haft rigtig travlt – har stadig maling på hænderne, og ondt i armene – men jeg synes at vores møbler trængte til en opkvikker.

‘Vi’ har altid haft mørke møbler. Og når jeg siger ‘vi’ på den måde, så betyder det at JEG altid har haft mørke møbler. Min kærestes IKEA ting, forsvandt som dug for solen, da vi valgte at dele bopæl for år tilbage.

Min kærlighed til teak er nu ikke så meget på grund af det mørke træ, men mest på grund af designet. Jeg elsker de rene og tynde linjer. De smalle ben, der bærer et stort møbel og som får det til at se elegant ud. Rigtig pænt, skandinavisk design. Så det er faktisk sådan jeg har indrettet mig de sidste 10 år.

Desværre er vi fanget i en lille lejlighed. Og vores stue agerer børneværelse, spisestue, stue og opmagasinering. Og på et så presset område, så hjælper mørke og tunge møbler ikke på det.

Jeg er udemærket klar over at det er blasfemi at male sine gamle teakmøbler. Men de stykker der måtte lade livet for en pensel over weekenden, er faktisk købt ind til det. Heldigvis. Og jeg kan kun anbefale at lave sådanne små hobby-projekter i hjemmet. Har ikke engang brugt ret mange penge, og resultatet er blevet så fint.

Havde jeg nu været en dygtig blogger, så havde jeg naturligvis foreviget alle de smukke øjeblikke med hvid-pigmenterede spærregrunder, malerpensler og de 1000 lag maling der skal til for at dække teak – og lavet et DIY indlæg til jer. Men det er jeg ikke. I får heller ikke et før og efter – i stedet valgte jeg at købe en ordentlig motherfucker Leffe Brune, satte noget Agnes Obel og Metallica på, og så svingede jeg ellers med pensler, mens jeg skrålede med på James Hetfield’s yndige røst. Næppe et kønt syn.

Så I må spørge, hvis der er noget I vil vide. Jeg skal med glæde svare på spørgsmål!

Ps. Elsker billedet af Alfred. Det er taget på Samsø forrige sommer, og hans ansigt er så tykt, at der ikke er plads til det på hans hoved!

20140908-080019-28819931.jpg

20140908-080019-28819528.jpg

20140908-080020-28820265.jpg

20140908-080019-28819756.jpg

20140908-080020-28820586.jpg

20140908-080020-28820099.jpg

20140908-080020-28820428.jpg

Det fine bord er en gave til Alfred fra Flexa
Opbevaringskasserne fra Hay kan bl.a findes HER.

11 kommentarer

 • Det ser altså fint og hyggeligt ud Trine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor fint. Skøn blog ligeså.
  Den fine tråd kurv – hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Hej Louise! Tusind tak 🙂 kurven er fra Tiger – til 30 kr!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så fin og dejlig blog. Den tråd kurv hvor har du opsporet den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ORK det er blevet fedt. Specielt de små børnemøbler! Har du bare været MONSTER heldig på et loppemarked, eller hvor har du dem fra?
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Hej Anne! Jeg fandt dem i en antikvitetsforhandler på Falconer Alle. Han havde to stk stående udenfor. Så jeg lavede lige en u-vending og skyndte mig derhen for se prisen. 125 kr pr stk. Så det var virkelig, virkelig heldigt!! Har ikke set dem nogensinde, til under 300 kr stykket!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej. Er vild med den reol!! Og også vild med fede Alfred 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Er vild med kommoden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nattalie

  Hey, lækker blog. Elsker din ærlighed. Jeg er lidt vild med den kommode gav du bare 3 milliarder for maling eller scorede du nogle prøver eller hvordan? Tænker det ku være dyrt med så mange farver…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Tak! Det var ikke så slemt – fandt en farvehandel der havde 40 % rabat på alt. Så købte tre gange 2,25 liter, og så blandede jeg selv flere nuancer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Random facts om yours truly.