Inden turen gik mod vuggestuen.

Fredag morgen. Gaaaaaab.

20140919-085845-32325949.jpg
TGIF…. For satan da, en uge! Ikke at den har været speciel hård, jeg var bare ikke klar på den, da det pludselig var mandag morgen. Stemmer for at vi laver weekend mandag-fredag, og så har hverdag lørdag og søndag. Glimrende idé. Måske ikke for landets økonomi, men for folket!

Morgenen startede med gråd og en træt og tvær Alfred. Han fik i dén grad det forkerte delle-ben ud af sengen, da han vågnede kl. 5:30. Svenne havde sat en traktorvideo på, på iPad’en, da det fatale sker: den løber tør for strøm. Lige midt i traktorløbet. Fatalt. Alfred får et mindre sammenbrud, og så er dagen ellers skudt igang. Intet var godt nok. Ramasjang var ikke godt nok, havregrød med ekstra smør var ikke godt nok. Mor var ikke god nok. Far var ikke god nok.

Han falder til ro, da Hr. Skæg dukker op på fjernsynet. Så igen sender jeg mine kærlige og våde kys efter den skæggede mand i rødt. Han er fucking genial. Pludselig ville Alfred gerne spise, han ville gerne putte i stolen og vi fik også lov at skifte fra nattøj til tøj. Thank fååååååårking god.

Jeg tror jeg elsker ham. Altså Hr. Skæg.

Ikke nok med at Alfred var et surt røvhul, så ville vores toilet pludselig heller ikke skylle ud. En tilbagevendende, charmerende ting ved vores lejlighed. Udover møl og splinter i gulvet. Og heldigvis kiggede jeg viceværten over skulderen sidst det skete – for man bliver hurtigt træt af at skulle skylle ud i toilettet med en spand.

Så der kom lortemor, med værktøj og mandighed, og med lidt hjælp fra kæresten skyller vi nu ud igen. Uden en spand. Er ret stolt. Mon man må ringe til viceværten og blære sig?

 

3 kommentarer

 • Helena

  Om man må ringe til viceværten og blære sig??? Man SKAL!!!!!

  Elsker dig (kan man det? uden det er mærkeligt)
  Elsker Svenne (undskyld)
  Og elsker bøffen (må man det?)

  Hvor er I bare en sjov, skør og alligevel helt almindelig lortefamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pyha, en start på dagen.. Men hey, sådan er det vel nogen gange – og så er det godt at Hr Skæg er der til at vende rundt på humøret 😉 Jeg er noget spændt på det der med børn som starter for os om en god måneds tid… Pænt skræmmende alligevel…!! 🙂 God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Her er Hr Skæg også idolet over dem alle! (Er det noget de har lært dem nede i BL?!) “Gææææææk!” Især når man faktisk burde sove. “Bog! Gæk!” Har dog prøvet at lære Vera at Skæg går tidligt i seng og desværre ikke kan lege efter otte.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inden turen gik mod vuggestuen.