Fredag morgen. Gaaaaaab.

Kuk, kuk fra en doven blogger!

Kære mennesker! Jeg har holdt fri i weekenden, og beklager selvfølgelig stilheden herinde! Det er dog vildt rart at trække stikket lidt ud over weekenden, og bruge tiden væk fra min virtuelle verden. Her til morgen vil jeg egentlig bare sende jer et andet sted hen, inden jeg senere finder tid til at skrive om min weekend, der bl.a har budt på 90-års fødselsdag samt kvalitetstid hos min svigermor.

Så igen: skænk jer en kop kaffe, og læs med ovre hos Sneglcille. Det er et super fint indlæg, hvor der lukkes op for nogle af de nærgående spørgsmål hendes læsere har haft gennem hendes tid som blogger. Det er meget modigt, og det er præcis hvad jeg altid har elsket hendes blog for.

ferie-slut1

1 kommentar

 • Simone

  Hej Trine,

  Sådan lige FYI, fordi du gerne vil have besked hvis reklamerne bliver for irriterende. Der kommer en reklame op engang i mellem, fra Århus Universitetshospital/snartforældre.dk og jeg kan simpelthen ikke lukke den ned 🙁 Den fylder hele skærmen og vil bare ikke gå væk! Jeg bliver nødt til at starte forfra og gå ind på din side igen. Sådan et par klik ekstra går jo nok, men det er så irriterende at klikke på det hvide kryds og den bare ikke lukker 😉

  Hav en dejlig dag!

  Mvh Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag morgen. Gaaaaaab.