Bland-selv fjernsyn for hele familien!

Hverdag og tidlig teenager?

I går var vi på Amager for at kigge på lejlighed! Boligsøgningen trækker tænder ud – men det er en del sjovere at lede efter andele, end efter lejeboliger!

Vi missede en rigtig dejlig hytte, en sjælden udbudt sag – som blev snuppet lige for næsen af os. Virkelig ærgerligt. Alt hvad vi har kigget på efterfølgende, har jo på ingen måde kunne overgå den!

Vi leder videre, og et hvert ledigt øjeblik bliver brugt på diverse boligsider. Vi skal nok finde noget 🙂

Alfred er i sin prime for tiden. Sur, kortluntet og en rigtig drama Queen.

Så hænger toget sammen. Så hænger det ikke sammen. Så kom man til at brække bananen over – eller åbne den forkert. Så var det den forkerte sut man gav ham, eller også var det ikke nok med en enkelt.

Så er der kartofler på hans tallerken, eller også er der for mange kartofler på hans tallerken. Og så ligger de i øvrigt i den forkerte del af den, og så er det også forkert. Alt er forkert.

Og når han endnu ikke er god til at kommunikere (så vi forstår det) så er der kortslutninger og gråd herhjemme – big time.

Efter et par timer af den der gråd, har jeg bare lyst til at råbe ‘HOLD NU KÆFT, ALFRED’ men det må man jo ikke. Så jeg prøver og prøver. Hans far prøver og prøver. Vi prøver.

At sætte toget sammen igen. Skille det fra hinanden. Sætte det legetøj væk, som skaber konflikter og sammenbrud . Kæft mand. Jo større de bliver, jo større er konflikterne.

Det er hårdt, når han er ramt af de der perioder (aka Tigerspring) så trækker det fandme kæmpe tænder ud. Hajtænder. Elefant-tænder. Dinosaur-tænder! Han er pissesur og ked af det. Og alle voksne i hjemmet står på hænder og fødder og løber rundt, for at gøre idioten glad. Men intet hjælper.

Kun visheden om, at det bare er en fase. Alle forældres sutteklud. Det er bare en fase!

Weekenden er gået med besøg af farmor, fejring af hendes fødselsdag, urolige nætter og en solrig søndag med loppemarkeder og nu: siddende på en trappe foran vores opgang, fordi Bøffen faldt i søvn i vognen inden vi nåede op. Vi tør fandeme ikke prøve på at få ham op! Jorden går under, hvis han vågner uden at have fået sig en lur.

Men alt er jo heller ikke lort. De gode stunder er beskrevet mellem linjerne og måske også fortalt, af disse billeder fra de seneste dage.

20141005-125257-46377000.jpg

20141005-125256-46376815.jpg

20141005-125257-46377914.jpg

20141005-125258-46378139.jpg

20141005-125258-46378407.jpg

20141005-125258-46378335.jpg

20141005-125258-46378505.jpg

12 kommentarer

 • Puha, sådan nogle dage har vi også for tiden!! I går meldte jeg mig simpelthen ud af familien i to timer og gik i seng! Jeg lå i virkeligheden bare og stenede Netflix – og hvor var det skønt lige ikke at være nogens mor, bare lige et par timer 😉
  God søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Sådan en dag har jeg også haft i dag! Jeg trak stikket og lagde mig i sengen, mens far gik tur med vores 1 årige Storm. Han er mere utilfreds end tilfreds i øjeblikket. Og mor-syg.
   Tak Lorte-mor for at sætte ord på dage som i dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Åhhh kender det alt for godt. Den sidste uge har den stået på 1 års vaccine inkl. feber, forkølelse, tænder der driller inkl. max meget savl og et tigerspring som prikken over i-et… Liv med glad baby ønskes!
  Håber snart i finder et godt nyt hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kære Trine.
  elsker din blog! Især da jeg har en lille tyran på alder med bøffen.. min går til tider under navnet mafioso, da han leder familien som var vi hans håndlangere..
  jeg er simpelthen nødt til at spørge, hvor de fede tigerbukser er fra, Alfred har på fra billedet i dagens opdate? Min søn er fuldstændig besat af en gal tiger og man vil jo helst føje sig for bossen..:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, søde T. Måske I nærmer jer dette stadie?? 😉

  http://guldlog.dk/2013/11/praediken-10/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hvor er det dog befriende læsning!! Jeg har også en Alfred på din Alfreds alder OG en storesøster i selvstændigheds alderen og hold nu op hvor kan de bare begge flippe ud! Og et er simpelthen så svært at regne ud fra gang til gang om bananen skal helt ud af skrællen eller sidde på som “Håndtag” eller om han selv vil kravle op på trip trappen. Kan mærke rynkerne sætte sig dybere og dybere fast for hver dag der går 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok også mange ting I har gang i!

  Jeg vælger at tænke, at billeder siger mere end 1000 ord, og på billederne ser det fandeme hyggeligt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Waldemar

  Tak for et godt aftengrin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg falder virkelig ud for din normale målgruppe vil jeg tro, men jeg har godt nok nydt at læse din blog. Alle dine indlægs endda, det gælder også dem, der handler om Alfred. Det må være måden, du skriver på. Kan godt lide tonen og humoren i dine indlæg. Det skal siges, at jeg er 20 og har ingen planer om at få børn eller noget forhold til børn, men jeg kan dog godt sætte mig ind i dit sted samtidig kan jeg relatere til det. Jeg fandt det højst besynderligt, og måtte derfor kommentere. Såå det målgruppe-pis er måske lidt noget lort, for jeg elsker din blog og læser ivrigt alle dine indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Lortmors læsere er typisk omkring bloggerens egen alder, som står i samme situation: nybagte mødre, som kan relaterer til det som Trine skriver om. Dette kan ses tydeligt på kommentarerne, hvor der for eksempel bliver skrevet “Puha, sådan nogle dage har vi også for tiden!!” og “Åhhh kender det alt for godt.” Indlægget finder du her […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Lortmors læsere er typisk omkring bloggerens egen alder, som står i samme situation: nybagte mødre, som kan relaterer til det som Trine skriver om. Dette kan ses tydeligt på kommentarerne, hvor der for eksempel bliver skrevet “Puha, sådan nogle dage har vi også for tiden!!” og “Åhhh kender det alt for godt.” Indlægget finder du her […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Lortemors læsere er typisk omkring bloggerens egen alder, som står i samme situation: nybagte mødre, som kan relaterer til det som Trine skriver om. Dette kan ses tydeligt på kommentarerne, hvor der for eksempel bliver skrevet “Puha, sådan nogle dage har vi også for tiden!!” og “Åhhh kender det alt for godt.” Indlægget finder du her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bland-selv fjernsyn for hele familien!