Tanker.

Det er fredag, det er fucking fedt!

Dagen vi alle har gået og ventet på, ikke?

Min uge har været ret vild. Ikke vild på den der ‘årh hvaaaaad, gang i den’ men mere sådan ‘fuck, denne her uge er tung – den må gerne snart gå væk!’

Jeg startede ugen ud med at lægge mig syg derhjemme, og i takt med at jeg fik det værre, steg min dårlige samvittighed over for job, blog og familien. Den slags følger jo nok bare med, når man er syg.

Jeg er enormt spændt på i dag – skal til et møde, og så venter jeg på svar fra en redaktør fra forlaget… Om hun synes de 500 sider er noget lort, eller om der er lidt brugbare sager deri. Shit jeg håber på det sidste!

Vil lige huske at takke jer for alle de søde rygklap i mit sidste indlæg. I er fandeme søde, er i. Tænk at være så heldig at have den slags støtte. Det gør mig meget, meget glad. Og jeg er dybt taknemmelig. Kærlighed til jer – og øsnker jer hermed en fantastisk weekend!

20140911-221812-80292623.jpg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker.