Service meddelelse!

#BLOGGERLIV

Jeg har været så nervøs over at vise fjæs, stemme, rod samt lade folk komme ind bag kulissen. Mest fordi der ikke er meget luksus-liv og fancy omgivelser i min hverdag.

Da vi startede med at filme, sad vi i saksen – uden ny bolig, uden en bank der ville hjælpe os med at finde en bolig, uden viden omkring at vores liv ville blive lettere lige rundt om hjørnet.

Bloggerliv er, for mig, enormt grænseoverskridende idet jeg godt kan lide at gemme mig lidt bag min computer, og slet, slet ikke er en person der er særlig selviscenesættende. Kort sagt, så kan jeg godt lide at være lidt anonym, på trods af at jeg kører en meget personlig blog, hvor jeg fortæller om mig selv. Det er et stort skridt for mig, at have et kamera i fjæset. Endnu større skridt at lade folk komme endnu tættere på.

Jeg har været enormt nervøs – bange for om folk tænkte at jeg var negativ og trist!

Håber I kan lide det – for der kommer meget, meget mere!

Bloggerliv kan ses hver søndag kl. 20 på www.bloggerliv.dk og der ligger det så, så man kam streame det når man har tid og lyst.

18 kommentarer

 • Jeg har ikke haft tid til at kigge endnu, men når drengene tillader det så skal jeg absolut ind og lure! Det må være virkelig skørt at se sig selv i et program 🙂 Jeg HADER at høre mig selv på fx hjemmevideoer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Har allerede været inde og se din præsentation og er vild med det. Faktisk er du umiddelbart den eneste jeg gider se noget om så håber du kommer en masse på 🙂 Er det afsnit om jer enkeltvis eller kommer der lidt fra flere eller alle i hvert afsnit? Håber det første

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ej hvor sjovt at se. Du er helt anderledes end jeg havde forestillet mig – det er sjovt som man tror man kender nogen, fordi man følger deres blog og IG.
  glæder mig til næste afsnit:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes du er mega sej! Netop derfor er jeg en trofast følger, og har været det i en del år efterhånden. Tak for din oprigtighed, ærlighed og smukhed. Jeg synes det er SÅ cool, at du inviterer indenfor trods kaos mht. bolig situation dengang mm. Tak fordi i må være en lille flue på væggen ind i mellem og endnu engang kæmpe tillykke med jeres nye lejlighed. Det fortjener I sådan.
  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes da bare, at du er enormt sød 🙂 Jeg ser i hvert fald med igen på søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Jeg synes du er knald god og mega ærlig 🙂 og får sådan lyst til at give sig et kram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er det en fin udsendelse, Trone. Og det er nu ret modigt, hverdag uden filter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Vinther

  Jeg er ny læser på grund af bloggerliv! Og jeg er fuldstændig faldet for det her univers, den realistiske tilværelse har bare vildt meget charme! Det er helt klart en radikalisering ift. de blogs jeg læser, men jeg er vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er klart den mest sympatiske, og den jeg bedst kan relatere til, personlighedsmæssigt, og jeg glæder mig til at følge med i Bloggerliv, nu hvor jeg også har fulgt med her, på instagram og Facebook i så lang tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Provinsmor

  Synes din præstentation er rigtig fin og jeg vil glæde mig til at følge dig på skærmen også 🙂 Du er sku sej !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Prøv og hør altså jeg er 18 år og de andre interesserer mig ikke en skid – du var den eneste jeg ville høre på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Så din præsentation i går, og den var dejlig personlig. Tros lidt plads, er der kærlighed og personlighed. Synes det var fedt at se mere af personen bag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj / provinsmor

  Jeg synes det var en super fin præstentation og glæder mig til at se mere 🙂 Intet at være nervøs over, det var super og du er sku sej Trine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lortemor (som jeg altså ikke rigtigt tror er en lorte mor)
  Jeg ved ikke om du har set Emma Kathrines nyeste indlæg – http://emmakathrine.dk/bloggen-i-kraftig-modvind/
  Men jeg kom sådan til at tænke på jer andre bloggermødre, og i særdeleshed på dig, som på et tidspunkt fik et par dybt usmagelige og direkte ondskabsfulde kommentarer.
  Her er hvad det kan lede til – dybt tragisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Ja, jeg har godt læst det – Emma Kathrine delte hendes seneste indlæg i vores gruppe på facebook. Det er dybt forkasteligt at det kan ske. Heldigvis har jeg endnu ikke haft så hårde kritikere på bloggen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er glad for at du ikke har været udsat for det! Ingen fortjener sådan en omgang.
   Kom i hvert fald sådan til at tænke på dig, så ville lige dele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft hvor var det er godt program (undskyld mit sprog) men mindre udbrud kunne ligesom ikke gøre det. Er så glad for jeg har ventet med at se det, til det helt rigtige tidspunkt kom. Det er så fedt at du tør vise dig selv på den ærlige måde, hatten af for dig.
  Navnet lortemor er efter min mening total genialt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blev sku lidt inspireret af dig da jeg så videoerne, du er så dejlig lige til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Service meddelelse!