Mor er rasende!

Random facts om yours truly.

. Jeg lider af ekstrem korttids hukommelse. Kan faktisk ikke huske ret meget, hvis blot der er gået en enkelt dag, fra jeg har lagt et eller andet et sted – eller hvis nogen giver mig information. Jeg har hørt at man kan træne sådan en hjerne, men aner ikke hvordan.

. Jeg har engang været med i Popstars. Kom til anden runde. Jeg sang noget Kylie Minogue. Jeg var 16, og tænkte at jeg gerne ville vinde den der konkurrence. Det gjorde jeg ikke, og faktisk har jeg skrevet om det herinde før, hvilket resulterede i 14 google søgninger på ‘lortemor i popstars’. Haha, som om det var mit kunsternavn allerede dengang!

. Jeg elsker duften af min kærestes parfume (Bleu de Chanel) han ved det ikke, men jeg lister mig til også selv at bruge den en gang i mellem. Faktisk kan jeg godt lide at bruge herredufte til mig selv.

. Jeg bliver pigesur, hvis min kæreste ikke kigger på mig, når jeg kommer ud fra badet. Men bliver til gengæld sådan lidt ‘aj, lad vær’ hvis han er så fræk at prøve på noget.

. Jeg er pisse træt af at Alfred har spist mine bryster. Jeg savner dem. Hvorfor får man ikke automatisk tilbudt et par nye, efter endt amning? Man kan jo altid sige nej, hvis man ikke er til den slags operationer.

. Jeg læser altid gode bøger igen og igen. Mine favoritter er bl.a ‘Elvis & mig’, Ayaan Hirsi Ali – ‘Opbrud og opgør’ samt store og tunge biografier om diverse amerikanske præsidenter. Ja, ved ikke hvad det er – men jeg elsker at læse om andre mennesker.

. Jeg har alt for mange sko i str. 37 – som var den størrelse jeg brugte inden jeg blev gravid. Nu er mine fødder så en str. 38, og det kan jeg godt blive lettere muggen over. Jeg kan ikke få mig selv til at skille mig af med dem. Hug en hæl, hug en tå?

. Jeg er det man vil kalde for tyndfed. En lille person, fanget i en fed og doven krop. Håber at jeg en dag finder motivationen til at dyrke den noget mere. Kan godt mærke og se, at det ikke går længere. Næste gang jeg har fødselsdag, står der 30 i feltet.

. Jeg har altid været sådan en type, der var glad for at sove længe og dyrke sex om morgenen. To ting jeg savner, men som jeg ikke rigtig kan erstatte? Aftensex er bare ikke det samme? Og slet ikke, når man har været oppe siden kl. 5:00?

. Jeg er über sensitiv overfor hvad andre tænker eller tror om mig. Især i forhold til bloggen. Jeg har lyst til at udgive et ugentligt indlæg, hvori der står at jeg faktisk er et godt menneske. Lider nemlig af den opfattelse, at bloglæsere elsker at hade de bloggere de følger. At læsere bare sidder og venter på at man dummer sig eller fejler. Det er nok mosten, når man fører sig frem i offentligheden. But I do not like it. Det er klart noget jeg skal lære at abstrahere fra.

. Jeg er dødeligt angst for, at min drøm om en kernefamilie braser en dag. Mit største ønske i hele verden er, at give Alfred en tryg og rolig opvækst – med forældre der bliver sammen. Jeg har et håb om, at alle de skilsmisser vores generation er vokset op med, på en måde kan motivere til, at vi lige giver den en ekstra arm – og får den høje skilsmisse rate ned. Kunne det ikke være sejt?

20140905-090042-32442730.jpg

Et billede fra da jeg var ung og sprød. For 3 år siden….

14 kommentarer

 • Kir

  Jeg tror de fleste kun følger de bloggere, som de rent faktisk kan li’ og kan relatere til. Man er da lidt et sørgeligt menneske, hvis man kun sidder og funderer over, hvordan noget kan vendes til at være grimt, kikset osv., så jeg tror ikke du skal tænke for meget over det, selvom det selvfølgelig er nemmere sagt end gjort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er leddene i fødderne der “giver sig”, ligesom leddene i bækkenet. Mine blev altså strammet op igen, selv efter to graviditeter på halvandet år, det tog desværre så lang tid, at jg gav op og solgte alle mine fine stiletter 🙁 Så hold ud lidt endnu med skoene! 😉
  Og så bliver jeg lige nødt til at sige, at det ikke er amning, men allerede i graviditeten, at brysterne bliver ændret. Amningen får altid skylden, men det er ikke helt fair 😉
  Og JO, det ku være så fedt, hvis vi kunne være seje nok til at få skilsmisseraten ned, og jeg kan helt sikkert følge din angst på det punkt! Jeg VIL også, at mine unger skal vokse op i en kernefamilie, det gjorde jeg nemlig ikke ligefrem selv.
  Møz til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mahsa

  Kan kun nikke genkendende på de ting du er hunde rad for her i bloggen.
  Men bryster kan ikke gøre det for mig. En au pair, personlig træner og mere fri fra jobbet.. Mener jeg er en menneske ret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg følger dig, fordi du er ærlig, sarkastisk, sjov og pisse modig. Mange blogs hænger mig langt ud af halsen i deres rosenrøde, selvforherligende stil. Så derfor vælger jeg ikke at følge dem. Jeg kan relatere mig til dig, og jeg synes, det er vidunderligt, at der findes bloggere som dig, der tør vise så mange nuancer af livet som mor, kæreste og kvinde. Jeg er gravid nu, og du har inspireret mig til at være helt ærlig, når folk nysgerrigt spørger ind til det at være gravid. Folk fortjener den nuancerede version. Tak for at du giver den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kommenterer aldrig, men er sådan en smuglæser. Men… nu siger jeg lige: Du er så megasej, yndlingsblogger, og jeg elsker ikke at hade dig. Jeg elsker at læse noget ærligt, og det leverer du. Og ja, mega JA til det med skilsmisser. Må vores generationer blive bedre til at holde sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Dejligt indlæg 🙂
  Synes nu stadig du er ret sprød!

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Jeg læser altså ikke din blog fordi jeg hader dig 🙂 jeg læser den fordi jeg synes du har en sjov vinkel på det at blive mor, du har en god skrivestil (er kun lidt misundelig – tal pige lige her) og så er Alfred jo for lækker, har prøvet at overbevise min kæreste om at vi skal stjæle Alfred, men det synes min kæreste er en dårlig ide 😉
  Det eneste jeg godt kunne tænke mig, det var hvis det var muligt at du ændrede..den der læs mere knap, jeg læser med fra bloglovin, men tror også det er sådan på din blog, sådan var det også på den gamle…det er nemlig tit det tager lang tid at indlæse bloggen når man ikke er på computeren, og jeg er ALDRIG på computeren mere…men ellers ingen klager her fra dejlig dejlig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, at alle os skilsmissebørn enten bliver dem, der giver den en ekstra tand, og ellers er vi blevet så kyniske, at vi helt har opgivet håbet om, at det kan fungere. I en alder af 23 år, er jeg stadig ikke sikker på, hvem af de to jeg er/bliver.

  Jeg kan godt li’ den her slags indlæg, hvor jeg føler at vi ser DIG – ikke Lortemor, men Trine, der sidder bagved, og er et rigtigt menneske. Det minder forhåbentligt også folk som hende, der lagde den yderst ubehagelige kommentar forleden, om, at du er et rigtigt menneske (selvom man ikke skulle tro, det var nødvendigt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Nå, nu må jeg altså klage! Normalt kan jeg se igennem fingrene med misforståede begreber, men nu titter min grammatiske smålighed frem. Dét, du beskriver, er netop MANGEL på korttidshukkommelse. Vi mennesker har både en kort- og en langtidshukkommelse, som bruges til forskellige ting. Glemmer du hurtigt, har du en dårlig korttidshukkommelse, men begge er stadig til stede.
  Anyways, folk er med på, hvad der menes – bare lige noget, der har gået mig på længe 🙂
  Ps.: ellers elsker jeg din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fenjadora

  Jeg synes sgu du er sød nok, Lortemor. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næh altså, jeg følger dig fordi du ikke får det til at lyde som om man BARE kan få ugen til at sove eller det er SÅ nemt at tage til babysvømning med en hysterisk unge, der nægter at slippe én selvom man har været stærkt syg i 2 år…

  Jeg følger dig fordi jeg elsker at du tør skrive hvordan det er for nogen af os og at det er okay at det er sådan!

  Og det er ikke kun et skulderklap – nogle gange har jeg lyst til at pande dig én, men jeg er altid glad for din ærlighed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sjovt med Popstars – de klip burde du da næsten vise os? 😉

  Med hensyn til skilsmisse giver jeg dig fuldt ud ret. Jeg er skilsmissebarn, og det vil altid være min største frygt, at mit kommende barn/børn kommer til at opleve den samme splittede opvækst, som jeg har. Desuden tror jeg, at jeg vil være så sygelig, at jeg ikke ville kunne lade en anden mand komme ind og være en del af mine børns hverdag. Udelukkende fordi jeg ved, at han ikke vil kunne elske dem, som jeg – hvorfor jeg heller aldrig skal have børn med flere forskellige mænd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hader dig ikke 🙂 men kan følge dine tanker – går selv alt for meget op i at ande måske ser mig som en træls en.
  Kernefamilie mararidtet er vist alles frygt – man lækker alt sin kærlighed til to personer, men hvad hvis det ikke er nok + det er ikke altid ens eget valg

  Korttidshulkommelsen – jeg glemte mine vare i netto den anden dag !

  Popstars – video tak 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Viberg

  Jeg elsker din blog! Og jeg elsker din fuldstændige ærlige tilgang til tingene! Bliv ved som du er. Jeg tror ikke nogen af os hader dig. (bortset fra dem der hader sig selv, og lader det gå ud over andre).
  Tak fordi du deler dit liv, tanker og holdninger!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor er rasende!