Tak !

Lørdag.

Havde i dén grad set frem til weekenden.. En lidt lang og stresset uge, hvor jeg har haft rigtig meget at se til. Min indbakke er fuld, mit hoved er fyldt og min næste uge er dækket til af arbejde og aftaler.

Vigtige aftaler. Ikke sådan nogle sociale ting, men sådan nogle big fucking deal agtige ting.

I dag har jeg været på loppemarked, hvor jeg var så heldig at finde min drømme jakke. Hvor heldig har man lov at være? Og inden nogen himler op og peger fede fingre mod mig – så ja, jeg har brugt penge på tøj – og så betyder det, at jeg skal sælge noget andet. Det er nemlig sådan jeg gør. Noget ind, noget ud. Så det kan måske besvare det spørgsmål eller den undring nogle af jer har haft omkring mit shopping-forbrug 🙂

Jeg er så glad for den!

20140913-181414-65654289.jpg
Da jeg kom hjem, tog jeg Alfred med ned i gården, hvor vi legede i et godt stykke tid, mens far ryddede lidt op derhjemme.

20140913-181531-65731709.jpg
Og her til aften, når Bøøøøf er puttet, står den på gennemlæsning af 500 blogindlæg – så jeg kan være godt forberedt på et spændende møde på mandag!

20140913-181701-65821228.jpg
Wish me LUCK!

12 kommentarer

 • Marie-Louise

  Uhh, hintes der til noget med en bog?! Skal nok krydse fingre og held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Jeg krydser også fingre! 🙂 Og hvis du udgiver en bog, så køber jeg den!!
  FED jakke.. 😀 Må vi se den på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe // Copenhagen Kiddo

  Held og lykke med mødet mandag! Og den er virkelig fin den jakke… jeg har lagt mærke til, at de farver der, er så gode til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pøj pøj! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hej Trine

  Såååå fed jakke! Har selv haft øje på den! Må jeg høre hvad du købte den for? Skal snart selv have en stand og er lidt i tvivl om hvad man kan tage for sådan noget designertøj – normalt er loppepriser jo ikke så høje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Jeg tror måske jeg vil holde prisen for mig selv – hvis det er ok? Men normalt er det nok lagersalgspriserne jeg går ud efter, hvis jeg køber mærkevarer. Denne jakke stod vist til 2200 i butikkerne, jeg fik den til under normale lagersalgspriser hos Stine Goya – jakker står normalt til 1000 kr når det er. Så alt i alt en god handel. Fik den f.eks til – 50 % af hvad jeg har set på Trendsales. Personligt har jeg det sådan med loppemarkeder – hvis jeg selv sælger, at jeg ikke går så meget op i førpris, men mere hvor stor en værdi tøjet har for mig. Hvis jeg ikke bruger det, så gider jeg heller ikke tage det med hjem igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise

  ihh jeg krydser også fingre!! spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krydse, krydse, krydse…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Verdens sødeste billede af Alfred jo!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak !