I hear ya!

Efterårstøj til vuggestuen/børnehaven.

Here we go again… En ny sæson, en ny størrelse tøj. Av i pengepungen.

Alfred skal have behageligt og løst tøj på. Ellers får han spat. Derudover skal han have tøj på, der gerne må blive beskidt, komme med et forkert barn hjem – og så skal det være til at betale, således at man ikke går helt ned, hvis det forsvinder, går i stykker eller nogen spilder rødbedesuppe ud over det hele.

Pris og kvalitet hænger ofte sammen, men der er få ting jeg gider give mange penge for. Det ene er sko, det andet er elektricitet. Derfor får Alfred heller ikke dyrt tøj. På listen over indkøb, næste gang børnepengene tikker ind, står disse ting. Der er link i billederne, hvis man vil kigge nærmere på pris og mærke. Priserne ligger fra 119,- og op til 279,-

20140917-094249-34969298.jpg

20140917-094259-34979770.jpg
20140917-094323-35003923.jpg
20140917-094332-35012691.jpg

20140917-095855-35935803.jpg

20140917-095855-35935687.jpg

8 kommentarer

 • Mette

  Har netop købt tre par langærmede stribede t-shirts og to par lange underhylere (ligner de rød/hvid-stribede), som sagtens kan gå for joggingbukser til min 4-årige søn til 200 kr i H&M. Dejligt blødt og godt for de små at bevæge sig i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Noget jeg har tænkt over mere end en gang; når man følger din blog på bloglovin, og læser på sin iPhone, så er det rigtig øv at man ikke kan læse hele indlægget uden at trykke “læs mere”, og så blive dirigeret ind på bloggens side. Jeg ved at det er en lille ting, men det irriterer.. Tænkte at jeg lige ville gøre opmærksom på det, så har du jo muligheden for at tage stilling til det 🙂 (håber da i øvrigt at du forstår hvad jeg mener, haha).
  Men ellers tak for en god blog! Jeg kommenterer sjældent, men er en glad læser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Jeg ved det godt – men det er sådan opsætningen fungerer. Tror det er fordi det ville tage for lang tid at loade hele indlægget med det samme. Det er desværre ikke noget jeg kan ændre. Det har altid været sådan, desværre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • NM

   Hmm det er det samme, når man åbner bloggen i en net-browser.. Førhen kunne man se/læse hele indlægget uden at skulle gøre andet end at åbne bloggen, men nu skal man trykke “læs videre” for at læse indlæggene… Lidt ærgerligt, synes jeg personligt.

   Men ellers en kanonfed blog med gode grin og personlige indlæg 🙂 Tak for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Det er mig der har valgt den opsætning 🙂 jeg ved godt det er skide irriterende. Men for at være HELT ærlig, så er der er økonomisk aspekt under for mig. Jeg bliver nemlig betalt pr. sidevisning. Og den opsætning giver lidt flere, end hvis man bare kunne scrolle hele vejen ned. Så jeg ved det godt – men det er en måde hvorpå jeg kan få lidt ekstra guld i posen 🙂 håber det er et godt svar, der er til at leve med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • NM

   Det giver ihvertfald mening 😉

   God weekend til dig, manden og bøffen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nattalie

  Prøv den app der hedder Reshopper – det er kun baby/børneudstyr! Og altid i overskuelig afstand 🙂 Eeeelsker den. Redder os lige fra konkursen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg er lidt i samme båd som dig mht. at bruge mange penge på tøj til børnene. Dog har jeg købt sådan en sag her http://www.feen-froen.dk/830343888-shan-suit-softshell-aw15-hummel-p-253010005.html til min yngste datter, da den simpelthen var så lækker, at jeg ikke kunne lade være med at købe den – selvom prisen måske var lidt mere end jeg oprindeligt havde tænkt mig at bruge

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I hear ya!