Tanker om blogging.

Ingolf flytter ud!


I går flyttede Ingolf ud af det lille træhus. Alfred havde en anden agenda når det kom til hvor han skulle bo. Så da han flyttede ind i styrhuset på en traktor, fandt Alfred anden og hunden frem igen. Ikke fordi der ikke var plads til dem alle i huset, men mest fordi Ingolf ikke kunne presses ned gennem hullerne i taget.

På den måde er han god, Alfred. Tingene skal give mening.

Huset står permanent på vores spisebord, hvor han kan sidde i sin højstol og lege, mens Ramasjang kører i baggrunden. I går aftes var vi alene hjemme, og han mestrede at sidde og lege ved bordet i hele 15 minutter, mens jeg fik lavet aftensmad i køkkenet. Det er big fucking deal!

Huset fra BR er en skøn måde at få tiden til at gå, så mor har frie hænder i køkkenet. Kæmpe win!

Og det er skønt at kunne tease med, at der senere i denne uge, kommer en lille konkurrence på bloggen, hvor I kan vinde en af de fine sager fra træ-serien. Yay!

Det sidste indlæg viste Alfred i fuld gang med at spærre Ingolf inde, så her får i lidt detaljebilleder af huset, som bedre kan vise de små aktiviteter huset indeholder. 2 af figurerne er dog ikke med, da han havde dem med i vuggestuen for et par dage siden. Og det sted er lidt som Bermudatrekanten for legetøj. Pist væk! Mon ikke de dukker op en dag?

20141009-092649-34009876.jpg

20141009-092651-34011024.jpg

20141009-092650-34010351.jpg

Indlægget er sponsoreret af Fætter BR 🙂

1 kommentar

 • C

  Hej Trine
  Dit indlæg om penge gav god mening.
  Og jeg under dig at tjene alle de penge, du overhovedet kan!!! Og få alt det legetøj til Alfred, du overhovedet kan. Den slags er jo latterligt dyrt.

  Men kunne man forestille sig, for os som ikke er vanvittigt begejstrede for sponsor-indlæg, at man kunne skrive øverst, i stedet for nederst, at indlægget er sponsoreret 🙂

  Jeg synes ikke bloggeren sælger ud eller andet grimt, jeg sidder bare tit med fornemmelsen af at der er skrevet et hurtigt indlæg, som der ikke er kælet så meget for, og som hurtigt bliver en sludder for en sladder, fordi man lige skal reklamere lidt. (bemærk – her mener jeg slet ikke ovenstående, men andre jeg var læst rundt i blogland)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om blogging.