Den hellige forældre-gral og lidt om at være træt!

Sol i mit fjæs!

DSC06788
Det første som ramte mig, da vi stod ud af flyet i Madrid, var den fantastiske varme. Når man forlader et køligt og vådt land, så er det altså den bedste følelse.

Jeg vil gerne, og kommer også til, at skrive meget mere om min tur til Spanien. Men jeg er udemærket klar over, at hvis man følger diverse blogs – så har man læst og set en masse fra vores tur. Jeg skal lige have fundet vinklen. Og have bearbejdet turen.

Det var enormt grænseoverskridende for mig at være væk hjemme fra. Både fordi jeg savnede Alfred og Svenne – men også fordi jeg blev taget ud af min comfort zone. Fandt pludselig ud af, hvor meget tryghed jeg finder i mine vante omgivelser. Mine mennesker. Det pludselig her jeg mærker min egen skrøbelighed, og at selvom jeg tidligere har proklameret at jeg har det MEGET bedre, så er der stadig lang vej endnu.

Turen gik over al forventning, men vi havde et hårdt program. Vores dage startede kl. 6-7 stykker – ikke noget nyt der – men vores aftener sluttede også først ved 01-tiden. Man spiser jo for fanden først aftensmad kl. 22 i Spanien…. Og det er der jeg plejer at slæbe min sorry ass i seng. Så efter 3 døgn med alt, ALT for lidt søvn, så var jeg altså ikke meget værd, da vi landede i Kastrup lørdag formiddag. Det var ingen af os.

Så vil ikke kalde det for en dase-ferie, men nærmere for en arbejdsferie i luksus omgivelser. Vejret, maden, hotellerne og selskabet var formidabelt. Helt igennem fantastisk.

Trøjen er fra Mango, nederdelen er en gammel sag fra Topshop. Sko fra NIKE og tatoveringerne er et gammelt levn, fra en ungdom fuld af dumme beslutninger.

4 kommentarer

 • “En ungdom fuld af dumme beslutninger”… Hæ, love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Parsgaard

  Sad netop og kiggede på de tats der. Men jeg kan ikke zoome godt nok ind på dem, til at se hvad de forestiller. Vil du afsløre det? Jeg har selv et par stykker af de ungdomsletsindige tegninger… Sådan er det 😉

  /Kamille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juli

  Og vi har savnet dig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes sgu da den der ass ser rimelig sweet ud!

  Det der med halvdumme beslutninger i ungdommen kender vi vist alle til. Jeg har også et forsøg på et firben lige i trussekanten. Hvordan jeg nogensinde forestillede mig det ville være et ømt syn, må guderne vide.
  Én ting er sikkert. Den var ikke køn da jeg var 17 og havde synlige abs. Men efter at være udspilet i 1:1 TO gange, ligner det mere en selvdød rotte end noget andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den hellige forældre-gral og lidt om at være træt!