Fine farveglimt på budget.

Random facts om Alfred.

20140901-201124-72684831.jpg

Alfred er kræsen – både med hvad han spiser og omkring hvordan maden skal indtages. Han er til kedelig mad, som f.eks kan være kogt pasta, vendt i olivenolie og urtesalt. Let kogt broccoli, stegt på panden i RIGTIG meget smør. Røræg, æg og det som er indeni tomater – aldrig skalden. Han giver ikke meget for kød, men han elsker til gengæld Kims skruer med tomatsmag.

Alfred er desuden fan af ananasjuice, mælk i store mængder samt Mathilde kakao. Alle disse ting, skal gerne indtages gennem sugerør.

Alfred er vild med alle køretøjer, biler, lastbiler, traktorer og flyvemaskiner. Han har efterhånden en rig samling derhjemme – og han kan godt lide at stille dem alle sammen op på række, mens han ligger ned på gulvet ved siden af dem.

Alfred er faktisk en rigtig hygge-bøf – han holder især af sin dyne, som han slæber rundt i lejligheden, mens han krammer den og siger ‘Mmmmmmmmm’. SÅ sødt.

Alfred er rigtig god til at kaste med ting. Først og fremmest bolde. Og han kan også gribe! Men kan kaster også med biler, mad, sko og sutter. Især sutterne får en tur gennem lokalet.

Apropos sutter, så er de nok hans allerkæreste eje. Han holder fast i dem, som var han en junkie med en pose heroin i hånden. Og han vil gerne sove med en i munden og en i hver hånd.

Alfred har et stort temperament – og han kan blive rasende på et split sekund. F.eks hvis hans biler ikke står på en lige række, eller hvis han ikke må få flere chips. Anger overload. Total kortslutning.

Alfred starter sine morgener i vores lænestol, mens han ser 15-20 minutters Ramasjang. Gerne med en af os i hånden, og en flaske mælk i den anden. Jeg synes det er en hyggelig måde at starte vores dag på!

Alfred sover ikke rigtigt igennem, men det ser ud til at hans night terror bliver mindre og mindre. Han sover bare lidt uroligt, og vil allerhelst falde i søvn ved siden af en af os. Men putning foregår, for tiden, uden det store skrig og skrål – hvilket vi nyder. Man ved jo, at det kan skifte når som helst.

F.eks i aften, nu hvor jeg netop har jinxet hele lortet på bloggen.

8 kommentarer

 • ALT er bare festligere at drikke, når det indtages gennem sugerør. Han er skøn, ham Alfred!

  .Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lena

  Hvem elsker ikke Kims skruer med tomatsmag?? ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, sutteritualer kender vi også her. Viggo på 1 år skal helst have syv-otte stk med i seng. De kører i ring mellem hans to små fede hænder og munden, indtil han falder i søvn. En slags sutte-jonglør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Han lyder godt nok lige så kær som han ser ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck, nu skal jeg i Netto efter tomatskruer! Men sikke en sød, lille dreng. Suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Min søn er 3 år (på torsdag)
  Når jeg læser din blog, nyder jeg at sammenligne os, skabe en fælles “relation”.
  Jonathan har altid stillet hans biler i en snorlige række, flipper ud hvis en vælter eller lign.
  Jonathan har også mange biler/toge/lastbiler mv. Elsker alle store maskiner.
  Vågner også bedst med lidt tv.
  Og ja de kære madvaner…
  Nyder at sammenligne, for så ved jeg min søn er helt som andre børn og helt perfekt, tak.

  Tak for en god blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor lyder han skøn 🙂
  Er vild med din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine farveglimt på budget.