Go? No go?

I hear ya!

20140917-080715-29235101.jpg
Tak for alle jeres meninger til mit indlæg i går! Jeg hører hvad I siger, og jeg skal gøre mit bedste for ikke at lave lortemor om til en modeblog 🙂

Det var nu heller ikke intentionen, men I har helt ret i, at jeg skal gøre det jeg er bedst til, og så lade andre om at inspirere på modefronten. Jeg udelukker dog ikke, at der godt kan snige sig et moderelateret indlæg ind, nu og da.

Flere skriver så, at de gerne vil se mere til Alfred – og at det derimod gerne må handle lidt om tøj og seje ting til ham. I hear ya!

Her til morgen dealede vi med en træt lille dreng, der må en eller anden måde fik det forkerte delle-ben ud af sengen. Han tålmodighed var så lille, og han ville hverken have tøj på, spise eller lege. Vi starter jo altid morgenen i lænestolen, hvor vi sidder med dyner og ser Ramasjang. Og her må jeg udbryde: HVAD SATAN SKER DER FOR RAMASJANG?

De har da ændret en hel del i sendefladen, hva? Man kan da ikke starte med at sende 30 minutters ‘Kære Sebastian’?? Ved ikke med jer andre, men Alfred elsker tegnefilm, og gerne dem der ikke varer længere end 7-10 minutter ad gangen. Og når de så også har smidt et latterligt program ind, der handler om at bygge legehuse til store børn – som i øvrigt også blev sendt i går i Ulvetimen – ja, en genudsendelse fra aftenen før – så kommer mit pis i kog. Overvejer at kontakte dem, og fortælle at det nok mest er de helt små børn der er oppe på det tidspunkt. Så synes jeg dælme ikke de har fat i den lange ende. Ja, jeg er blevet latterligt afhængig af Ramasjang.

Men så er det at jeg er glad for at vi har både Viaplay og Netflix. For når Ramasjang sover helt til kl. 6, og oveni købet sender programmer til store børn, der – så er det altså det, vi skal til at bruge fra nu af.

En total individuel mening herfra, for jeg ved jo også godt at mit barn ikke er det eneste i verden – at han skal coexiste med andre børn – så kan jeg ikke forvente at Ramasjang sender hans favoritter, fra de vågner til de går i seng. Men man har da altid lov at håbe 🙂

Vores rytme er sådan. at han står op mellem 5-6, så ser vi lidt tv, mens vi hygger og putter i lænestolen. Her spiser vi lidt frugt eller snacks, inden turen går til vuggestuen. Vi har jo 8 km hver vej, og det tager en god halv time at komme derover – så han skal helst afsted mellem 7-7:30 – så han kan nå at spise morgenmad med de andre deroppe.

Far er næsten altid den der afleverer, hvor jeg så henter når jeg har fri. Jeg bruger min morgen, når Bøffen og far er kørt, på at blogge og skrive. Så egentlig starter min arbejdsdag ved 8-tiden – og så møder jeg på arbejde mellem 10-11, hvor jeg så er til klokken 14-15 stykker – og så henter jeg Bøffen ved 15:30-16-tiden.

Han gider aldrig med hjem, så inden vi får leget af og kommer i tøjet, så er klokken allerede 16:30 og så er vi hjemme ca. kl. 17.

Det med at have langt til institutionen kan ikke anbefales. Det bliver vores død henover de kommende kolde måneder. Overvej lige, at hvis vi f.eks er alene med Alfred – så kører vi 32 km alene ved at hente og bringe. Shit. Men man kan jo ikke flytte sine børn rundt, når man har korte lejeperioder på sin bolig. Det synes jeg i hvert fald ikke.

Apropos flytning, så går vi nu all in på at finde os en mere permanent løsning. Mange har spurgt, hvorfor vi ikke køber – og det vil vi også gerne – men vi har ikke sparet nok op, til at kunne lægge et ordentligt indskud endnu. Og det ville også være noget forhastet, når det allerede er fra 1/12 – men man skal aldrig sige aldrig. Hvis nogen sidder derude med en god andelsbolig til en familie, i en sund andelsforening omkring København, så sig da lige til.

Vi vil så gerne have noget ro snart – jeg kan mærke at vi ikke trives på så lidt plads. Lige nu bor vi på 50 kvm – og det ville egentlig fungere ok, hvis ikke det var fordi vi har møbler og ting i hele lejligheden. Kort sagt, vi bor på 50 kvm – med møbler og ting fra en på 85 kvm. Og så har vi endda fået opmagasineret en del et andet sted.

I dag har jeg et møde med en redaktør fra et forlag. Det var faktisk det møde jeg skulle have haft i mandags. Det blev bare lige rykket til i dag i stedet. Det bliver spændende 🙂

9 kommentarer

 • Mie

  Held og lykke med mødet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Elsker sådanne indlæg her om jeres hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louiseboh

  Hey Trine.
  Jeg stemmer i kor, det med Ramasjang er PISSE irriterende og Sebastian er dødsyg, hvis du spørger mig og Cajsa viser på ingen måde interesse heller, tværtimod! Hun starter i high pitch skrig “Ramasjang Ramasjang Ramasjang” – hun ser det ingen gang, som værende i samme kategori som resten!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Word med hensyn til Ramasjang! min 2 årige gider det hellere ikke mere.. synes måske det er for blandet? de burde dele det op i to, ligesom med disney/disney junior.

  Men er glad for at du ikke ændrer blogstil. Synes du har en mega fed stil, men det er efterhånden ikke noget mere kedeligt i hele verden end blogs, der kun omhandler outfits og køb. Læser efterhånden kun blog med lidt dybte, ligesom din.

  Held og lykke med mødet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må gerne købe vores, den er perfekt til en familie med 1 barn.. Ligger lige ved valbyparken.. Vi har 73 kvm, med nyere badeværelse og køkken, og det er en 3 værelses. 670.000 kr og 4500 om måneden, anyone? 🙂 Det er i stuen, der er børnehave i gården, så man må bruge legepladsen, og de larmer overraskende nok ikke. Lejligheden ligger over en opvarmet kælder, så vi havde dårligt behov for at tænde for varmen i vinters 😀 Hvis nogle står og mangler, så skriv da til katinka@mamanam.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Helt enig, synes også de skulle droppe programmer beregnet til store om morgenen. Hvad sker der for det der underlige trolde skov dims… Med Zlatno Buric?!? og Yakari er det bare for at skræmme små børn?!?

  Held og lykke med Forlaget i dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja

  Hvis du ikke allerede bruger det, vil jeg virkelig slå et slag for Ramasjang på nettet. Det er jo lidt ligesom Netflix, bare med alle (eller i det mindste nogle af) favoritterne – og de er vågne hele døgnet. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej 🙂
  Var der ikke en gang et indlæg hvor du efterlyste aktiveringsidder? Her hjemme har vi en stor dreng på 1 år og 7 måneder. Det bedste vi kan lave er puste 3-5 balloner op og så daske vi til dem med fluesmækkere. Eller sæbebobler og fluesmækkere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg kan varmt anbefale Boligsiden.dk’s søgefunktion! Der kan du nemlig også skrive hvad du f.eks. har af krav til kvadratmeter, ligesom at du kan få dem sorteret i rækkefølge efter hvad der f.eks. har den laveste ydelse om måneden. Det var der jeg fandt vores nye lejlighed som vi flytter ind i lige om snart! Du kan f.eks. bare skrive københavn i søgefeltet, og så vælge ude i venstre side at du kun vil se lejligheder over 90 kvm, og vil se dem med laveste ydelse først, ét voilà! Om ikke andet, er nabolejligheden til vores nye også til salg, men jeg ved ikke om I kunne være interesserede i at flytte til Vanløse.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go? No go?